Herkese iyi günler, saç tedavisinde edindiğim deneyimleri paylaşmak istedim.
Batman'da daha önceki tedavilerinden memnun kaldığım Sait Can hocanın yanında saç ekimini gerçekleştirdim. Ön ve tepe bölgesine seyrelmelerden dolayı bunu yapmaya karar verdim (daha çok tepe bölgesindeki açılmadan rahatsız oluyordum). İlk görüşmeyi Cansu hanımla yaptık, bana tüm samimiyetiyle olabildiğince anlaşılır şekilde süreçten bahsetti.
İşlemin yapılacağı gün Büşra hoca çizgi belirleme ve neler yapılacağı hakkında bilgi verdi.
Saç traşı olduktan sonra Halit bey uyuşturma işlemlerini yaptı. Süreçte Büşra hoca çizgi belirleme, kök alma ve kanal açma işlemlerini gerçekleştirdi. Ekim işlemini Bercan, Derya, Emine ve Halit hocalar birlikte yürüttüler.
Tedaviye sabah 9.30 gibi başladık, 22.30 gibi süreci bitirdik.
Acı anlamında sadece ön çizgi ekimi ve işlem sonunda tepe ekimi kısmında az biraz acı hissettim. Bunun dışında gayet konforlu bir süreçti. Toplamda yaklaşık 4800 kök ekimi yapıldığı söylendi. 3000 civarı ön, 1800 civarı ise tepeye ekim yapıldı. Bugün neredeyse 15. Günüm, bu süreç hakkında yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. (İlk iki fotoğraf tedaviden hemen önce, sonraki iki fotoğraf ekimin 3. Gününden)