Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası ilaç sorunsalı  (Okunma sayısı 1884 defa)

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi sonrası ilaç sorunsalı
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2021, 12:10:13 »
Demek hulk'a dönüştün :))Bu ilaç konusu kişiden kişiye degişen bir durum sende yarattıgı etkiyi bir başkasında hiç göstermeyebilir denemek gerekiyor

Eğer avodart tarzı ilaçlar yan etki yapıyorsa dozunu ayarladigin halde demekki dokulme tipi aga değil

tugyrswn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2021, 16:36:09 »
Bu ilaç konusunu kullanmadan önce bir doktora danışıcam bakalım ne önericek sonucu buraya yazarım.
  • Yaşınız 28

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2021, 23:01:32 »
Beni DHT insanlıktan çıkarmıştı kafamın üstü kel geri kalan heryerim kulaklar dahil heryerimden kıl fiskiriyordu ses tonumu kisamiyordum aslan gibi kukruyordum en son prostatimada zarar vermeye başladı baskı yapıyordu aşırı cesaret veriyordu milletle kavga ediyordum takı avodartla tanışana kadar Allah ragzi olsun kim bulduysa bu ilacı beni tedavi etti hiçbir yan etkisini gormedim

Hocam onu bi geçeceksin ya kusura bakma. Siz böyle yazınca insanlar tolere edilebilir ilaçlar sanıyorlar. Yanetkiyi tillahıına kadar yaşıorsun. Yanetki görmedim diyorsun. Vücut kıllarının azalması fln mesela. Emin ol çok başka yerlerde de derinden oyuyor bünyeni. Bırakmanı tavsiye ederim.

Avodart kullandığım 1-2 ay içerisinde kulak çınlaması başladı aralıksız. Belki 4-5 ay oldu bırakalı, kbb nin yazdığı ilacı da kullanıyorum 2 aydır fln. Hiç azalmadı çınlama devam ediyor. Diğer yanetkiler de yavaş yavaş kendine geliyor. Finastan mümkünse onu da düşük dozajdan öteyr geçmemek lazım.

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2021, 16:17:20 »
Hocam onu bi geçeceksin ya kusura bakma. Siz böyle yazınca insanlar tolere edilebilir ilaçlar sanıyorlar. Yanetkiyi tillahıına kadar yaşıorsun. Yanetki görmedim diyorsun. Vücut kıllarının azalması fln mesela. Emin ol çok başka yerlerde de derinden oyuyor bünyeni. Bırakmanı tavsiye ederim

Avodart kullandığım 1-2 ay içerisinde kulak çınlaması başladı aralıksız. Belki 4-5 ay oldu bırakalı, kbb nin yazdığı ilacı da kullanıyorum 2 aydır fln. Hiç azalmadı çınlama devam ediyor. Diğer yanetkiler de yavaş yavaş kendine geliyor. Finastan mümkünse onu da düşük dozajdan öteyr geçmemek lazım.

Bi laboratuvara gidilecek önce DHT testi yapılacak DHT yüksekse avodarta başlanacak emin olki yuksek DHT nin verdiği zararın yarısını vermez avodart tabi cinsel gelişim tamamlanmissa yada hiç bişi yapmican 38 yaşlara kadar dökülmenin bitmesini bekleyip kel gezicen Ekim yaptırican tabi o zamana kadar donor kalirsa
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2021, 16:29:13 Gönderen: Ersin Yüksel »
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

Blnt34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2021, 17:36:52 »
Hocam onu bi geçeceksin ya kusura bakma. Siz böyle yazınca insanlar tolere edilebilir ilaçlar sanıyorlar. Yanetkiyi tillahıına kadar yaşıorsun. Yanetki görmedim diyorsun. Vücut kıllarının azalması fln mesela. Emin ol çok başka yerlerde de derinden oyuyor bünyeni. Bırakmanı tavsiye ederim.

Ben finası, Proscar 1/4 1.25mg kullanıyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

tugyrswn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2021, 08:16:14 »
Merhaba kardeşim bugün hastane ile görüştüm proscar+xpecia  önerdiler

proscar 4'e bölüp günde bir tane
xpecia sabah+akşam
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram