hocam bir doktor olarak günlük oral dut alımına ne diyorsunuz. büyük risk mi tolere edilebilir mi ?
Hocam şöyle söyleyeyim testesteron ve dht çok benzer şeyler aslında testosteronun 2.karbonuna bir tane hidrojen takılıyor ve etkileri kat kat artıyor fakat bu etkiler benzer eğer dht baskılanırsa doğal olarak testesteron birikir ve artar bununla beraber östrojen de artar eğer yeterli testesteron varsa başta artmasıyla beraber dht nin yerine geçip benzer etkileri yapar bu sayede yan etki görmeyiz.
Yan etkinin asıl sebebi testesteron östrojen dengesizliği bu olmuyorsa kullanmaya devam edin olursa azaltarak uygun dozu bulun
Stres durumunda kortizon salgılar vücut ve bu hormon da yıkıma sokar vücudu stres saç dökülmesi ilişkisi bu ben şahsen saçlarım dökülürken resmen hayata küsüyorum bu yüzden antiandrojeni topiksl de olsa kullanıyorum
Sizin yaş 34 veya 36 ydı sanırım ondan zamanla dht üretimi azalacaktır o yüzden bir yan etki görmediğiniz sürece kullanın
Ürogenital stajına 1 hafta sonra başlayıcam o zaman forumda hormonlar ilaçlar değer aralıkları yan etki ile ilgili geniş kapsamlı bir konu açıcam ordan da takip edebilirsiniz