Gönderen Konu: 3 aylık min-dut losyon sonuçları  (Okunma sayısı 24031 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: 3 aylık min-dut losyon sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Eylül 2021, 12:30:28 »
çok güzel toparlamış kardeşim tedaviye devam geçmiş olsun bol saçlı günler :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 10 Eylül 2021, 19:24:26 »
 4.5 ay dongusu vardır minoxun ceşitli donguleri var sabır istiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

GANNICUS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2021, 00:08:23 »
Hocam ön çizgiyi çekip atabilirsen 10 numara olur

Jasonkenn

• Full Member
« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2021, 17:37:08 »
Ön çizgi ve çok yoğun ışık altında sonuçlar

GANNICUS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2021, 22:32:38 »
Çok iyi sonuç almışsın umarım böyle devam eder bende min-duta başlamayı düşünüyorum bir tavsiyen var mı

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2021, 15:17:12 »
Dökülme durumu nasıl epey durdumu hocam?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Eylül 2021, 15:39:57 »
hocam bir doktor olarak günlük oral dut alımına ne diyorsunuz. büyük risk mi tolere edilebilir mi ?
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Jasonkenn

• Full Member
« Yanıtla #23 : 12 Eylül 2021, 18:57:32 »
hocam bir doktor olarak günlük oral dut alımına ne diyorsunuz. büyük risk mi tolere edilebilir mi ?

Hocam şöyle söyleyeyim testesteron ve dht çok benzer şeyler aslında testosteronun 2.karbonuna bir tane hidrojen takılıyor ve etkileri kat kat artıyor fakat bu etkiler benzer eğer dht baskılanırsa doğal olarak testesteron birikir ve artar bununla beraber östrojen de artar eğer yeterli testesteron varsa başta artmasıyla beraber dht nin yerine geçip benzer etkileri yapar bu sayede yan etki görmeyiz.

Yan etkinin asıl sebebi testesteron östrojen dengesizliği bu olmuyorsa kullanmaya devam edin olursa azaltarak uygun dozu bulun

Stres durumunda kortizon salgılar vücut ve bu hormon da yıkıma sokar vücudu stres saç dökülmesi ilişkisi bu ben şahsen saçlarım dökülürken resmen hayata küsüyorum bu yüzden antiandrojeni topiksl de olsa kullanıyorum

Sizin yaş 34 veya 36 ydı sanırım ondan zamanla dht üretimi azalacaktır o yüzden bir yan etki görmediğiniz sürece kullanın

Ürogenital stajına 1 hafta sonra başlayıcam o zaman forumda hormonlar ilaçlar değer aralıkları yan etki ile ilgili geniş kapsamlı bir konu açıcam ordan da takip edebilirsiniz

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2021, 19:18:43 »
Evet hocam 34 yaşındayım. Libido artışı enerji ve pozitif durumda artış menide artış ve koyulaşma gereksiz ereksiyonların kesilmesi sertleşmede daha stabil bir hal vücut sivilceleri yağlanmalarının sona ermesi gibi bir çok güzel etki yaptı bende saç çıkarmasının yanında günlük avodart. Allah’a şükür durum benim günlük konforum açısından sanki iyi ki kullanmış gibi oldum ama işte bir yandan da bilmediğim neler oluyor diye şüphedeyim.

Teşekkür ederim cevabınız için konunuzu da merakla bekliyorum hayırlı olsun stajınız şimdiden
avodart&minox&xpecia

tedavim

yigitwunlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2021, 11:32:24 »
Merhaba, tedavinizi tam anlayamadım , dut-min nasıl yapılmaktadır ? Solüsyon olarak nasıl temin edebiliriz bilgi verebilir misiniz ?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2021, 17:08:47 »
Merhaba, tedavinizi tam anlayamadım , dut-min nasıl yapılmaktadır ? Solüsyon olarak nasıl temin edebiliriz bilgi verebilir misiniz ?

Eczaneden satılan minoksidili alıyorsun. Eczaneden yine avodart markalı ilacı alıyorsun. Minoksidilin kapağını açıyorsun. Avodart kapsülleri bıçak, tırnak makası vs gibi bir aletle deliyorsun. O deldigin kapsüllerin içindeki sıvıyı kapağını açtığın minoksidil içine boşaltıyorsun. Sonra aklına geldikçe çalkalayip 24 saat sonra kafa derine sıkıyorsun olay bu minoksidil içine kaç tane avodart kapsül atacağın sana kalmış kimi 5 atıyor kimi ,8 kimi 10 ve üstü. Buna kendin karar vermen gerekir
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Eylül 2021, 10:51:49 »
Bende bu losyona dün başladım fayda alacagimdan emin gibiyim düzenli kullanımda saç ektirmis gibi muazzam sonuçlar alan var ama bu minoxtanmi duttan mi anlamadım o yüzden bir sorum var konu sahibide bu tedavide dutun faydası olmusmudur sizce

Jasonkenn

• Full Member
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2021, 15:29:07 »
Tedavimi bir süreliğine aksattım ve açılmalar başladı tekrardan finasterid kullanmaya başlayıcam 1 hafta sonra umarım tekrardan toparlarım

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2021, 19:13:15 »
Hocam size mesaj attım . Bakar mısınız?
Birde miniksil yerine başka birşey ve dutas yerine finasterid koysak olur mu ?

Facebook Twitter Instagram