Gönderen Konu: Finasterid Maceram Başlıyor..  (Okunma sayısı 3727 defa)

Saclıolmavakti

• Hero Member
Ynt: Finasterid Maceram Başlıyor..
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2021, 16:42:07 »
Herkese tekrar Merhabalar, Konuyu saç ekim öncesi bölümünde devam ettirdim ama fin ile alakalı olduğu için buraya da ekliyorum.

7 Ekim tarihinde ekim planlanmıştı ama kararsızlığım yüzünden bir kaç yıl daha erteleme kararı aldım yaş 27 30+ a erteleme düşüncem var 3 ay 12 gündür 1.25 proscar kullanıyorum dün itibari ile 0.5mm dermaroller ekledim tedavime. Güncel durumu paylaşıyorum. Fotoğrafı hiç bir şekilde yanıltmayacak haliyle gün ışığında ve duş sonrası paylaşıyorum.

Ekim erteleme nedenim hem yaş hem de belki finasterid den alabileceğim faydayı düşünmem oldu. Saç noktasında beklentim öyle aman aman değil fotoğrafta da göreceğiniz üzere eğer finasterid ince olan saçları kalınlaştırır ve gürleşme sağlarsa sanırım az kalan seyreklik beni rahatsız etmeyecektir. Ek olarak ekim sonrasında da araştırdığım kadarıyla finas a devam etmek gerekecekti. Bu yüzden sadece finasın etkisini en azından bir kaç yıl gözlemlemek istedim. Tecrübeli grup üyelerine sorularım olacak.

1: 3 aylık kullanım sonrası pek bir gelişim göremedim finas dan. Ancak araştırdığım kadarıyla etkiyi 6 ay 1 yıl ve maksimum u 2 yılda gösteriyormuş. Net birşey söylemenizi elbette bekleyemem ancak görüşleriniz finasın fotoğraftaki incelikleri geliştirebileceği yönünde midir?
2:Yine muğlak ve kişiden kişiye değişen bir soru ama finas kullandığım müddetçe en kötü mevcut durumu koruyabilir miyim?
3:Şimdiden soracak arkadaşlara yanıt olsun 3 ay boyunca hafif testis ağrısı dışında yan etki görmedim. Kasık ağrısı bazen oluyor bazen olmuyor ama dayanılmayacak ölçüde değil. Özellikle ağrıyı düşününce arttığını fark ediyorum.  Sanırım plasebo olabilir.
4: Şampuan olarak her gün prozinc şampuan 3 günde 1 vichy dc kullanıyorum. Umarım ilerleyen süreçte yağlanmaya faydası olur henüz göremedim faydasını. 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.
5: 2 yıl önce bu mavi serum benzeri serumlardan 10 ay civarı kullanmıştım ve fotoğrafta gördüğünüz yerleri baya kalınlaştırmıştı. Acaba bu min effect midir yoksa fin den kaynaklı mıdır? Tam emin olamıyorum. Hangi etken maddeye duyarlı olduğumu anlamaya çalışıyorum. Eğer fin 1 yıl sonra bir kalınlık sağlamaz ise sanırım min kullanmam gerekecek.

Resim de sol tarafta bir boşluk gözüküyor oradan yağ kisti aldırdım sebebi odur.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Konu yanlış yerde olabilir. Ekim amaçlı açılmıştı ama aslında ileri dönük bir ekim planmasını da barındırıyor. Hintell abi eğer hatalı görürse tedavi kısmını taşıyalım hemen.

Teşekkür ediyorum.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2021, 16:43:28 »
Ek olarak belirteyim hata olmasın 1 aydır min kullanmıyorum bir faydasını görmediğim için.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2021, 16:49:17 »
Ön çizgiyide ekleyeyim sağ taraf. Ekstra saç çıkışı beklemiyorum finden inşallah olur ama sanmıyorum. Sadece buradaki ince kılları kalınlaştırır ise beni çok mutlu eder :D
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 18 Ekim 2021, 18:12:01 »
Yorum yapabilecek fin den tecrübeli birileri var mıdır?
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Ekim 2021, 19:22:17 »
Fin önde etkili değil olan saçı kalinlastirir dökülmeyi önler ama bu tarz ilaçlar bazılarında uzun vadede çok iyi sonuç veriyor deneyip yan etki yoksa devam etmek lazım belki size her yerde bile etki edebilir şans işi biraz da

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Ekim 2021, 00:55:02 »
Fin önde etkili değil olan saçı kalinlastirir dökülmeyi önler ama bu tarz ilaçlar bazılarında uzun vadede çok iyi sonuç veriyor deneyip yan etki yoksa devam etmek lazım belki size her yerde bile etki edebilir şans işi biraz da

Evet önde pek etkili olmadığını bende öğrendim az çok ama etki ettiği kişilerde var tabi. Aslında fin'in saç çıkarmadığını da biliyorum tabi yine bazı ultra şanslılarda ve kökleri ölmemiş kişilerde saç çıkışı gibi etkilerde gösterebiliyor. Şahsen finden beklentim olanı koruyup kalınlaştırması. Ön bölgeyi kalınlaştırırsa benim için çok iyi bir sonuç olur. 4. aya yaklaştım çok net olarak işe yarıyor diyemesem de sanki bir iyileşme var gibi. Çok şükür henüz bir yan etkide görmedim. İnşallah yan etkisiz 6 ay 1 yılı tamamlarsam 30+ yaşlara kadar kullanımını düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Kasım 2021, 19:29:27 »
Tekrar Merhabalar,

4 aylık fin kullanım sonucumu paylaşıyorum. Fotoğraf arka kamera flashlı çekilmiştir. Saçlar bir önceki duruma göre bir tık uzamıştır. Sanki bana ufak bir gelişme var gibi geliyor ama saç uzunluğundan mı tam emin olamıyorum. Dökülmeler herzaman ki gibi devam ediyor belki bu sıra bır tık fazla dökülüyor sanki. Kendim durumu tam değerlendiremediğim için yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

• Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Kasım 2021, 15:24:43 »
Yorumu olan var mıdır? sürekli gördüğüm için ben farkı pek anlayamıyorum. Çevremde de sanki saçların daha iyi durumda gibi yorumlar alıyorum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2021, 20:19:54 »
Tekrar Merhabalar,

4 aylık fin kullanım sonucumu paylaşıyorum. Fotoğraf arka kamera flashlı çekilmiştir. Saçlar bir önceki duruma göre bir tık uzamıştır. Sanki bana ufak bir gelişme var gibi geliyor ama saç uzunluğundan mı tam emin olamıyorum. Dökülmeler herzaman ki gibi devam ediyor belki bu sıra bır tık fazla dökülüyor sanki. Kendim durumu tam değerlendiremediğim için yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Sanki eski halinden daha uzun gibi pek anlaşılmıyor ama açıklık yine fazla

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 10 Kasım 2021, 22:51:19 »
Evet daha uzun 4 ayda etki göremedik herhalde umut 6 ay ve 1 yıla kaldı bakalım artık
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 11 Kasım 2021, 08:04:13 »
Evet daha uzun 4 ayda etki göremedik herhalde umut 6 ay ve 1 yıla kaldı bakalım artık
Umutsuzluk yok baass

xero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 25 Mart 2022, 20:20:03 »
hocam ben 6. aydan sonra kalınlaştırdığını tecrübe ettim kendimde. ekim işlemi bitti şimdi 5.gün yeniden 1/4 proscara başladım. umutsuz olma yan etki yoksa bas gitsin fini.
  • Ekim Tarihi: 21.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Evocapil+Plus

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Mart 2022, 19:15:08 »
Abicim minoxidile çok iyi tepki vermişsin sana bir tavsiyem var eğer yapabiliyorsan minoxidil tablet olarak kullan bunu söylememin 2 amacı var

1-Oral Minoxidil tabletlerde döngü olayı genellikle olmaz olsa bile sadece ilk 6-8 aylık zaman dilimlerinde olur daha sonraki süreçlerde vücutla bir adaptasyon sürecinde durum ilerler

2-Oral minoxidil çok daha efektif ve daha etkili sonuçlar sunar sana bunu söylememdeki amaç minoxidile iyi bir tepki vermen ve oral olarak ağızdan tablet şeklinde kullanırsan maksimum sonucu alırsın yabancı forumlarda bununla ilgili çok örnek mevcut

Son olarak ilacı yurt dışından getirebilirsin adı 'Loniten' olarak geçmektedir. En düşük doz 2.5 mg bu yeterli olacaktır fazlasına gerek yok '100X2.5 MG' olan loniten tableti getirtebilirsin bu sana 100 gün yetecektir fiyatı 25 euro şu an ki kurla 407 tl ye denk gelir normal minoxidille aynı para yönünden ilacı getirtmek konusuna gelince dert değil bnununla ilgili prosedürler internette yazıyor ilacı ecza deoplarına getirtebiliyorsun bir araştır ve dene derim ama onun dışında normal topikal kullanımda da güzel bir gelişme sağlamışsın gerçekten

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 26 Mart 2022, 19:53:11 »
Abicim minoxidile çok iyi tepki vermişsin sana bir tavsiyem var eğer yapabiliyorsan minoxidil tablet olarak kullan bunu söylememin 2 amacı var

1-Oral Minoxidil tabletlerde döngü olayı genellikle olmaz olsa bile sadece ilk 6-8 aylık zaman dilimlerinde olur daha sonraki süreçlerde vücutla bir adaptasyon sürecinde durum ilerler

2-Oral minoxidil çok daha efektif ve daha etkili sonuçlar sunar sana bunu söylememdeki amaç minoxidile iyi bir tepki vermen ve oral olarak ağızdan tablet şeklinde kullanırsan maksimum sonucu alırsın yabancı forumlarda bununla ilgili çok örnek mevcut

Son olarak ilacı yurt dışından getirebilirsin adı 'Loniten' olarak geçmektedir. En düşük doz 2.5 mg bu yeterli olacaktır fazlasına gerek yok '100X2.5 MG' olan loniten tableti getirtebilirsin bu sana 100 gün yetecektir fiyatı 25 euro şu an ki kurla 407 tl ye denk gelir normal minoxidille aynı para yönünden ilacı getirtmek konusuna gelince dert değil bnununla ilgili prosedürler internette yazıyor ilacı ecza deoplarına getirtebiliyorsun bir araştır ve dene derim ama onun dışında normal topikal kullanımda da güzel bir gelişme sağlamışsın gerçekten

Dostum bilgilendirici mesajın için teşekkürler. Saç ekimi gerçekleştirdim şuan 70. gündeyim proscara 1/5 oranında devam ediyorum eğer ekim ve fin yeterli gelirse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Ancak tatmin olmaz isem mesajını dikkate alıp araştıracağım çok saol .

Ekim konusunu da bırakayım buraya.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25391.0
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2022, 02:31:50 »
Ne demek her zaman her daim abi hatta yabancı kaynaklı bir video atayım ingilizcenin olup olmaması önemli değil bu videodaki arkadaş 6500 graft saç ekimi olduktan sonra sonuç oturunca ağız yoluyla minoxidil tablet almaya başlamış minimal dozlarda güncel saçları bu şekilde şu an da kanalında ki ilk videolarına da bakabilirsin adam bildiğin kel videolarını incele dediğimi anlarsın ama ekim olduğun için minimum 1 yılda kesin gelişmeyi sağlarsın abicim 15. ayda bile gelişmeye devam edenler var sen belki daha iyi bilirsin ama sonrası için minimal dozlarda bu tedaviyi de araştır derim eğer maksimum sonuç istiyorsan hiç olmadı aklının bir yerinde bulunsun videoyu buraya bırakıyorum :

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram