Selam. Kışın ekim yaptırmak istiyorum ve uzun zamandır merkez arayışındayım ve radarımda hakan doğanay ekip, asmed ekip, asuman hair var.
Şuanda ekim yaptırmak istemiyorum çünkü havalar çok sıcak ve kilonunda etkisiyle biraz fazla terliyorum
1 yıldır fin kullanıyorum, artık dökülmem yok. Fin çok çok incelmiş belirli noktadaki saçlarımı hala kurtaramadı ama oralar ekimlik zaten artık ayrıcana finin şakaklarımdada pek etkili olduğunu söyleyemem zaten bunu okumuştum sanırım ve ekimle çözücem oraları. Onun dışında saçım biraz siyahlaştı sanırım ve dökülme bitti gibi gözüküyor yanılmıyorsam. Yan etki de görmedim sanırım bu yüzden fini sorun çıkmazsa inşallah uzun yıllar kullanırım diye umuyorum. Aslında ekime saç güçlendirme hazırlık açısından hazırım ama kilo sorun
Aralık-Ocak'a kadar ayda 6şar kilodan şu 28 kilo fazlamı versem sizce saçımı olumsuz etkiler mi? Dediğim gibi şuanda dökülme yok genetik saç dökülme sorunum olmasına rağmen çünkü fin kullanıyorum
Birde kolajen+biotin+multivitamin aldım ekim sürecinde, düzenli bir diyet yapmayı düşünüyorum
Geçmişte de kilo verme deneyimim var ve saçımı etkilememişti yanılmıyorsam ama işi ciddiye alayım ekimi olumsuz etkilemesin