Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic - 4255 Greft Saç Ekimi - 15.07.2021  (Okunma sayısı 4577 defa)

mattescheibe

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aygın Clinic - 4255 Greft Saç Ekimi - 15.07.2021
« Yanıtla #31 : 18 Ekim 2021, 12:21:41 »
Kardesim hayirli olsun oncelikle. Sanirm gordugum en basarili 3 ekimden biri olmus bu. Ayrica net soyleyeyim genetik bir sans var sizde. Adiniza sevindigim ama merak ettigim bir durum var. Hic sisme  kizariklik gormedim. Bu safhalari yasamadiniz mi? Yani oyle guzel olmus ki sanki ekilen saclarin cogu hemen uyum gostermis ve dibler kizarmamis bile. Bu nasil mumkun oldu? Ekim aninda sokulen grft direk ekildi mi? Bekleme yapilmadi mi? Kalemle mi ekildi? Biraz detay verir misiniz?

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 18 Ekim 2021, 12:23:43 »
90 gün için saç ekimi süreciniz harika görünüyor baya yoğun çıkış olmuş şok dökülmeden de saç kalmazdı

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 18 Ekim 2021, 13:44:12 »
Maşallah 90 gün için çok başarılı gelişmiş saç ekimin artarak devam eder inşallah.

gresTRe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 24 Ekim 2021, 20:06:55 »
Kardesim hayirli olsun oncelikle. Sanirm gordugum en basarili 3 ekimden biri olmus bu. Ayrica net soyleyeyim genetik bir sans var sizde. Adiniza sevindigim ama merak ettigim bir durum var. Hic sisme  kizariklik gormedim. Bu safhalari yasamadiniz mi? Yani oyle guzel olmus ki sanki ekilen saclarin cogu hemen uyum gostermis ve dibler kizarmamis bile. Bu nasil mumkun oldu? Ekim aninda sokulen grft direk ekildi mi? Bekleme yapilmadi mi? Kalemle mi ekildi? Biraz detay verir misiniz?

Merhabalar hocam, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Şişme ilk 10 gün sonrası çok çok az kaldı kızarıklık ise 1. aydan sonra belli olmamaya başladı ama onda benim kendi olan saçlarımın etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü onlar çıktıkça biraz kamufule etmiş olabilir. Ön taraflara fue, orta ve tepe kısmına ise kalem ile ekim yapıldı, alınan greftler ise kanal açımı sonrası ekildi.

Umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir  :)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23050.0

TAKVİYELER
Xpecia: Sabah - Akşam
Fin: Proscar / 4

gresTRe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 24 Ekim 2021, 20:10:12 »
90 gün için maşallah gayet iyi görünüyor şok dökülmende de biraz saç kalmıştı hızlı gelişim olmuş çok erken zamamda maşallah saçlar süper olmaya başlamış.

Teşekkür ederim Hintell :)

90 gün için saç ekim süreciniz çok başarılı ilerliyor maşallah

Teşekkür ederim hocam :)

90 gün için saç ekimi süreciniz harika görünüyor baya yoğun çıkış olmuş şok dökülmeden de saç kalmazdı

Teşekkür ederim :)

Maşallah 90 gün için çok başarılı gelişmiş saç ekimin artarak devam eder inşallah.

Teşekkür ederim hocam :) Umarım herkesin gönlüne göre olur :)

TAKVİYELER

mattescheibe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 30 Ekim 2021, 03:12:08 »
Kesinlikle cevap verebildiniz. Ama benim bir sorum daha var. Bu soru benim icin cok onemli.  Serkan beyin klinigini aradim gorustuk. Bana 11.30 da gorusme olcak 1 gibi ekime gecicez diye soyleyince biraz bozuldum cunku bu 1.5 saatin icinde hastaneye gidiste olunca dedim bu 1 saatte ne kdr ihtimam gostetebilirsiniz ki.. bu yuzden vazgecer gibi oldum ama goruyorum ki siz ve diger aygin klinik hastalari oldukca mutlu ve sonuclardan tatmin olmus durumda. Bu aciklamadan sonra sormak isterim ki bu bir saatte neye ne kdr zmn harcandi? Bu klinigi neye gore sectiniz? Isim vermiyim hadi ama cok pahali meshur bir klinik var ve bakiyorum son aylardaki paylasimlara hep bir basarisizlik. Dagilim diyorum istatistik diyorum ama kendimi ikna edemiyorum. 4 de 4 fail olur mu? Ki bu klinik robotlarla analiz yapiyor bir yarim gun vakit harciyo ama sonuclar fiyasko. Madem 1 saatte serkan hocanin ekibi bu isi basariyor demek ki biz gozumuzde buyutuyorz. Pahali olunca iyi olur saniyoruz. Acikcasi samimi olarak yazdim. Kafam karisik serkan hocadan randevu alasim geliyor. Ne dersiniz?

gresTRe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 21 Kasım 2021, 15:36:31 »
Kesinlikle cevap verebildiniz. Ama benim bir sorum daha var. Bu soru benim icin cok onemli.  Serkan beyin klinigini aradim gorustuk. Bana 11.30 da gorusme olcak 1 gibi ekime gecicez diye soyleyince biraz bozuldum cunku bu 1.5 saatin icinde hastaneye gidiste olunca dedim bu 1 saatte ne kdr ihtimam gostetebilirsiniz ki.. bu yuzden vazgecer gibi oldum ama goruyorum ki siz ve diger aygin klinik hastalari oldukca mutlu ve sonuclardan tatmin olmus durumda. Bu aciklamadan sonra sormak isterim ki bu bir saatte neye ne kdr zmn harcandi? Bu klinigi neye gore sectiniz? Isim vermiyim hadi ama cok pahali meshur bir klinik var ve bakiyorum son aylardaki paylasimlara hep bir basarisizlik. Dagilim diyorum istatistik diyorum ama kendimi ikna edemiyorum. 4 de 4 fail olur mu? Ki bu klinik robotlarla analiz yapiyor bir yarim gun vakit harciyo ama sonuclar fiyasko. Madem 1 saatte serkan hocanin ekibi bu isi basariyor demek ki biz gozumuzde buyutuyorz. Pahali olunca iyi olur saniyoruz. Acikcasi samimi olarak yazdim. Kafam karisik serkan hocadan randevu alasim geliyor. Ne dersiniz?

Hocam kusura bakma ancak girebildim. Araştırdım önceden en çok içime sinen klinik Serkan Aygın olmuştu. Açıkcası sonuç için ameliyat kadar sonraki süreç de etkili. Yani ekim ne kadar kaliteli de olsa kişinin kan dolaşımı, vücudun biyolojik etkisi vs bir çok etken var. Ben direkt olarak size öneremem ama ben ekim ilgi vs gibi durumlardan memnum kaldım.

TAKVİYELER

gresTRe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 21 Kasım 2021, 15:39:02 »
Merhabalar herkese,
126. gün sonuçlarını paylaşıyorum. Süreçten genel anlamda memnunum. Bazı kısımlar geriden geliyor ama zaman için de onların da toparlayacağını düşünüyorum.

TAKVİYELER

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 20 Ocak 2022, 15:19:48 »
son duruma dair güncelleme paylaşabilir misiniz acaba?

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 20 Ocak 2022, 20:07:45 »
126 günde harika çıkış olmuş gelişim süper son durumunuz nedir ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Ocak 2022, 20:08:12 »
kısa zamanda saçlar çok iyi gelişmiş maşallah
Global Moderator

kaanpeker

• Full Member
« Yanıtla #42 : 20 Ocak 2022, 20:08:52 »
son durumu günceller misiniz hocam gelişim harika başlamış.

Facebook Twitter Instagram