Ben izmirden istanbula ucuz bir yere gittim(4000tl), yinede izmirdeki 2-3 yer disinda daha iyidir, kimseye akil vermek haddime degil, 90 gunde sac kendini belli ediyor. Giden greftlerin donusu olmadigi ve buyuk basari yakalanacak bir acikligi mahvettikleri icin sizin adiniza uzuldum, ama uzulmemem gerekiyormus. Art niyetliymisim gibi cevap vermissiniz, 4.5 ay olmus olsada sizin sac cizginiz ile yeni cekilen cizginin arasina 7-8 tane greft ekmisler, ne cikacak oradan, dhi teknigi ile beklemeden o araliklari doldurtabilirsiniz, bosluklara ekim olmadigi icin uzerine atis yapilma ihtimali yok.
Bakın neden anlaşamıyoruz anlamıyorum hala. Siz "ne cikacak oradan, dhi teknigi ile beklemeden o araliklari doldurtabilirsiniz, bosluklara ekim olmadigi icin uzerine atis yapilma ihtimali yok.", diyorsunuz, bütün forum tarafından kabul gören Asuman hanım'da 7 ay geçmeden sonuç belli olmaz diyor,bir başka isim Serkan AYGIN 1 yıl geçmeden olmaz diyor.
Şimdi siz cevap verin siz olsanız neye inanır, hangi yorumda art niyet ararsınız?
Sanki ben kendi ekimimi kendim yaptım gibi davranıyorsunuz olmamış vs diye. Tamam olmadı ben de yazıyorum aynı şeyi defalarca ama yukarda belirttiğim nedenler yüzünden beklemek harici yapabileceğim bişey yok, siz ısrarınızdan vazgeçmiyorsunuz.
Her neyse bilgi alışverişi yapalım diye başladığımız konuşma gitgide tartışmaya döndü hiç istemediğim şekilde.
Konuyu nasıl sileceğimi bilemediğim için Hintell senden ricam silersen çok sevinirim.
Olumlu olumsuz yorum yapan, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.