Biraz daha oval olsa iyi olurdu ama memnunum bu halinden beğendim zaten, eski haline nazaran çok daha iyi tabii ki.
Ben ekolü bilmeden araştırmadan gittim ve ani bi kararla ektirdim, yani bana pahalı ekim merkezlerinin verdiği fiyatı da söyleseler zaten kabul edecektim çünkü rayiç nedir bilgim yoktu, beklenti bu forumda ki herkeste var, olması da gerekir bir sürü çile işi bu ekim işi biliyosunuz.
Öyle güzellik yapmış falan değil, kurumsallık bunu gerektirir. Sorumlu doktor şöyle iyi olmuş böyle süper olmuş diyince, "siz kendinize böyle bi saç ektirin memnun kalın, ben memnun değilim" dedim, fotoğrafta da detayları belli olmayan ciddi açıklıklar var, salı günü operasyon öncesi çekilen resimleri atarım buraya bence hak verirsiniz, kendi saçım kalın yapılı ve dalgalı olduğu için ön tarafa gölge yapıyor, fotoğraflarda göz yanılsaması bu yüzden.
Öyle çemkirmek falan benim üslubum da tarzım da değil, ama öyle çocuk kandırır gibi gazlayıp gönderebilecekleri biri de değilim. Ekol bence doğru olanı yaptı.
İkinci seans için umudum yüksek, ne kadar az ekilirse ekilsin sonuç alacağımı düşünüyorum, yine fotoğraf atarım buraya yorumlarız hep beraber.
İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.