Gönderen Konu: ARENAMED 5700 greft 20.06.2017  (Okunma sayısı 48020 defa)

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ARENAMED 5700 greft 20.06.2017
« : 19 Temmuz 2017, 15:19:39 »
Arkadaşlar 20 Haziran tarihinde Arenamed'de saç ekimini gerçekleştirdim. 5700 greft olduğu söylendi. Daha çok sıklaştırma yapıldı ve şakak bölgelerine ekildi(4700 greft). Tepe kısmı hali hazırda çok dökülmediğinden dolayı olan köklere de zarar vermemek açısından 1000 greft ekebileceklerini söylediler tepe kısmına ve kalan 1000 greftte oraya ekildi.  Ekimi gerçekleştirdikten sonra bu siteyi keşfettim hatta ekimden sonraki 3. gün keşfettim burada problem yaşayan diğer arkadaşlar gibi donör bölgesinde şimdilik ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 29. gün olmasına rağmen halen haddinden fazla kızarık gibi geliyor bana. Kızarıklık geçerse çok fazla sıkıntı yaşıycağımı düşünmüyorum. Bugün ilk saç kesimimi gerçekleştirdim. Diğer fotoğrafları zaman içinde yüklemeye çalışıcam. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum herkese. Fotoğraflar ekimden önce üstten görünüş ve ekimden sonraki ilk güne aittir.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 5700 greft 29. gün
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2017, 15:32:08 »
10. gün kabuk alındıktan sonra, 22. gün sağ sol arka donör kısımları.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2017, 15:37:39 »
29. gün saç kesimi sonrası üstten çekim ve donör arkadan görünüm.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2017, 16:25:27 »
Verteksten alim yapilmis greftler homojen dagitilmamis orta bolgenize ekim yapılmamis planlama 5700 grefte göre sifir donor kotu alinmis ama cok kotu donorlerden biraz iyi aranamed standartina gore bir cok ekim yerine gore ise donorunuz kötü durumda insallah iyi sonuclariniz ekilenler umarım hepsi cikar

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2017, 16:28:05 »
Hocam hayırlı olsun inşallah mevcut saçlara zarar verilmemiştir. Donör çok yıpranmış inşallah toparlar sizi zor bir 4 ay bekliyor. Ben 1 günde 5700 ekime hep karşıyım çünkü köklerin dış ortamdayken  geçen sürede ölme ihtimali mevcut bu risk çoğalıyor . Zira arenamed ekimlerinin seyrek olmasını da buna bağlıyorum . Örnek Cenk Tosun bakabilirsin inşallah sizin ki çok güzel olur geçmiş olsun . Bir de alım çok yukarıdan dökülme riski olan saçlardan yapılmış buda bir kumar .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2017, 16:44:01 »
Aslında bende farkındayım donör kısmının Arenamed'in donör standardına göre biraz iyi ancak birçok ekim merkezine göre kritik ve sıkıntılı olduğunun. Şimdiye kadar boşluk oluşmadı dikkat çeken ancak kızarıklık halen daha rahatsız ediyor donör bölgedeki. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Yorumlarınız için teşekkürler.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2017, 16:46:30 »
Donörünüz toparlar merak etmeyin.
5700 degilde daha az ektirseydiniz cok daha iyi sonuc alırdınız(bunu 5700 greft Ekim yaptırmış biri olarak söylüyorum .
Sonucunuz güzel olacak, şok dökülme sonrası haliniz ve filtreli çekilmiş sonuc fotoğrafınız bir kolaj çalışması eşliğinde öncesi-sonrası hakinde instagram da "süper olmuş" yorumları ile karşılanacak.
Sac dökülme tipiniz, açıklığınız Ve 5700 greft .. kötü olma ihtimali Yok. Rahat olun.
Ama ileride sac kaybı yasarsanız ki 40 yaşların ortalarına kadar bu durum sözkonusu ikinci Ekim için biraz daha fazla araştırma yapmak durumunda kalabilirsiniz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2017, 16:51:36 »
Aslında bende farkındayım donör kısmının Arenamed'in donör standardına göre biraz iyi ancak birçok ekim merkezine göre kritik ve sıkıntılı olduğunun. Şimdiye kadar boşluk oluşmadı dikkat çeken ancak kızarıklık halen daha rahatsız ediyor donör bölgedeki. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Yorumlarınız için teşekkürler.

Donordeki kızarıklık için pek birşey yapmana gerek Yok, 1 aya kalmaz birşey kalmaz.illa ki birşey yapmak istiyorsan ki bence etek yok , forumda daha önce yer almış alternatif çözümler aşagıdaki gibi;
-soğuk suyla yıka
-Arman yağı sür
-bebek şampuanını beklet kafada
-kabak çekirdeği içi ezip sürebilirsin
-aynı zamanda yiyedebilirsin.
-namaz kıl
- prp yaptır
-fito marka krem kullan
-amuda kalkıp günde 5 dk bekle....

Bu konu hakkında yapılan yorumlar bu şekilde.şahsi fikrim Fito marka krem belki kullanılabilir... kaşıntı için ise en masum çözüm zytrek marka bebek şurubu (antihistaminik)

Geçmiş olsun

Waka35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2017, 17:21:29 »
Hocam geçmiş olsun bende aynı gün yaptırmıştım.donörün benimkine göre Harika ötesi benim her yer döküldü saçkıran gibi iğrenç bi görüntü var bence çok şanslısın

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2017, 17:21:56 »
5700 degilde daha az ektirseydiniz cok daha iyi sonuc alırdınız(bunu 5700 greft Ekim yaptırmış biri olarak söylüyorum .
Sonucunuz güzel olacak, şok dökülme sonrası haliniz ve filtreli çekilmiş sonuc fotoğrafınız bir kolaj çalışması eşliğinde öncesi-sonrası hakinde instagram da "süper olmuş" yorumları ile karşılanacak.
Sac dökülme tipiniz, açıklığınız Ve 5700 greft .. kötü olma ihtimali Yok. Rahat olun.
Ama ileride sac kaybı yasarsanız ki 40 yaşların ortalarına kadar bu durum sözkonusu ikinci Ekim için biraz daha fazla araştırma yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Yorumun için teşekkürler. Sizin sonuca baktım bence çok güzel ve doğal neden sizdeki pişmanlık neden yüksek sayıda greft ektirmedeki onu merak ettim doğrusu?
İkinci bir ekimi çok düşünmüyorum çok fazla rahatsız edeceğini de düşünmüyorum beni, ancak oldu ki rahatsız ederse donörümden 1000 daha çıkar mı onu da kestiremediğim için belki sakaldan alım olursa düşünebilirim. Aslında 1/4 proscar ile olanları koruma yöntemine mi başvursam diye de bu aralar düşünmekteyim.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2017, 17:33:58 »
Hocam geçmiş olsun bende aynı gün yaptırmıştım.donörün benimkine göre Harika ötesi benim her yer döküldü saçkıran gibi iğrenç bi görüntü var bence çok şanslısın

Şimdi gördüm seninde donörü Allah yardımcın olsun. İnşallah dedikleri gibi 3. 4. aydan sonra farkedilemeycek şekilde düzelir ama tabi o 3 4 ay için Allah büyük sabır versin sana. Bunu kimseye yaşatma hakları yok bence. Sonuçta saçın seyrek olduğunda veya kel olduğunda kimse garip bi şekilde bakmaz ancak bu durum o bakışlara sebep olabilir. Bende burdaki birçok sonucu gördükten sonra korktum donör bölgesi yüzünden ancak seninki gibi şimdilik saçın gözükmediği 2 bölgem var ense bölgesinde. Bugün kuaförümün söylediği oralarda da saç köklerinden çıkışın başladığı ancak çok zayıf oldukları ve 3 4 aya o boşluk bölgelerindeki saçların kalınlaşıp normal bir görüntüyü alacağı. Yakından baktım fotoğrafına sende de kökler var gibi duruyor. İnşallah en kısa sürede kalınlaşır ve toparlarsın.

Waka35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2017, 17:46:37 »
Sağol kardeş 3-4 ay diyorlar da benim 3/4 ayda düzelecek gibi değil hep geçiştirme düzelecek bişey kalmayacak merak etme bunlar normal diye bir de yalan söylüyorlar utanmadan.benim evden çıkamamam çıksam bile şapka taksam dahi herkes bana mı bakıyor psikolojisi bunun hesabını kim verecek.4 ay dile kolay nasıl geçecek bu süreçte ilgisizlik daha çok can sıkıyor parayı aldılar kenara çekildiler zehir zukkım olsun lanet olsun bunlara.dünya markasıymış dünyanın gözü üstlerindeymiş hep yalan dolan

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2017, 19:58:13 »
o saça 5700 grfet ALLAH akıl fikir versin bu alana 6 bine yakın ekenlere birde yukardan alımlar gelecek planı yapılmadan ekim herzamanki gibi donor katliamı herneyse donore sakaldan ektirir kaparsın artık millet bunlara gitmese ii olur
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2017, 20:09:21 »

Yorumun için teşekkürler. Sizin sonuca baktım bence çok güzel ve doğal neden sizdeki pişmanlık neden yüksek sayıda greft ektirmedeki onu merak ettim doğrusu?
İkinci bir ekimi çok düşünmüyorum çok fazla rahatsız edeceğini de düşünmüyorum beni, ancak oldu ki rahatsız ederse donörümden 1000 daha çıkar mı onu da kestiremediğim için belki sakaldan alım olursa düşünebilirim. Aslında 1/4 proscar ile olanları koruma yöntemine mi başvursam diye de bu aralar düşünmekteyim.

Saç ekimi sırasında ,Hem alımda, hem Ekim sırasında hemde aradaki bekleme süresince köklerde fireler olur.bu bağlamda 6000 kere aynı hareketi tekrarlama sureti ile yapılan bir el işçiliğindeki fire oranı, 3000 ile aybı olmayacaktır. Bu durumun hem alım hem Ekim için geçerli olduğunu düşünürsek fire oranı kat be kat artacaktır + aradaki bekleme süresi greftleri zayıflatacak + kafadaki travma Ve kesilere cevap verme süresi vs. Der iken... diye devam eder bu iş...
"6000 greftlik bir Ekim = 3000 greftlik Ekim  X 2 Seans  " degildir. Boyle olmayacaktir...

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2017, 20:46:32 »
Birde sol sakak kismi sag tarafa gore cok daha hizli dokuluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Normal midir?

Facebook Twitter Instagram