Gönderen Konu: İzmir Ekolde Saç ektirdim 4000 greft.  (Okunma sayısı 5201 defa)

Ektim

• Jr. Member
  • **
Ynt: İzmir Ekolde Saç ektirdim 4000 greft.
« Yanıtla #16 : 29 Ağustos 2021, 15:16:16 »
Süreç normal seyrinde şok bitmiş, çıkışlar 2 ay sonra başlar.
Umarım Sonnyto, teşekkür ederim yorumların için.
  • Ekim Tarihi: 9.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi İzmir Ekol İnternational
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Ağustos 2021, 15:41:51 »
50 erken bir süre ama evet saç cildin hareketli umarım artarak devam eder dostum hayırlısı olsun alan geniş tatmin edici olmasını ve doğal olmasını dilerim saç ekimi sonunun.
Global Moderator

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 30 Ağustos 2021, 17:56:06 »
50 erken bir süre ama evet saç cildin hareketli umarım artarak devam eder dostum hayırlısı olsun alan geniş tatmin edici olmasını ve doğal olmasını dilerim saç ekimi sonunun.
İnşallah Hintell, ayrıca bu forum için Teşekkür ederim. İnsanlara bir nevi teminat oluyorsunuz. Yardımlaşma desen zaten harika. Çok güçlü bir forum umarım kullanıcı sayısı her geçen gün artar.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2021, 13:08:16 »
Ben de ekolde ektirdim ama benim ekimi başka bir ekip yaptı fakat kullandıkları aletlerden mi ya da ekim stilleri mi bilmiyorum ama yaptıkları ekimler hep aynı tarz.

Senin ekiminde kendiminkini gördüm resmen çizgiler bile aynı. Bu kadar açıklığa ekim yapmaları şaşırttı beni. Şimdi ekolün şöyle bi durumu var. Yaptıkları ekimler sık olmuyor fakat ön çizgi, doğallık gerçekten güzel. Onun dışında nekroz gibi sorunlar yaşamıyorsun kolay kolay.

Şu an en kötü noktadasın en az 70 gün beklentisiz sabretmen gerekecek ben de geçtim o yollardan ama 120. günden sonra öyle çıkışlar olacak ki şaşacaksın.

Benim ekimi direkt yaptılar mola istedim ona bile izin vermediler.

Doğallık ve nekroz gibi şeylerde sorun yaşamazsın ama sıklık seni tatmin etmeyebilir. Sürecin bitince yani 1 seneyi doldurduktan sonra bir seans daha çıkarırsan kökten çözersin meseleyi.

Benim ekimim sitenin en başarılı ekimlerinden biri olmasına rağmen sıklık konusunda pekte tatmin olmadım belki de açgözlü olduğum içindir ama bir seans daha çıkarırsam ki çıkarırım tek seansta ekildi benim saçlar o zaman istediğim mükemmel sonucu alırım.

70 gün beklentisiz sabretme sürecindesin çok zordur allah kolaylık versin

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2021, 19:11:04 »
Ben de ekolde ektirdim ama benim ekimi başka bir ekip yaptı fakat kullandıkları aletlerden mi ya da ekim stilleri mi bilmiyorum ama yaptıkları ekimler hep aynı tarz.

Senin ekiminde kendiminkini gördüm resmen çizgiler bile aynı. Bu kadar açıklığa ekim yapmaları şaşırttı beni. Şimdi ekolün şöyle bi durumu var. Yaptıkları ekimler sık olmuyor fakat ön çizgi, doğallık gerçekten güzel. Onun dışında nekroz gibi sorunlar yaşamıyorsun kolay kolay.

Şu an en kötü noktadasın en az 70 gün beklentisiz sabretmen gerekecek ben de geçtim o yollardan ama 120. günden sonra öyle çıkışlar olacak ki şaşacaksın.

Benim ekimi direkt yaptılar mola istedim ona bile izin vermediler.

Doğallık ve nekroz gibi şeylerde sorun yaşamazsın ama sıklık seni tatmin etmeyebilir. Sürecin bitince yani 1 seneyi doldurduktan sonra bir seans daha çıkarırsan kökten çözersin meseleyi.

Benim ekimim sitenin en başarılı ekimlerinden biri olmasına rağmen sıklık konusunda pekte tatmin olmadım belki de açgözlü olduğum içindir ama bir seans daha çıkarırsam ki çıkarırım tek seansta ekildi benim saçlar o zaman istediğim mükemmel sonucu alırım.

70 gün beklentisiz sabretme sürecindesin çok zordur allah kolaylık versin
Haklısın kardeişim ön çizgi eh doğallıkta ilerleyen süreçte göreceğiz. Ancak greft sayısı konusunda gerçekten gelişmesi gereken bir ekim merkezi. Nekroz gibi sorunların olmayışı ise büyük artı. Doktor gözetiminde ve hastanede yapılması keza öyle. Niyetim seyen vertexe ve sık olmaz ise önleri sıklaştırmak olacak.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2021, 19:55:22 »
Haklısın kardeişim ön çizgi eh doğallıkta ilerleyen süreçte göreceğiz. Ancak greft sayısı konusunda gerçekten gelişmesi gereken bir ekim merkezi. Nekroz gibi sorunların olmayışı ise büyük artı. Doktor gözetiminde ve hastanede yapılması keza öyle. Niyetim seyen vertexe ve sık olmaz ise önleri sıklaştırmak olacak.

Greft sayısı az evet ama bu sayede nekroz belasını engelliyorlar. Kerozan mutlaka kullan sakın ihmal etme bir de proscar kullan en azından sürecin bitene kadar.

Vertex’in tutması zor evet ama sen yine de ikinci ekim yaptırırsan mutlaka vertex’e de ekim yaptır 3 tane eker 2’si tutmaz ama 1’i mutlaka tutar vertex zaten küçük çaplı bir bölge o 1’i bile tutsa kapatır.

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2021, 22:58:56 »
Greft sayısı az evet ama bu sayede nekroz belasını engelliyorlar. Kerozan mutlaka kullan sakın ihmal etme bir de proscar kullan en azından sürecin bitene kadar.

Vertex’in tutması zor evet ama sen yine de ikinci ekim yaptırırsan mutlaka vertex’e de ekim yaptır 3 tane eker 2’si tutmaz ama 1’i mutlaka tutar vertex zaten küçük çaplı bir bölge o 1’i bile tutsa kapatır.
finasterid yerine Xpecia kullanıyorum ama kerozan nedir anlatır mısın. Nasıl kullanicam. 2. Ay bitti şimdi kullansam işe yarar mı
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2021, 23:29:44 »
finasterid yerine Xpecia kullanıyorum ama kerozan nedir anlatır mısın. Nasıl kullanicam. 2. Ay bitti şimdi kullansam işe yarar mı

Sen eczaneye kerozan de onlar verirler takviyelerin babasıdır hiçbir yan etkiside yoktur. İşe yarar merak etme daha çıkışların başlamadı. İkili tablet halinde çıkıyor kutudan birini sabah diğerini akşam alıyorsun.

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2021, 15:58:41 »
Merhabalar bugün bugün 66 güne girdik. Henüz bir hareket yok tabiki. Süreç hakkında bilgi olsun diye paylaşıyorum. Gün ışığında çekildi.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

UguRocK

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2021, 19:05:59 »
Dostum 1 ay daha sabır, sonra yavaş yavaş ümit verici gelişmeler oluyor ;)
  • Ekim Tarihi: 01.06.2021, 19.04.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ekol hair clinic
  • Greft Miktarı 2700 + 2300
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi ara sıra xpecia, ara sıra biotin 5000, ara sıra coraspin

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2021, 19:52:41 »
Dostum 1 ay daha sabır, sonra yavaş yavaş ümit verici gelişmeler oluyor ;)
Inşallah dostum, sen iletini güncelle görelim gelişmeleri :)
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

UguRocK

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 17 Eylül 2021, 23:44:44 »
Kardeşim son durum nedir? Bi foto ekle bakalım birlikte :)
  • Ekim Tarihi: 01.06.2021, 19.04.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ekol hair clinic
  • Greft Miktarı 2700 + 2300
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi ara sıra xpecia, ara sıra biotin 5000, ara sıra coraspin

Ektim

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 19 Eylül 2021, 03:46:45 »
Kardeşim son durum nedir? Bi foto ekle bakalım birlikte :)
kardeşim şuan çok bir fark yok 90. günde yeni resim atmayı düşünüyorum. Umarım çıkışları görürüz ikimizde :)
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi capri

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 19 Eylül 2021, 18:13:27 »
kardeşim şuan çok bir fark yok 90. günde yeni resim atmayı düşünüyorum. Umarım çıkışları görürüz ikimizde :)

90’da göremezsin minimum 120’den sonra görürsün. Zaten 90-120 arası en sancılı süreç. 150’den sonra iyice belirginleşir.

Facebook Twitter Instagram