Merhaba
Hayır öyle sivilce vs bi problem olmadı fakat ekol için biraz daha bekleyin derim. Daha önce ismi geçen "danışman" a bişey sordum 17 eylülde, dün tekrar yazmasam cevap yok. Yani konuşmayı buraya atsam bi çok insan güler... Ne ekilen toplam greft sayısı hakkında bilgi alabiliyorsunuz (Greftlerin 2li,3lü hallerini vs), ne de bir süreç takibi yapılıyor. Ekilen greft sayısı ile ilgili bile çelişkili cevaplar vs vs...
Bunlar merkezle ilgili eleştirilerim..
Memnuniyetime gelince danışmanın bilgisizliğini aradan çıkarınca halimden memnunum diyebilirim. Saçlarda olumlu ilerleyiş devam ediyor, bunun ekim kalitesi mi, saç kalitesi mi, saç için dayandığım takviyeler mi bilemem. Ama olumlu giden bi süreç var o kesin.
Doğrudan doktor (ekim merkezi sorumlusu Hülya hanımdı sanıyorum ismi, doktor mu onu da bilmiyorum!?!?! ) iletişime geçemiyoruz merkeze gitmeden, ya da arayıp "bi foto atın onca sorunuz varmış bi konuşalım" denmiyor.
Yani bekleyin hocam, Ektim nick kullanan bir arkadaş daha vardı bizim sürecimizi bir takip edin sonra karar verin derim. Yarın 4. ay fotolarımı atıcam gün ışığında siz de değerlendirirsiniz diğer arkadaşlara göre sürecimi.
Ya da çoktan seçmeli asuman hairplant ya da Hasan AKL gibi uygun bütçeye uygun ama olumlu sonuç oranı yüksek ekimcileri tercih edin derim naçizhane tavsiyem