Herkese selam arkadaşlar uzun süredir saç ektirmeyi düşünüp bazı korkularımdan dolayı bugüne kadar erteledim ama artık ektirmek istiyorum çünkü kendimi pskolojik olarak iyi hissetmemeye başladım. Aranıza yeni katıldım öncellikle böyle bir forum oluşturulduğu için yöneticileri ve siz değerli kullanıcılara teşekkür ederim.
Saç ekimine uygunuyum nerde yaptırmalıyım çok kararsızım bir çok konuyu tek tek okudum. Aynı doktorun elinden iyi çıkan işte var kötü çıkan işte. Bu yüzden korkum büyük . Kel kafamı kime emanet edebilirim saç ekimine uygunmuyum bilmiyorum. Burayı keşfetmeden önce Now hair ile online görüşme sağladım. Global çapta çalışıyorlar ama foruma girdikten sonra asmed i tercih eden kısım daha fazla o yüzden iyice kafam karıştı. Beni bu konuda yeşillendirip yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Edit: yaş 30 - 1 senedir olan saçlarım pek dökülmüyor gibi hissediyorum. En azınndan yastıkta vs yıkanırken denk gelmedim.
Gucci- Koray Erdoğan/Muttalip Keser
Burberry- Asuman hair , Serkan Aygın , Şahin çelik
Adidas- Medeks Bilgehan Aydın, Arenamed
Nixe-Clinik expert vs.
Kardeşler kundura- Herhangi bi şehirde herhangi bi hastaneye git saç ektirmek istiyorum de 😂😂