ben şöyle bir şey sezdim şu forumda tamam arenamed saç ekiminin adını kötüye çıkaran bir şirket anladık fakat ASMED dışında yapılan tüm ekimler kötü mü yani ben anlamıyorum neden bu kadar reklamını yapıyorsunuz fiyatı o kadar yüksek ki kimse ne kadara yaptırdğını yazmaya bile çekiniyor
Hintel moderatör ve Koray hoca adamın ilk ekimindeki sorunları giderip efsanevi bir iş çıkardı. Dolayısıyla adama tapıyor ve reklamını yapıyor. Ben olsam ben de öyle yapardım. Gerçeği instagram sayfasını hiç beğenmedim, orada tam olarak senin dediğin yapılmış. Biz de Koray hocanın sonuçlarını gördük, haliyle övüyoruz. Ayrıca Koray hoca hem alanını öteye taşıyan hem de bunu çok şeffaf bir şekilde yapan bir insan. Baştan sona işini nasıl ve neden yaptığını biliyoruz. Ben yine de arkadaşların ekimlerini şüpheyle izliyorum ama inancım memnun edici olacağı yönünde.
Arenamed'in birkaç kişiyi nasıl biçtiğini gördük. Öyle böyle değil adamlar Texas Chainsaw Massacre'daki gibi girmişler (mağdur arkadaşlardan çok özür dileyerek söylüyorum). Haliyle herkes irrite oluyor. Diğer taraftan işin inceliklerini hiç bilmiyorlar. Mesela arkadaşın sonucu güzel ama bu kadar greft kullanılmaması gerekiyordu, donöründe rahatsızlığı var. Bana sorarsan adamın geleceğinden çaldılar, inşallah dökülmesi ilerlemez. Arkadaşın kendi seçimi tabii, saygı duyuyorum.
Benzer şekilde Sibel Ulusan da yeriliyor. Hem işi hem karakteri açısından.
Hisar hastanesi, Jale Şenyurt, Esma-
HakanSerkan ikilisi de çok beğeniliyor. Çünkü güzel işler yapıyorlar. Muttalip Keser çoğu kişiye göre bir numara. Serdar Gökrem'i de sevmeyenler var ama benim ekimim beğeniliyor.
Sizin anlayacağınız sadece Koray hoca değil, birçok kişi takdir ediliyor. Haklılığınızın yanında algıda seçicilik dediğimiz hadise olmuş sizde.