Gönderen Konu: ARENAMED 5700 greft 20.06.2017  (Okunma sayısı 48055 defa)

Iamteacher

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 5700 greft
« Yanıtla #45 : 02 Ağustos 2017, 22:56:04 »
Dönöru ilk gordugum anda icim kalkti. bari ekilenler cikar ins.
Bu yorumu donorun simdiki haline mi yaptin yoksa ilk haline mi?
Valla Usta bende arena dusundum. Yok sık ekeriz eski sacalriniza kavusursunuz vs. Dediler aman aman Cenk tosun Sevket coruh halini gorunce uzak durdum. Hele bu donorle ve fazla olmayan acikliga bile 4000 den asagi.ekmiyorlar guya. Prrofesyonellik Sifir. Gelsin 6000 Tl Fix Paralarrrr diyirlar. Bu donorle bu is olmaz. Ektikleri sacin %40 i cikiyor zaten anca. Tas catlasin %50 55 i
Arkadaşım benim foruma bakarsan bende donör mağduruyum tamam kabul ediyorum donör konusunda iyi değiller ben bunu ekimden sonra anladım ama sırf arenamedi kötülemek için %50-55 i anca çıkıyor demen çok saçma bizde ektirmeden önce arkadaşlarımızın saçlarına bakıp gidiyoruz işi saçma sapan yorumlara dayandırma ben arkadaşın donörünü gayet iyi gördüm ve düzelecek gibi gözüküyor. Çıkışlar hakkında da şuan için bir şey söylemem

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 5700 greft 20.06.2017
« Yanıtla #46 : 04 Ağustos 2017, 13:04:06 »
45. gün ekilen bölge yakın çekim. Süreç yavaş mı hızlı mı ilerliyor yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 04 Ağustos 2017, 13:06:11 »
45. gün donör bölge. Kızarıklıklar hala gitmedi bu normal midir? Veya ne zaman gidecektir? Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler.

karamsar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 04 Ağustos 2017, 14:21:32 »
35. GÜNDEYİM 45 DE BENİMDE BÖYLE OLURSA MUTLULUKTAN HAVAYA UÇARIM   :o
FOTOLARDA RENK AYRIMI PEK BELLİ DEĞİL NORMALDİR HERHALDE.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 04 Ağustos 2017, 15:47:11 »
35. GÜNDEYİM 45 DE BENİMDE BÖYLE OLURSA MUTLULUKTAN HAVAYA UÇARIM   :o
FOTOLARDA RENK AYRIMI PEK BELLİ DEĞİL NORMALDİR HERHALDE.

İnşallah seninde 45. günde donör alanın böyle olur o zaman. Benim tek canımı sıkan donör bölgede kulak üstleri biraz boşluklu, arka kısımda canımı sıkan bir şey yok pek hatta kırmızı olmasına rağmen arkada belli bile olmuyo arka taraf ama yandan bakınca kulak üstleri hafif boşluk ve kırmızılık çok belli.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 08 Ağustos 2017, 11:40:43 »
50. gün donör saç traşı sonrası.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 08 Ağustos 2017, 11:42:13 »
50. gün şakak bölgesi saç traşı sonrası. Sağ tarafın bu kadar sık gözükmesi ve sol tarafın aksine bu derece boşluklu olması normal midir?

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 08 Ağustos 2017, 12:19:23 »
Bu forumu keşfetmeden önce arenamed'e ön ödeme yapıp randevu aldım.4500 greft ekilecek tek problemim ön bölge sadece.Forumdaki fotoğrafları gördükçe donör bölgesiyle ilgili korkmaya başladım,inşallah sorun yaşamam.Sizinde durumunuz çok kötü durmuyor düzelir gibi inşallah.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 08 Ağustos 2017, 12:27:36 »
Bu forumu keşfetmeden önce arenamed'e ön ödeme yapıp randevu aldım.4500 greft ekilecek tek problemim ön bölge sadece.Forumdaki fotoğrafları gördükçe donör bölgesiyle ilgili korkmaya başladım,inşallah sorun yaşamam.Sizinde durumunuz çok kötü durmuyor düzelir gibi inşallah.
sonuçları görüyosun daha niye ektirecen ki biraz daha araştır işini şansa bırakma.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 08 Ağustos 2017, 12:44:39 »
sonuçları görüyosun daha niye ektirecen ki biraz daha araştır işini şansa bırakma.

Keşke sonuçları görüyosun gibi bir yorum yapmak yerine adam akıllı bir yorum gelse de boş yere fotoğraf koyuyormuş gibi hissetmesem kendimi.
Demem o ki sen benim sonucumda 50. güne göre ne gördün?
Arenamed karşıtlığınızı anlarım saygıyla karşılarım haklısınız forumda aylarca ve kötü görüntüyle dolaşan arkadaşımız var Arenamedin donör sıkıntılarından ötürü. Ancak bu Arenamed karşıtlığınız yüzünden herkese yapılan ama herkesin BİREYSEL ekimine yapılan yorumlar asla bir Arenamed'e ektirmiş olan ve en azından az çok yorum alabilicek birisine yapılmıyor kendimden gözlemliyorum. 50 küsür yorumda ilk başlardaki yorumlar haricinde asla bana katkı sağlayan veya sorularımın cevaplandırıldığı bir yorum yok.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 08 Ağustos 2017, 13:54:01 »
Sonucları görüyorsun derken Emin'im senin sonuçlanmamış sürecin kastedilmemiştir.Çünkü senin durumun Ekim merkezinin ortalamasının üstünde.
Sürecin çok basındasınız ,  130. Günden sonra yorumlarda, övgülerde başlar. İlk 4 ay tek yoruma musait olan konu donordür... Ekim sıklığı, yönü, öncizgi Bunlar hakkında yorum için erken.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Ağustos 2017, 14:14:55 »
Sonucları görüyorsun derken Emin'im senin sonuçlanmamış sürecin kastedilmemiştir.Çünkü senin durumun Ekim merkezinin ortalamasının üstünde.
Sürecin çok basındasınız ,  130. Günden sonra yorumlarda, övgülerde başlar. İlk 4 ay tek yoruma musait olan konu donordür... Ekim sıklığı, yönü, öncizgi Bunlar hakkında yorum için erken.

Tesekkurler sloocer bekledigim ovgu degil tabi zaten bir onceki yazida katki saglayan yorumlar bir kac tane var derken o yorumlari yapanlardan biriside sendin.. Ancak donorum icin de dogru duzgun yorum alabilmis degilim. Cok fazla sikinti yasamadigim halde donorden feci donor korktum icim kalkti gibi yorumlar gelince zaten zor olan surec dahada zorlasiyor. Bu sefer insan kendi kendine kurmaya basliyo hic gecmiycek mi diye. Neyse yine de tesekkur ederim sana.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 08 Ağustos 2017, 14:18:43 »

Keşke sonuçları görüyosun gibi bir yorum yapmak yerine adam akıllı bir yorum gelse de boş yere fotoğraf koyuyormuş gibi hissetmesem kendimi.
Arenamed karşıtlığınızı anlarım saygıyla karşılarım haklısınız forumda aylarca ve kötü görüntüyle dolaşan arkadaşımız var Arenamedin donör sıkıntılarından ötürü. Ancak bu Arenamed karşıtlığınız yüzünden herkese yapılan ama herkesin BİREYSEL ekimine yapılan yorumlar asla bir Arenamed'e ektirmiş olan ve en azından az çok yorum alabilicek birisine yapılmıyor kendimden gözlemliyorum. 50 küsür yorumda ilk başlardaki yorumlar haricinde asla bana katkı sağlayan veya sorularımın cevaplandırıldığı bir yorum yok.
Sizinkini kastetmedim belki sizinki şuana kadar ki en temiz donör.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 20:03:47 Gönderen: sceptic »

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 08 Ağustos 2017, 14:39:52 »

Sizinkini kastetmedim belki sizinki şuana kadar ki en temiz donör. Ama daha önceki paylaşımları görerek kişi hala arenamede ekim yaptırmayı düşünüyorsa olacaklara katlanıyor demektir. Saç ekim çizgilerinden tutunda donöre verilen zarara kadar hepsi merdivenaltı görüntüsü.

Benzer konular mevcut forumda,lakin 4 ay gibi bir süre sonra donörleri tamamen düzelmiş gözüküyor.Moral bozma dostum düzelicektir bir çok konuyu inceledim ve hepsi düzeldiğini söylüyor.Can sıkan konu ise iyileşme sürecinin uzun olması ve donör bölgesinin haddinden fazla tahrip edilmesi.

te12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 14 Ağustos 2017, 19:40:43 »
55. Gun donor ve verteks

Facebook Twitter Instagram