Saç Ekimi Sonuçları
Hintell kardeşim insallah öyledir.. küçük küçük yeni saclar cikmaya başladı ve çoğaldı şu an itibaren.. eğer böyle devam ederse mutlu son olabilir insallah
Evet arkadaşlar ilerleme var 6 ay bir hafta oldu çıkışlar oldu ve devam ediyor insallah böyle devam eder
Alıntı yapılan: Taner89 - 05 Aralık 2017, 22:48:09Evet arkadaşlar ilerleme var 6 ay bir hafta oldu çıkışlar oldu ve devam ediyor insallah böyle devam eder benim saclarda 6. Ayda böyleydi sonradan atak yaptı seninde böyle olcak bence
Alıntı yapılan: altandem - 05 Aralık 2017, 23:08:48Alıntı yapılan: Taner89 - 05 Aralık 2017, 22:48:09Evet arkadaşlar ilerleme var 6 ay bir hafta oldu çıkışlar oldu ve devam ediyor insallah böyle devam eder benim saclarda 6. Ayda böyleydi sonradan atak yaptı seninde böyle olcak benceTam sürecini anlatirmisin??Beni rahatlatmak icin insallah dediğin gibi olurSagol dostum
Alıntı yapılan: Taner89 - 08 Aralık 2017, 19:07:50Alıntı yapılan: altandem link=topic=2302.msg73in 648#msg73648 date=1512504528Alıntı yapılan: Taner89 - 05 Aralık 2017, 22:48:09Evet arkadaşlar ilerleme var 6 ay bir hafta oldu çıkışlar oldu ve devam ediyor insallah böyle devam eder benim saclarda 6. Ayda böyleydi sonradan atak yaptı seninde böyle olcak benceTam sürecini anlatirmisin??Beni rahatlatmak icin insallah dediğin gibi olurSagol dostum 5. Ayda saçlar da %20 30 gelişme vardı 6 ayda milet saç tararken bende tarama kıvamında değildi ama elimi gezdirdigimde yogun bir şekilde batıyordu 8.. Ayda saçlarım düzene girdi her geçen gün daha iyi oluyor hala çıkışlar var 11. Aya girmesine az kaldı bence saç ekimi uzun bir süreç eğer ellerini saçlarında gezdirdigimde çıkışları hissediyorsan kaçınıyorsa veya gayet iyi olacaktir
Alıntı yapılan: altandem link=topic=2302.msg73in 648#msg73648 date=1512504528Alıntı yapılan: Taner89 - 05 Aralık 2017, 22:48:09Evet arkadaşlar ilerleme var 6 ay bir hafta oldu çıkışlar oldu ve devam ediyor insallah böyle devam eder benim saclarda 6. Ayda böyleydi sonradan atak yaptı seninde böyle olcak benceTam sürecini anlatirmisin??Beni rahatlatmak icin insallah dediğin gibi olurSagol dostum
Saclarim kalin evet donör durumum cok iyi hic bir sıkıntım yok.. malesef kötüsonuc gibi gözüküyor evet acaba daha atak yaparmi?? Bir ekim daha yapmam lazim eğer tutamazsa Sağol yorumun icin
Bence bu ekimde planlama hatası da var. Saç çizgin bu kadar aşağıya indirilmemeliymiş. Ekim öncesi - sonrası fotoğraflarına bakılınca saç çizgin 2-3 cm aşağıya indirilmiş gibi görünüyor. Bu çok ciddi bir alan ve kapatılması da kolay değil. Ekilenlerin bir kısmı çıkmayınca maalesef seyreklik kaçınılmaz olmuş. Neyse ki bu ilk ekimin ve bir hakkın daha var. Bu yüzden moral bozma. Dr. Hakan Doğanay sakal ve göğüs kıllarından da ekim yapıyor. Yerinde olsam kendisini düşünürdüm. Biraz sakal desteğiyle güzel bir görünüm elde edebilirsin.
Alıntı yapılan: Taner89 - 19 Şubat 2018, 22:26:17Saclarim kalin evet donör durumum cok iyi hic bir sıkıntım yok.. malesef kötüsonuc gibi gözüküyor evet acaba daha atak yaparmi?? Bir ekim daha yapmam lazim eğer tutamazsa Sağol yorumun icinben sanmıyorum yaşın genç mevcut saç donörün kaliteli atak yapsa yapardı bence hoca yapamamış bu kadar net ..araştırmalara başlayabilirsin para iadesi mutlaka al olmamış çünkü