Merhaba arkadaşlar,
Üniversiteden yeni mezun oldum, yaş 24, dökülme işlemi 21 yaşımın sonuna doğru başladı ve bir anda döküldü. Araştırmalarım sonunda ektirmeye karar verdim.
Ektirme işlemini Liv Hospital Hastanesinde yaptırdım ama ekim yapan arkadaşlar hastanenin çalışanları değil.
Ekim işlemini kişi yaptı, bir kişi donör bölgeden greftleri alma işlemlerini ve ekim alanının kanallarını açtı, bir arkadaş donör bölgeden greftleri topladı. Greftler toplanıp sayma işlemi yapıldı, ortalama 4300 greft toplandı ama bana ekilen 3900 civarı denildi, diğerleri zayıf tutmaz v.s. dediler, haliyle pek bilgin olmadığı için itiraz da edemedim.
Ekimden 2 - 3 hafta kadar sonra şok dökülme başladı, şu an 89.gundeyim, ekim yapılan alanda kaşıntı olmadı bende ama arka tarafımda hala ara ara kaşınma oluyor ve dökülme oluyor, son 50gündür donör bölgede saç dökülmesi oluyor, aşırı değil ama her yıkamamda 15 20 tane tel dökülüyor(inşallah sadece teldir, eğer hasar verilmiş ve kökler dökülüyor ise sıkıntı büyük).
Şampuan olarak sebamed kullanıyorum aynı zamanda sebamedin losyonunu da kullanıyorum. Hap olarak 105 gündür biotin 5mg ve 78 gündür xpecia kullanıyorum.
Fotoğrafları her 15 günde bir göndereceğim, 15 günde anca bir değişim olur zaten.
Şu an ekim yapan kişileri öneremem henüz tam olarak verim alamadım.
Arkadaşlar eleştiri ve önerilerinizi yapabilirsiniz.