Sakami bu gladiator yuregim var falan millet 2 laf dalasina girdikten sonra bicak salliyor ya da silah cikariyor mertlikmi kaldi artik sat komandosu tinerci tarafindan oldurulmustu bi bicak darbesiyle yazar nediyor anlamadim
Hocam ben lisans mezunu 29 yaşında kamu kurumunda çalışan bir kişiyim. 17 - 24 yaş arası aktif boks yaptım. 19 - 23 yaş arası da aktif vizeli olarak müsabakalara çıktım. Halen boks yapıyorum ama şu an antrenör olarak devam etme planı içindeyim. Kursa gidiyorum. Söz konusu yazımda sokak kavgası tinerci gibi konulara hiç değinmedim onu bunu döverim gibi bir imada da bulunmadım. Lisanslı müsabık seviye boksun genel hatlarından söz ettim o kadar. Maneviyat konusu kimisi için önemli olmayabilir ama benim için önemli ben hayata bir defa geldim. Bu işi de zamanında özümsedim ve yaptım. Kendimi de bir şeyler başarabilmiş ve cesaret göstermiş bir birey olarak görüyor kendime karşı bir saygı duyuyorum. Bu benim için böyle başkası için böyle olmayabilir ona da saygım var. Kamu da çalışmamdan dolayı iş çevrem, aile ve arkadaş çevreminde o taraklarda bezi olmayan insanlar olmasından dolayı da zaten sokakta kavga edip serserilik yapmak kavgalara karışmak gibi şeylerin de benim hayatım da yeri yok. Yeri oldu diyelim yok bıçak çekermiş yok adam çağırırmış falan bilmem ne o işler de o kadar kolay değil. Bir boksörün ya da farklı bir branş dövüş sporcusunun veya güreşçinin (müsabık seviye salonda antreman yapıp foto çekinen değil) eline düşecek sonra bıçak çekecek sonra adam çağıracak
asıl bunlar boş iş. Mütevazi olmayacağım kusuruma bakmayın. Demir gibi adamlarla antreman yaptım maç yaptım. Allah o güne koyarsa Sokakta ağzını ayırarak gezen gevşeklerin hepsini haşat ederim. Koymaz inşallah orası da ayrı konu.