23 yaşındayım Bu siteye cidden çok şey borçluyum benden önceki arkadaşlar konularından sonra çok motive olmuştum ben de bir konu açayım dedim.
İlk resim tedaviye başlamadan bir önceki gün güneş ışığı altında çekildi 2.resimi ise yarım saat önce çektim benzer ışık altında olmasına özellikle dikkat ettim.
Tedavim:Sabah akşam 5 fıs minoksil forte %5
İlk ay düz minoksil kullandım 2.ay 8 tane dut ekledim 1 şişeye 3.ay 14 tane dut attım
Xpecia sabah akşam 1 toplam günde 2 tane
3 günde bir dermastamp ile iğneleme
Omega 3
Arjinin 5mg
Solgar biotin 5 mg
Yan etki:0 yan etki gördüm hatta düzenli cinsel hayatım olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki gelen özgüven sayesinde eskisinden çok ama çok ama çok daha iyi bir duruma geldim
Yapacaklarım:Dut sayısını 10 a düşürüp haftanın 3 günü yani bşr gün alıp bşr gün almayıp propecia kullanmak ve minoksili sadece akşamları 10 fıs olacak şekilde kullanmak
Tavsiyelerim:Ben haftanın 5 günü düzenli ağırlık idmanı yapıyorum beslenmeye vs dikkat ediyorum sigarayı bu dönemde çok az kullanmaya başladım inşallah yakın zamanda tamamen bırakıcam evet dht nin birçok özelliği var ve baskılamak sorun yaratabilir fakat bu yan etkileri azaltmak bizim elimizde saç psikolojisinin
ne kadar kötü olduğunu çok ama çok iyi biliyorum finasteride geçmeyi düşünmemin sebebi de o psikolojiye bir daha girmemek o yüzden benim gibi aşırı derecede kafaya takıyorsanız önlemlerinizi alıp başlayın hiç vakit kaybetmeden