14-15 Temmuz 2021 tarihinde Antalya'da özel bir hastanede Esma hanım tarafından DHI yöntemi ile toplam 4050 greft saç ekimim yapıldı. İşlem 2 gün 4 seans(öğleden önce - öğleden sonra) sürdü. 14 temmuz sabahı hastanedeki doktor tarafından gerekli kontroller ve kan tahlili yapıldı ardından anestezi ve kök alımı başladı.
Esma hanım tek başına donör bölgeden greftlerin alımı ve ekim işlemini gerçekleştirdi, greftlerin kalemlere yerleştirilmesi kalemleri hazırlama işlemi ekipteki 2 hemşire arkadaş tarafından yapıldı.
Ön saç çizgisini Serkan bey ile beraber belirledik. Operasyon öncesi anestezi işlemleri, fotoğraf çekimi ve otel-havalimanı ulaşımı Serkan bey tarafından yapıldı.
Fazla uzatmadan, saç tipi ve açıklığı bana benzeyen arkadaşlara faydalı olmak adına yaklaşık 1 yıl boyunca elimden geldiğince düzenli şekilde paylaşım yapmaya çalışacağım. Çünkü ben de burada paylaşım yapan arkadaşlar sayesinde saç ekimine karar verdim şimdi de sıra bende.
Malesef saçlarım ince telli ancak saç teli/greft ortalamam 2.82 çıktı inşallah buradan yüzüm güler ve güzel bir sonuç alırım.
Takviye olarak; yaklaşık 1.5 aydır her gün 1/4 (1.25mg) finasterid ve HP biotin 5000 alıyorum. 1 yıl boyunca takviyelere devam etmeyi düşünüyorum.
Ekim öncesi saçın ve donörün durumunu paylaşıyorum.