Gönderen Konu: Minoxidil ve Finasterid Maceram  (Okunma sayısı 28745 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Minoxidil ve Finasterid Maceram
« Yanıtla #90 : 24 Mayıs 2022, 22:11:14 »
saolun (virtüöz ve athena) hocam

Yalnis hatırlıyorda olabilirim. Sampuanlar saçları yumuşak yapıyor ve zaten az ve ince telli olan saçlar daha kötü oluyor. Sabunla yıkayınca daha sert ve hatta sahte bir sıklık veriyor saça. Yani saçı yıkadıktan sonra sert yapan yalancı bir sıklık veren bir şampuan bulabildiniz mi?

hocam saçlar dökülmeden önce yeşil sabun kullandım, saçın anasını ağlattı afedersiniz. Clear kullanıyorum suanlik bazen bioxcin fln

olgunluk çizgiside var.ağır spor yapmazsan ve bunun için dısardan takviyeler almazsan kafanda saçlar kalıcı gibime geldi

bakalım abi ama ağır sporun etkileyeceğini sanmıyorum. takviye olarak bir şey kullansam da fin engelliyor gibi geldi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 24 Mayıs 2022, 23:01:12 »
 emin ol etrafımda sporu abartanların saçlarında dokulme hızlandı sahidim hemde bir çok kişide.ne orman kafalar sampiyon deniyor ama onlarda genetik yok sporu abartmak ve dısardan o takviyeler saçı terso yapabiliyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #92 : 29 Mayıs 2022, 09:06:38 »
Finasteride in en çok işe yaradığı dökülme diffuse dökülme araştırdığım kadarıyla çünkü direkt kelleşme olmuyor sadece teller inceliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
• Xpecia (x2)
• Günlük Alpecin C1 Kafein Şampuan
• Günde 10 dakika masaj
[Norwood : 2]

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 29 Mayıs 2022, 10:46:12 »
 tüm ilaçlar diffusede daha avantajlıdır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 29 Mayıs 2022, 15:23:34 »
Finasteride in en çok işe yaradığı dökülme diffuse dökülme araştırdığım kadarıyla çünkü direkt kelleşme olmuyor sadece teller inceliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

genellersek evet öyle ama sonuç olarak benim diffuse olmasına rağmen nw patterninde yani şakaklarda daha çok seyrelmelerim var
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #95 : 26 Temmuz 2022, 19:12:59 »
Nasıl gidiyor tedaviniz?
• Xpecia (x2)
• Günlük Alpecin C1 Kafein Şampuan
• Günde 10 dakika masaj
[Norwood : 2]

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 26 Temmuz 2022, 21:17:15 »
 alalım şoyle hem evde hem sokakta guneste bir resim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 29 Temmuz 2022, 13:38:42 »
Saçlar çok iyi fişek falan yazmışınzda bu arkadaşın zaten saclarinda bir sorun yokmuş ki önceden de iyimis

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 30 Temmuz 2022, 14:06:33 »
saçları değerlendirirken hep saç çıkış noktalarına odaklanıyoruz hatalı bir yaklaşım bence arkadaş dökülmesini fark ediyor ve günümüze kadar olan zaman zarfında tedavilerine başlıyor bugün bu saçı bu noktadaysa saçlarını tedaviler koruduğu içindir ha tedaviye hiç başlamamış olsaydı dostumuz öyle aman aman bir dökülme olabilir miydi bilemeyiz sonuçta genetik saç dökülmesinin hangi zaman zarfında hızlanıp yavaşlayacağını bilim hala tahmin edebilmiş değil ama kullanmasaydı kesinlikle saçları şuan ki halinden daha kötü durumda olabilirdi o yüzden mevcut olan saçları korumanın etkisine da bakmalıyız diye düşünüyorum.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 24 Aralık 2022, 16:25:40 »
selamlar herkese uzun bir aradan sonra güncellemek istedim, artık kafamda kelleşmeyi tamamen kabullenmiş bir şekilde geri döndüm, muhtemelen en fazla 1-2 seneye şakaklar için saç ekim operasyonu düşünüyorum. tedavime de aksatarak da olsa devam ettim.

mevcut tedavim
MİNOXİDİL 2.5 sene oldu, son 6-7 aydır hatırladıkça kullandım ama haftada 2nin altına düşmemişimdir. ortalama 3 günde 2 gün kullanmışımdır.

FİNASTERİD 1.5 sene oldu, bu ilaçtan ben beklediğim etkiyi hiçbir zaman alamadım hatta yavaşlattığını bile düşünmüyorum, sürekli acaba dut mu kullansam diye düşündüm ayrıca finden meni sıvılaşması dahil hiçbir yan etki görmedim. sanki ilaç anında yok oluyor gibiydi.

-Saçların genel durumu hakkında yanları kısaltmazsam kesinlikle kötü bir görüntü oluyor, yanları kademeli bir şekilde 0ladığımda en azından beni bir süre idare ediyor. dökülme sayısı olarak hiçbir zaman dramatik olarak dökülme yaşamadım. ama görüldüğü gibi seyrelmelerim mevcut.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 24 Aralık 2022, 16:59:22 »
 ilk resmi gordum uzuldum ama sonrakiler iyi.minox basla bırak yada duzensiz kullanım işi bozuyor dua et sende fena bozmamış.duyanda kel kalmış sancak.şu saçların hayalini kuranlar var.gunde 1 minox masaj ve dermollerle devam etsen.finas yuzde 40 yavaslatır dut yuzde 55.süperman değil bu ilaçlar.sanki iyice gitcekmişte barajı kurup engellemişsin gibi duruyor.zayıflar haric gidicilik gozukmuyor.olanı koru ufak bir ekimle saçsızlığı pek gormezsin gibime geliyor

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 26 Aralık 2022, 06:30:37 »
Minoksidilei haftada iki gün kullandığında etkisinde azalma veya dökülmede, seyrelmede artış gözlemledin mi?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 26 Aralık 2022, 21:36:47 »
ilk resmi gordum uzuldum ama sonrakiler iyi.minox basla bırak yada duzensiz kullanım işi bozuyor dua et sende fena bozmamış.duyanda kel kalmış sancak.şu saçların hayalini kuranlar var.gunde 1 minox masaj ve dermollerle devam etsen.finas yuzde 40 yavaslatır dut yuzde 55.süperman değil bu ilaçlar.sanki iyice gitcekmişte barajı kurup engellemişsin gibi duruyor.zayıflar haric gidicilik gozukmuyor.olanı koru ufak bir ekimle saçsızlığı pek gormezsin gibime geliyor

ilk resimde cidden kötü gözüküyor, eski fotolarla uzunluk farkı da var ama özellikle sol şakakta baya kaybettiğimi söyleyebilirim.

Minoksidilei haftada iki gün kullandığında etkisinde azalma veya dökülmede, seyrelmede artış gözlemledin mi?

artık minoxidilin çalıştığını bile sanmıyorum, finasteridin de aynı şekilde etkileri 0. muhtemelen bir şey kullanmasam da böyle seyredecekti. xpecia kullanırken daha iyiydi saçlarım
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 26 Aralık 2022, 22:16:31 »
 xpeciadan yan etki gorup finden gormeyen var.xpeciaya fin katıp vitaminlerde eklemiş olabilirler.onde minox yardımcıları ile denenir azelik asit retnik asitlerle falan.gunde 1 dermolleri şakaklara yapıp ustune minoxu sursene vede gunde 5 dk saç masajı

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 26 Aralık 2022, 22:38:15 »
xpeciadan yan etki gorup finden gormeyen var.xpeciaya fin katıp vitaminlerde eklemiş olabilirler.onde minox yardımcıları ile denenir azelik asit retnik asitlerle falan.gunde 1 dermolleri şakaklara yapıp ustune minoxu sursene vede gunde 5 dk saç masajı

artık minox bile sürmek istemiyorum abi okadar sıkıldım ki bu işten, en azından korusaydı bari. artık ekstra hiçbir şey yapmam
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Facebook Twitter Instagram