Ben de ekolde ektirdim ama benim ekimi başka bir ekip yaptı fakat kullandıkları aletlerden mi ya da ekim stilleri mi bilmiyorum ama yaptıkları ekimler hep aynı tarz.
Senin ekiminde kendiminkini gördüm resmen çizgiler bile aynı. Bu kadar açıklığa ekim yapmaları şaşırttı beni. Şimdi ekolün şöyle bi durumu var. Yaptıkları ekimler sık olmuyor fakat ön çizgi, doğallık gerçekten güzel. Onun dışında nekroz gibi sorunlar yaşamıyorsun kolay kolay.
Şu an en kötü noktadasın en az 70 gün beklentisiz sabretmen gerekecek ben de geçtim o yollardan ama 120. günden sonra öyle çıkışlar olacak ki şaşacaksın.
Benim ekimi direkt yaptılar mola istedim ona bile izin vermediler.
Doğallık ve nekroz gibi şeylerde sorun yaşamazsın ama sıklık seni tatmin etmeyebilir. Sürecin bitince yani 1 seneyi doldurduktan sonra bir seans daha çıkarırsan kökten çözersin meseleyi.
Benim ekimim sitenin en başarılı ekimlerinden biri olmasına rağmen sıklık konusunda pekte tatmin olmadım belki de açgözlü olduğum içindir ama bir seans daha çıkarırsam ki çıkarırım tek seansta ekildi benim saçlar o zaman istediğim mükemmel sonucu alırım.
70 gün beklentisiz sabretme sürecindesin çok zordur allah kolaylık versin