haftada kaç gün kullanıyorsunuz ve saçta ne kadar bekletiyorsunuz.
Hocam ben şuan kullanmıyorum , tedavimin başında 3 ay hergun kullandim sabah kalkınca sürüyordum gece yatarken yikiyordum yani 8-10 saat kalıyordu 3 ay bittikten sonra azaltarak bıraktım sonra saça hirbirsey yapmadan bekledim kökler canlanıp ufaktan hareketlilik başlaması 2-3 ay sürdü sonra minoksidil ve keterol şampuana başladım 2 ay ama minoksidili günde iki kere sabah akşam 5 fiş 2 hafta yaptım sonrasında 3-4 günde bir 5-6 dışa dusurdum , benim kanımca ticari kaygı amaçlı durmadan kafana sık sabah akşam 5 fis hemen bitsinki ilaç bı kutu daha al diye , saksıdaki çiçeğe bile durmadan su dokersen çürür , haftada 1 kere minimum ketoral şampuan kullabmazsan minoksidil pis eder saçı kalıntılarını ketoralle temizlemen lazım keterolide çok kullanırsan gene ters teper , arkasına bitane d3 vitamini aldım ağzına bir fiş yapıyorsun günde 1 , 1.5 ay busekilde devam ettim sonra avadort aldım eczaneden haftada 2 tane yutuyorum , masaj a başladım masaj şart bu ay basida dermastamp almayı düşünüyorum sakaklar icin