Not: ilk 11. Ay alın bölgesi fotoğrafı (dökülmemiş)
Arkadaşlar 2 yıl aradan sonra sonucu sizlerle paylaşıyorum.
Öncelikle amacımın Saç Ekim Merkezini karalamak olmadığını belirtmek isterim. Kendileriyle bugün görüşme yaptım. Görüşmenin sonunda buraya yazmak istedim. Görüştüğüm o kişileri de bu gruplarda paylaşım yapacağımı, firmanızı karalamayacağımı söyledim. Kendileri de sorun yok dedi.
İlk 12 ay herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 12 ayın sonunda hızlı bir dökülme başladı. Bir süre öyle devam etti ve sonrasında Ekim yapılan ön bölgede (alın bölgesinde seyreklik başladı) Bu söylediğime dikkat edin " Ekim yapılan alım bölgesinde hiç saç yoktu, yani dökülen saçlar kendi saçlarım değil yerleştirilen greftler. Ekim yapılan tepe bölgesi ve ortalara serpiştirilen graftlerden hiç bahsetmiyorum. Zaten alın bölgesi dışında ekilen yerlerle ilgili bir şikayetim yok daha doğrusu orayı umursamıyorum bile. Tutmuştur veya tutmamıştır benim için çok önemli değil.
Ben Trabzon İmperial Saç Ekim Merkezine şunları söyledim.
İlk 12 ay boyunca hiçbir sorun yaşamadım hatta gayet memnundum, Bir de başka hastaları yönlendirdim ekim yaptıranlar oldu. . Memnuniyetimi de dile getirmiştim dedim. Saç ekimim 13 saat sürdü ve döner belgeden alınan bazı graftler çok agresif ve zor alındı bunun etkisi olur mu dedim. Kendileri bana: alınabilir Bazı grefer zor alınabilir normaldir, Ekimin de 13 saat sürmesi bir anormallik değil, Biz grefteri belirli bir derecede soğutucu da saklıyoruz dedi (soğutucu veya buzluk tam hatırlamıyorum) ..
12 aylık süre zarfında bir sorun yaşamadıysanız bizle bir alakalı sorun yoktur dedi.
Yorumu size bırakıyorum. Ama saç ekimi beni tatmin etmedi. Altında selfie çekmek istemiyorum. Ve yorumu size bırakıyorum. Son olarak da tekrar şunu söylüyorum amacım saç ekim merkezini karalamak değil. Başlarda memnuniyetimi de dile getirmiştim ama şu anki durumdan ''memnun değilim."
Uzman tavsiyesi üzerine 5 ay boyunca Xpecia Tablet, biotin, Minoxil, Uzmanın tavsiye ettiği şampuan Sawpoo
+ Ekimden birkaç gün önce kendi isteğim üzerine hormon testi B12 "500 küsür idi"
İlk 12 ay alın bölgesi