Gönderen Konu: nw7 den geri dönmeye calisiyorum  (Okunma sayısı 3650 defa)

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
Ynt: nw7 den geri dönmeye calisiyorum
« Yanıtla #15 : 25 Temmuz 2021, 00:36:20 »
Sanırım ilk foto tedavi öncesi tek foto elimizdeki diğerleri de tedavinin ilerleyen aşamaları doğru mudur hocam

İlk foto sarmısak yağı tedavisine başladığım ay ilk 1 ay , bu foto hayat hikayemin bittigi zamanlar ...

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 25 Temmuz 2021, 00:55:14 »
Nasıl yapiyorsunuz bende ektirmeyi düşünüyorum da çok kararsız kaldım

Dostum direk kimyasal ilaçlarla başlamadım çünkü birden 15 yıl uyuyan köklere kimyasalla yuklenseydim şok olup olanida yok edebilirdim o yüzden ilk önce evde kendim hazırladığım organik zeytanyagi ve sarmısak la hazırladığım karışımla giriştim olaya 3 ay sonra 3 ay ellememedim gözle görülür iylesme olduktan sonra kimyasala girdim
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 25 Temmuz 2021, 19:05:16 »
Dostum direk kimyasal ilaçlarla başlamadım çünkü birden 15 yıl uyuyan köklere kimyasalla yuklenseydim şok olup olanida yok edebilirdim o yüzden ilk önce evde kendim hazırladığım organik zeytanyagi ve sarmısak la hazırladığım karışımla giriştim olaya 3 ay sonra 3 ay ellememedim gözle görülür iylesme olduktan sonra kimyasala girdim

sarımsak ve zeytinyağını nasıl hazırladınız.

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 25 Temmuz 2021, 19:51:33 »
sarımsak ve zeytinyağını nasıl hazırladınız.

bulunduğum ilçenin köylerinden organik zeytin yağı ve sarmısak edindim
Bir kavanozun içine yarısına kadar sarımsakları soyup doldurdum ağzına kadarda zeytinyağını doldurdum kapattım ağzını 10-15 gün beklettim organik sarmısak yağım hazir
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2021, 20:09:01 »
bulunduğum ilçenin köylerinden organik zeytin yağı ve sarmısak edindim
Bir kavanozun içine yarısına kadar sarımsakları soyup doldurdum ağzına kadarda zeytinyağını doldurdum kapattım ağzını 10-15 gün beklettim organik sarmısak yağım hazir

haftada kaç gün kullanıyorsunuz ve saçta ne kadar bekletiyorsunuz.

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 25 Temmuz 2021, 23:22:09 »
haftada kaç gün kullanıyorsunuz ve saçta ne kadar bekletiyorsunuz.

Hocam ben şuan kullanmıyorum , tedavimin başında 3 ay hergun kullandim sabah kalkınca sürüyordum gece yatarken yikiyordum  yani 8-10 saat kalıyordu 3 ay bittikten sonra azaltarak bıraktım sonra saça hirbirsey yapmadan bekledim kökler canlanıp ufaktan hareketlilik başlaması 2-3 ay sürdü sonra minoksidil ve keterol şampuana başladım 2 ay ama minoksidili günde iki kere sabah akşam 5 fiş 2 hafta yaptım sonrasında 3-4 günde bir 5-6 dışa dusurdum , benim kanımca ticari kaygı amaçlı durmadan kafana sık sabah akşam 5 fis hemen bitsinki ilaç bı kutu daha al diye , saksıdaki çiçeğe bile durmadan su dokersen çürür , haftada 1 kere minimum ketoral şampuan kullabmazsan minoksidil pis eder saçı kalıntılarını ketoralle temizlemen lazım keterolide çok kullanırsan gene ters teper , arkasına bitane d3 vitamini aldım ağzına bir fiş yapıyorsun günde 1 , 1.5 ay busekilde devam ettim sonra avadort aldım eczaneden haftada 2 tane yutuyorum , masaj a başladım masaj şart bu ay basida dermastamp almayı düşünüyorum sakaklar icin
  • Yaşınız 38

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Temmuz 2021, 23:25:35 »
İlk foto sarmısak yağı tedavisine başladığım ay ilk 1 ay , bu foto hayat hikayemin bittigi zamanlar ...
Gerçekten güzel geri dönüş tebrikler. Sakıncası yoksa ne işle uğraşıyorsunuz
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 25 Temmuz 2021, 23:34:20 »
Gerçekten güzel geri dönüş tebrikler. Sakıncası yoksa ne işle uğraşıyorsunuz

Teşekkür ederim darısı hepimizin başına , profesyonel fotoğrafçıyim studyomuz var kardeşimle beraber calistiriyoruz
  • Yaşınız 38

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 25 Temmuz 2021, 23:39:50 »
Amin inşallah :) kurduğunuz tedavi mantıklarını okuyunca sağlık sektöründesiniz sandım ondan sordum hayırlı işler dilerim
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 25 Temmuz 2021, 23:54:23 »
Amin inşallah :) kurduğunuz tedavi mantıklarını okuyunca sağlık sektöründesiniz sandım ondan sordum hayırlı işler dilerim
:) Yav işte 1 sene olacak 5 gün sonra internette okumadığım makale izlemedigim video forumlarda tüm konuları gece gündüz dolaşıyorum acaba yeni birşey öğrenebilirim diye 15 sene kel gezdim çok zor günler geçirdim belki bunları ilk saçımın döküldüğünde bilseydim başıma bunlar gelmeyecekti neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakmak lazım hayırlısı olsun diyelim
  • Yaşınız 38

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Temmuz 2021, 09:12:51 »
Başkan avodart, minox kullanıyorsun zaten ne gerek var sarımsağa zeytinyağına.. sarımsağı yağı salataya ayır bence hiç kafana bulaştırma

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2021, 11:05:11 »
Başkan avodart, minox kullanıyorsun zaten ne gerek var sarımsağa zeytinyağına.. sarımsağı yağı salataya ayır bence hiç kafana bulaştırma
Hocam konuyu iyi okursanız şuan kullanmadigimi belirtim yukarda
  • Yaşınız 38

-Hakann-

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2021, 18:59:04 »
daha net fotolar yok mu?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 27 Temmuz 2021, 19:08:54 »
Aynen daha net fotolar istiyoruz yakışmıyor profesyonel fotoğrafçıya :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Temmuz 2021, 20:06:50 »

Yani :)) daha ne gerek var kendini yoruyorsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram