Sizin bu yorumunuzdan sonra moralim epey bozulmuştu, bir daha uzunca bir süre siteye girmedim. Şimdi başarısız saç ekimimin son halini paylaşmaya geldim. Gerçekten söylediğiniz gibi başarısız bir operasyon oldu. Merkezle iletişime geçmedim, para iadesi veya revizyon talep etmedim, etmeyi de düşünmüyorum.
Konu sahipleri genelde sürecin sonuna gelmeden paylaşımları sonlandırıyorlar, benim konum da yarım kalmış. Bugün konunun son fotoğraflarını gönderiyorum. Konuyu kapatabilirsiniz. (Ya da benim mi kapatmam gerekiyor? Nasıl yapıldığını bilmiyorum)
Morelinizi bozduğum için çok üzgünüm
Bunu inanın hiç istemezdim ama bunları size söylemezsem farkında olmaz ve merkezle iletişiminiz sağlıklız olurdu. Bu bilgiler doğrultusunda davranmanız için yazmak zorundaydım.
Çok üzüldüm yaşadıklarınız için keşke saç ekimi öncesi iletişim kurabilseydik.
Tabi hala geç değil bu sorun çözülür halledilir merak etmeyin.
Para iadenizi de lütfen bırakmayın ve alın.
Konu burada bu şekilde kalacaktır sizden sonra saç ekimi düşünen kadınlar içinde dikkat etmeleri gerektiğini anlamaları için kısaca yaşadığınız bu olumsuz süreç bir çok kişiye ders olacaktır:(
Lütfen bir daha bu adımı atarken bize danışın uzun süre birlikte araştırma yapalım belirlenen merkezler hakkında.