Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik / 14-15.07.2021 / 4050 greft (3273 saç+777 sakal) / Yaş 26  (Okunma sayısı 17795 defa)

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
  dahada iyi olucak ekimden yana sorunun yok ekim oncesi saçlarını tut dermollerde ekleyebilirsin

evet ekim öncesi saçlarımı kafada tutabildiğim sürece bir sorun olmayacak :D  dermaroller kullanmayı düşünüyorum yakın zamanda satın alıp kullanacam..

cral03

• Hero Member
süper gerçekten açıklığına göre mükkemel bir sonuç 4000 grefte bu sonuç harika ekim merkezi seçimin de süper
gelişimi dopdoğru korkmadan göstermeni ayrıca tebrik ediyorum
rica etsem müsait olursan sakalın son halini bi kaç fotoyla aktarma şansın var mı bizlere ?

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
süper gerçekten açıklığına göre mükkemel bir sonuç 4000 grefte bu sonuç harika ekim merkezi seçimin de süper
gelişimi dopdoğru korkmadan göstermeni ayrıca tebrik ediyorum
rica etsem müsait olursan sakalın son halini bi kaç fotoyla aktarma şansın var mı bizlere ?

Tesekkürler hocam, iyi de kötü de olsa gelişimi paylaşıcam dedim, paylaşmaya da devam edicem kısmetse. Evet sonuctan ben de baya memnun kaldım darısı bu süreci yaşayan herkesin başına. Güncel sakal fotosu atacağım sakaldan 777 greft alındı, evet bir seyrelme mevcut ama homojen alındığı için pek göze batmıyor ki benm sakallar zaten gür değildi seyrekti, ayrıca saç için gidecekse sakal seyrelsin benim açımdan hiç sıkıntı değil yeterki saçlar iyi görünsün. :D
Olur da 5-10 yıl sonra ikinci bir ekime ihtiyaç duyar isem donör bölgeyi fazla yıpratmak istemedim olası bir ikinci ekime kullanmak için. Bundan dolayı sakal destekli ekim yaptırdım.
  • Ekim Tarihi: 14-15.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Her gün -Solgar Biotin 5000, Finasterid 1/5 (1 mg)

cral03

• Hero Member
Tesekkürler hocam, iyi de kötü de olsa gelişimi paylaşıcam dedim, paylaşmaya da devam edicem kısmetse. Evet sonuctan ben de baya memnun kaldım darısı bu süreci yaşayan herkesin başına. Güncel sakal fotosu atacağım sakaldan 777 greft alındı, evet bir seyrelme mevcut ama homojen alındığı için pek göze batmıyor ki benm sakallar zaten gür değildi seyrekti, ayrıca saç için gidecekse sakal seyrelsin benim açımdan hiç sıkıntı değil yeterki saçlar iyi görünsün. :D
Olur da 5-10 yıl sonra ikinci bir ekime ihtiyaç duyar isem donör bölgeyi fazla yıpratmak istemedim olası bir ikinci ekime kullanmak için. Bundan dolayı sakal destekli ekim yaptırdım.
Hocam hakikaten saç dökülmeniz yaşınıza göre biraz sorunlu olsa bile siz çok iyi bir düşünceyle kapatacaksınız inşallah.Evet hocam sakalınız biraz seyrek ancak 777 greft alınması çok iyi yani verdiğiniz tüm kararlar verilebilecek en iyi kararlar bende saç ekimi yaptırsam aşağı yukarı aynı kararlar alırdım.iyi gelişmeler iyi günler

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
Hocam hakikaten saç dökülmeniz yaşınıza göre biraz sorunlu olsa bile siz çok iyi bir düşünceyle kapatacaksınız inşallah.Evet hocam sakalınız biraz seyrek ancak 777 greft alınması çok iyi yani verdiğiniz tüm kararlar verilebilecek en iyi kararlar bende saç ekimi yaptırsam aşağı yukarı aynı kararlar alırdım.iyi gelişmeler iyi günler

Teşekkür ederim yorumun için. Sakalın durumunu paylaşıyorum.
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
sakal ve saç
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
164.gün - 5 buçuk ay saç durumu
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26

Rezzak

• Full Member
164.gün - 5 buçuk ay saç durumu
Maşallah çok güzel bı sonuç hayırlı olsun  |-nazarboncugu-|

Hulk

• Yeni üye
  • *
Mükemmel sonuç. Maşallah..... çok doğal duruyor. Ekim öncesi takviye kullandınız mı, ayrıca şuan ne kullanıyorsunuz?

palyacomm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saciniz dökülme olarak benimkine baya benziyor hocam bnde iki hafta oldu ektireli. Sizi görünce umutlandim :) cok güzel bir sonuç olmus gule güle tarayin saçları.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Çok güzel olmuş sonucunuz. Ekilenlerin tamamı çıkmış gibi görünüyor. Sevindim sizin adınıza. Ekim olmayan saçlarınızı korursanız 30lara kadar saç sorunu yaşamazsınız gibi görünüyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ch0pSu3yy

• Jr. Member
  • **
Mükemmel sonuç. Maşallah..... çok doğal duruyor. Ekim öncesi takviye kullandınız mı, ayrıca şuan ne kullanıyorsunuz?

teşekkürler sağolun. Ekimden 1 ay önce proscar 1/4 başladım ve 1.5 ay önce bıraktım. Toplam 5 ay proscar içtim. Ayrıca ekimden 10 gün sonra hergün biotin ve aspirin aldım, ekimden 4 ay sonra da aspirini bıraktım ara sıra kullanıyorum. Şu an sadece 2 günde 1 biotin içiyorum arada bir çocuk aspirini atıyorum. Şampuan olarak prozinc plus kullanıyorum.
  • Greft Miktarı 4050
  • Yaşınız 26

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah hocam çok güzel sonuç, daha da iyi olur inş. Ekim öncesi durumumuz birbirimize benzer, ekim sonrası süreçte birbirimize çok benziyor. İkimiz de DHI yöntemi ile ektirmişiz. Ben Serkan Aygın'da ektirdim, bir alternatifim de Esma Serkan TETİK'ti zaten.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkürler sağolun. Ekimden 1 ay önce proscar 1/4 başladım ve 1.5 ay önce bıraktım. Toplam 5 ay proscar içtim. Ayrıca ekimden 10 gün sonra hergün biotin ve aspirin aldım, ekimden 4 ay sonra da aspirini bıraktım ara sıra kullanıyorum. Şu an sadece 2 günde 1 biotin içiyorum arada bir çocuk aspirini atıyorum. Şampuan olarak prozinc plus kullanıyorum.

Hocam kullandığınız şampuandan memnun musunuz, bende iyi bir şampuan arıyorum açıkcası.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

takobango

• Jr. Member
  • **
Çok doğal duruyor. harika olmuş yapanın ellerine sağlık
  • Ekim Tarihi: 20.08.2021
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram