Ne demek her zaman her daim abi hatta yabancı kaynaklı bir video atayım ingilizcenin olup olmaması önemli değil bu videodaki arkadaş 6500 graft saç ekimi olduktan sonra sonuç oturunca ağız yoluyla minoxidil tablet almaya başlamış minimal dozlarda güncel saçları bu şekilde şu an da kanalında ki ilk videolarına da bakabilirsin adam bildiğin kel videolarını incele dediğimi anlarsın ama ekim olduğun için minimum 1 yılda kesin gelişmeyi sağlarsın abicim 15. ayda bile gelişmeye devam edenler var sen belki daha iyi bilirsin ama sonrası için minimal dozlarda bu tedaviyi de araştır derim eğer maksimum sonuç istiyorsan hiç olmadı aklının bir yerinde bulunsun videoyu buraya bırakıyorum :
Saol dostum inceledim videoyu. Ekim sonucunu bir görelim de eğer istediğim gibi olursa mümkün oldukça az takviye ile yoluma devam etmek istiyorum. Bu arkadaşın ekimi çok büyük etken yalnız çok güzel ve çok başarılı bir ekim geçirmiş. Oral minoxil ne derece etki etmiştir bilemiyorum. Ancak yine de araştıracağım dediğin olayı.