Selam değerli forum üyeleri,
Forumdaki araştırmalarım sonucunda 14/07/2021 tarihinde Asuman Hairde 4.000 greftlik saç ekimi gerçekleştirdim.
Asuman Hanımla ilk görüşmemiz 27 mayıs tarihinde oldu. Sivilcelerimin çok olduğunu, yağlı bir cilde sahip olduğumu ve saç derimde egzamaya benzer rahatsızlık olduğunu dile getirdi. Dermatoloji uzmanına gözükmemi tavsiye edip bir süre ilaç kullanmamı tavsiye etti ve beni gönderdi. Bende doktorla görüşüp tahlillerimi yaptırdıktan sonra ilaç tedavisine başladım ve temmuzun ortasında operasyon randevusu aldım. Operasyon günü merkeze gittiğimde sivilcelerimin geçmediğini, bana sıkıntı verebileceğini enfeksiyon kapabileceğimi ve iyileşme sürecinin uzayabileceğini söyledi. Neredeyse beni geri gönderiyordu
sorumluluğu aldığıma dair kağıt imzaladıktan sonra operasyon başladı.
Ekimim gerçekten çok uzun sürdü. İnce telli olmamdan kaynaklı, ve greftlerimin genellikle tekli ve ikili kök olmasından kaynaklı zor bi operasyon oldu. Asuman Hanım her konuda çok dürüst davrandı. Diğer ekim merkezleri gibi uçup kaçmıyor. Sizi kötüye hazırlıyor, kii zaten ben de ince telli olduğumun farkındayım. 14 saat süren operasyon sonucunda hem Asuman Hanım hem de ekip arkadaşlarının çalışmalarına gerçekten çok teşekkür ederim.
Ekimin sonuçlarının aylar sonra göreceğim fakat en azından ekim günüyle ilgili her şeyin olumlu geçtiğini, Asuman Hanım’ın çok ilgili olduğunu sürekli kontrole geldiğini hatta yeri geldiğinde ufak dokunuşları kendisinin yaptığını söylemek isterim. Ekip o kadar kafadar insanlar ki, hiç sıkılmadım desem yeridir. 14 saat sürdü ama sohbet müzik eşliğinde geçti
Asuman Hanım’ı eleştireceğim tek konu; ilaç konusudur. Asuman Hanım ekimleriyle gerçekten uğraşıyor ve haklı olarak başarılı sonuçlar almak istiyor. Kendisi düzgün ekimler yaparken hastalarına da bir sürü ilaç tedavisine yönlendiriyor ki saçları çıksın diye. Halen birçok doktor tarafından önerilmeyen, kendini ispatlamamış forumda bile sayfa sayfa tartışmaları dönen bu ilaçların bu kadar önerilmesi, her fırsatta dile getirilmesi sanki olmazsa olmazmış gibi söylenmesi pek hoşuma gitmedi. Ama dediğim gibi kötü bir amacı olduğu için değil de, ekiminin karşılığını almak başarılı sonuçlar almak için öneriyor diye düşünüyorum. Şimdi gelelim fotoğraflara,