Gönderen Konu: Ekim merkezleri neden çoğunlukla Temple bölgesini önemsemiyor?  (Okunma sayısı 1330 defa)

emekli kel

• Hero Member
 kafa kelse donor yeterli olmayacağından tepeye ekmiyorlar ön orta ekimi yapıyorlar bazı ekimcilerde tepenin zor beslenen bolge olduğu için zor ekim olduğu için kendine guvenip ekemiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

gimli

• Yeni üye
  • *
kafa kelse donor yeterli olmayacağından tepeye ekmiyorlar ön orta ekimi yapıyorlar bazı ekimcilerde tepenin zor beslenen bolge olduğu için zor ekim olduğu için kendine guvenip ekemiyor

hocam yalnız temple diye kastettiğim yer şakak alt, yan taraf

John Keller

• Sr. Member
Toplumda şöyle bir algı var, kimse şakakların açılmış kelleşiyorsun demez ama tepen veya ön taraflar gittiği zaman kel olarak adlandırılman daha yüksek.Ekim yapan merkezler de şakaklara harcayacağı 300 grefti falan ön-orta veya vertexe ekmeyi tercih ediyordur sık bir ekim olsun diye.Ama Asuman hanım, genelde planlama yaparken saçın durumuna göre şakaklara da ekim yapıyor çoğu ekiminde.

emekli kel

• Hero Member
hocam yalnız temple diye kastettiğim yer şakak alt, yan taraf

pardon tepe okudum werteks sandım kurban şu bu derken yoğunluk varda biraz tam okumamışım.şakak ekimide zordur zaten saç çizgisi geriden alınacağından şakaklara ne kadar az girersek o kadar kar derler.donor kısıtlı şakaklarda doğallıkta kolay değil tekli gerekiyor az sayıda tekli var donorde
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
Beceri ister cunku.
Heryer yapamiyor. Birkac yer var yapan asuman hanim asmed hakan doganay. Gerisi yapmaz yapabileceklerini de sanmiyorum
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Jeu

• Hero Member
Evet çoğu merkez önemsemiyor ama bence en önemli yerlerden biri temple bölgesi çünkü temple bölgesi açıldığı zaman alın olduğundan fazla geniş gözüküyor ve yüzün simetrisini bozuyor. Ön çizgiyi  tasarlarken  templeye de önem vermeleri gerekiyor

emekli kel

• Hero Member
 şakak yoksa saçta yok.yapamayan ekimci kendine ekimciyim demesin kendini geliştirsin yada mesleği bıraksın

-Hakann-

• Yeni üye
  • *
Beceri ister cunku.
Heryer yapamiyor. Birkac yer var yapan asuman hanim asmed hakan doganay. Gerisi yapmaz yapabileceklerini de sanmiyorum
Hakan Doğanay'a Hakan hocanın ekibi de dahil mi acaba? Yani onlar da yapabilir mi bunu?

Siddhartha

• Hero Member
Hakan Doğanay'a Hakan hocanın ekibi de dahil mi acaba? Yani onlar da yapabilir mi bunu?
Yapiyorlar gordum birkac orneklerini
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Ekim merkezleri neden çoğunlukla Temple bölgesini önemsemiyor?
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2021, 09:26:48 »
Saç ekiminde doğallık çok önemli ve bunu bir çok merkez karşılayamıyor. Üstüne temporal ekimi gibi çok büyük beceri isteyen bir bölgeye ekim yapmak gerçekten büyük bir risk, dolayısıyla bir çok merkez bu topa girmek istemiyordur. Yeterli donörü olan birisi için temple ekimi saçlarda fark yaratır. Ama açıklığı fazla olan kişiler için ön çizgi ne kadar geride ve şakak geçişleri dar tutulursa, o sonuç çıkış yüzdesine de bağlı o kadar başarılı olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2021, 09:30:12 »
Önemsemekten ziyade her ekim merkezi ön çizgi ile Temple birleşimi yapabilecek yetenekte değil zaten ön çizgi yapamıyor adamlar Temple nasıl yapsın:)
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2021, 19:27:14 »
Temple em riskli bölge.
Hem yatayla yaptığı açı çok dar , bu acı ile birbirine paralel kanal açmak zor iş, hemde karakter olarak tüy kıvamında ve ince saçları barındırır. Ensemdeki savlar o bılgeye çok uyum sağlayamaz hem doku geç renk olarak..
Yön vermeside çok zor..
Yani biraz MAÇA ister o iş..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 29 Temmuz 2021, 06:57:32 »
 Güven Özveri Göt istiyor şakaklar.ensenin en arkasındaki ince kıllar kullanılmalı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Temmuz 2021, 09:41:37 »
Güven Özveri Göt istiyor şakaklar.ensenin en arkasındaki ince kıllar kullanılmalı

Emekli çok açıksözlüsün. Tam bir istanbul beyefendisi :)

Facebook Twitter Instagram