Gönderen Konu: AKL KLİNİK 2. EKİM 3150 GREFT  (Okunma sayısı 7486 defa)

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
Ynt: AKL KLİNİK 2. EKİM 3150 GREFT
« Yanıtla #60 : 06 Şubat 2022, 21:59:25 »
Teşekkürler arkadaşlar orta kısımda seyreklik var tam kapanmadı merkez ile görüştüğümde vitamin desteği almanız lazım dediler proscar ve expecia yı hiç bırakmadım Ekim zamanından beridir böyle deyince de mezoterapi yapılmasının gerektiğini söylediler o yüzden pek ciddiye alasım gelmiyor merkezin dediklerini zaten saçı besliyorum illa ki faydası vardır mezoterapi nin açıkçası daha sık olması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok da umursamıyorum artık Ekim öncesine göre baya iyi haklarını yemiyorum ancak hayal ettiğim gibi olmadı

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 20 Mart 2022, 14:29:22 »
Teşekkürler arkadaşlar orta kısımda seyreklik var tam kapanmadı merkez ile görüştüğümde vitamin desteği almanız lazım dediler proscar ve expecia yı hiç bırakmadım Ekim zamanından beridir böyle deyince de mezoterapi yapılmasının gerektiğini söylediler o yüzden pek ciddiye alasım gelmiyor merkezin dediklerini zaten saçı besliyorum illa ki faydası vardır mezoterapi nin açıkçası daha sık olması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok da umursamıyorum artık Ekim öncesine göre baya iyi haklarını yemiyorum ancak hayal ettiğim gibi olmadı
saç çıkışının Mezotrapi, Prp ile hiç bir ilişkisi yok. Çıkan saçları bir miktar güçlendirebilir erken çıkış sağlayabilir, ama Tutmayan saçı başarısız ekimi kamufle edemez. Bilginiz olsun .

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 20 Mart 2022, 14:40:28 »
gelişme çok güzel

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 20 Mart 2022, 15:33:49 »
saç çıkışının Mezotrapi, Prp ile hiç bir ilişkisi yok. Çıkan saçları bir miktar güçlendirebilir erken çıkış sağlayabilir, ama Tutmayan saçı başarısız ekimi kamufle edemez. Bilginiz olsun .
teşekkürler bu yorum benim için önemliydi
  • Ekim Tarihi: 14.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi Akl klinik
Prozinc plus şampuan (sabah- akşam)
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)
Minoxil (sabah akşam 5 fıs)

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 20 Mart 2022, 15:35:50 »
gelişme çok güzel
keşke hocam dökülmeler halen devam ediyor beni tatmin etmedi maalesef ekim
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 20 Mart 2022, 15:42:57 »
8.AY
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 20 Mart 2022, 19:06:59 »
Ekim öncesi dökülmenize bakarsak bu kafaya saç ekmek gerçekten risk almak demektir çünkü saçlarında genel bir dökülme olmuş ve devam ediyor donör saçlarında ince görünüyor çok zor bir vakasınız ama merkez anlının akıyla duruma göre yapılacak en güzel saçı ekmiş ve sonucu almış benim düşüncem bu şekilde ve bir sıklaştırma daha düşüne bilirsin.
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 20 Mart 2022, 19:51:07 »
Ekim öncesi dökülmenize bakarsak bu kafaya saç ekmek gerçekten risk almak demektir çünkü saçlarında genel bir dökülme olmuş ve devam ediyor donör saçlarında ince görünüyor çok zor bir vakasınız ama merkez anlının akıyla duruma göre yapılacak en güzel saçı ekmiş ve sonucu almış benim düşüncem bu şekilde ve bir sıklaştırma daha düşüne bilirsin.
Bul kadar geniş bir dökülme ve 2.seans İçin gerçekten iyi bir sonuç olmuş. Dahada gelişir kardeş

Laz61

• Full Member
« Yanıtla #68 : 20 Mart 2022, 21:05:54 »
Donör bölgede hiç saç kalmamıştı ekim öncesi, valla çok iyi ekim ilk resimlerinize göre. Kök hücreli mi ektirdiniz?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 21 Mart 2022, 00:44:24 »
Çok iyi sonuç.Donöründe maşallahı var 3. bir ekim daha çıkar heralde  :)

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 24 Mayıs 2022, 20:45:34 »
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 24 Mayıs 2022, 20:57:48 »
Arkadaşlar sürecimi şöyle açıklayabilirim ben 10. Ay itibariyle net şekilde şunu söyleyebilirim bu Ekim işinde iyi sonuç almak istiyorsan takviye olmadan olmuyor şuan saçlarımı inanılmaz gür hissediyorum takviye aldığım için 8. Ay sonuçlarımda saçlarımı zayıf güçsüz hissediyordum takviye almıyordum herhalde ömrümün sonuna kadar bu takviyeleri alacağım ne kullanıyorsunuz diye soracak arkadaşlara kullanacakları şampuanın önemli olmadığını önemli olan erkeklik hormonunu baskılayan proscar finasterid  1/4 oranında günde 1 ve Solgar biotin 5000 lik günde 1 tane kullanılması gerektiğini tavsiye ederim inşallah istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız sağlıcakla kalın
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 24 Mayıs 2022, 22:43:28 »
Hep söylüyoruz ekim süreci aşamasında takviye gerekli. Tabi kişinin kendi tercihi saçlarınız çok güzel duruyor maşallah güle güle tarayın
Global Moderator

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 24 Mayıs 2022, 22:51:28 »
Güzel bir sonuç hayırlı olsun. Minoxu kullanmanızı merkezmi tavsiye etti?

Yamakasi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 24 Mayıs 2022, 23:44:05 »
Merkez sadece kendisinin sattığı booster saç bakım setini tavsiye etti ancak onlara değil ben bu sayfaya güvendim pişman olmadım başta Hintel bey sayesinde ve sizlerin sayesinde pek çok takviye öğrendim
1- minoxidil Ekim sonrası 3 ay kullandım ancak bırakınca dökülmelerim arttı ben de bir daha başlamadım.
2- Prozinc plus şampuan kullandım onun da pek bir artısını görmedim halen kullanmaya devam ediyorum
3- Mucizevi ikili  finasterid ve biotin bu ikisinin inanılmaz faydasını gördüm sayfalardan arkadaşların  ve Hintel beyin yorumları üzerine kullandım ben de tavsiye ederim Teşekkürler Hintel bey Allah razı olsun sizden ve diğer burada yorum yapan arkadaşlardan
Xpecia (günde 1)
Proscar(1/4)

Facebook Twitter Instagram