Gönderen Konu: Dr ertuğrul seyman 3905 greft ekimi antalya  (Okunma sayısı 31082 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr ertuğrul seyman 3905 greft ekimi antalya
« Yanıtla #105 : 19 Şubat 2018, 23:49:59 »
Saclarim kalin evet donör durumum cok iyi hic bir sıkıntım yok.. malesef kötüsonuc gibi gözüküyor evet acaba daha atak yaparmi?? Bir ekim daha yapmam lazim eğer tutamazsa

Sağol yorumun icin
ben sanmıyorum yaşın genç mevcut saç donörün kaliteli  atak yapsa yapardı bence hoca yapamamış bu kadar net  ..araştırmalara başlayabilirsin para iadesi mutlaka al olmamış çünkü

Para iadesi icin mahkemeye mi basvurmam lazim?? Yoksa dr ile irtibata mi gecmem lazim??
doktorla görüş verecektir iş ahlakı varsa ,,ve aynı doktor para iadesine yanaşmaz düzelteyim derse sakın girme o işe paramı vermeniz kafi 2.bir ekim düşünmüyorum de geç..

Taner89

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 19 Şubat 2018, 23:51:28 »
Acikcasi biraz ümitliyim 12 ayi beklemek istiyorum doktora yazmadan önce kücük saclar görüyorum bir kac tane belki gec bir atak olabilir forumda var bir kac tane gec atak yapan saçlar belkide benim saçlarım da onlardandir

Taner89

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 19 Şubat 2018, 23:52:41 »
Saclarim kalin evet donör durumum cok iyi hic bir sıkıntım yok.. malesef kötüsonuc gibi gözüküyor evet acaba daha atak yaparmi?? Bir ekim daha yapmam lazim eğer tutamazsa

Sağol yorumun icin
ben sanmıyorum yaşın genç mevcut saç donörün kaliteli  atak yapsa yapardı bence hoca yapamamış bu kadar net  ..araştırmalara başlayabilirsin para iadesi mutlaka al olmamış çünkü

Para iadesi icin mahkemeye mi basvurmam lazim?? Yoksa dr ile irtibata mi gecmem lazim??
doktorla görüş verecektir iş ahlakı varsa ,,ve aynı doktor para iadesine yanaşmaz düzelteyim derse sakın girme o işe paramı vermeniz kafi 2.bir ekim düşünmüyorum de geç..

Sağol dostum allah razi olsun aynen öyle yapacağım

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 21 Şubat 2018, 17:35:59 »
Taner, almanyanin neresinden geliyorsun?

Taner89

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 21 Mart 2018, 20:17:52 »
hürth den geliyorum kölne yakin

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 21 Mart 2018, 20:53:34 »

Sağol yorumun icin

Dostum hakan Doğanay a nasıl gücüm yetmiyor Almanya'da aldığım bir maaş ile hakan hocaya çok rahat ektirirsin. Hatta 3 ay biriktir Koray Erdoğan'a ektir

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 21 Mart 2018, 22:56:42 »

Sağol yorumun icin

Dostum hakan Doğanay a nasıl gücüm yetmiyor Almanya'da aldığım bir maaş ile hakan hocaya çok rahat ektirirsin. Hatta 3 ay biriktir Koray Erdoğan'a ektir

Vallaha çok gülesim geldi. Türkiyedekiler bizi 3 ay içinde 10000 Euro mu kazanıyor sanıyorsunuz ? Ben mesela iyi bir meslekte 2500 Euro alıyorum. AMA 1000 Euro sırf kira ödüyorum. Evde dört kişiyiz. Kalan 1500 Euroyla Ceyran, Telefon, Yiyecek, Okul masrafları, kıyafet, Sigorta, Benzin ödedikten sonra sıfıra yakın bir rakım kalıyor. Burda hayat şartları kolay değil kardeşim. Ondan emin ol

Taner89

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 14 Nisan 2018, 12:21:41 »
Evet arkadaşlar nerdeyse 11 aya gelmiş durumdayim.
Ve şu an saçlarım toparlandı şu an gayet memmunum ve çıkışlar halen ön bölgede devam ediyor.. siz ne diyorsunuz

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 14 Nisan 2018, 12:30:22 »
Önemli olan sizin memnuniyetiniz. Ama açıkçası ben sonucu beğenmedim. Ekim öncesi durum ve greft sayısı ile beraber düşününce ekim başarısız olmuş.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 14 Nisan 2018, 23:10:38 »
Onemlı olan evet sizin memnun kalmanız. Ama ben ekiminizi doğallık yönünden begenmedim tabi bu çok önemli değil siz mutluysanız hayırlı olsun
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 14 Nisan 2018, 23:30:04 »
Ekim oncesi sonrasi cok bir fark goremedim ben

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 15 Nisan 2018, 07:56:53 »
Memnun olmanızı gerektirecek bir sonuç yok ortada.. merkezinizle görüştüğünüzde memnuniyetiniz yerine şikayetlerinizi dile getirin ki,nerede hata yaptıklarını oturup düşünsünler.
Geçmiş olsun

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 15 Nisan 2018, 14:05:48 »
Arkadaşın memnuniyeti herşeyden daha önemli tabi ama baktığımızda ekimden hemen sonraki fotoğraflar başarılı bir operasyonu işaret ederken sonuç neden pek iyi olmadı? Fikriniz nedir arkadaşlar?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 16 Nisan 2018, 19:21:18 »
Basariyi isaret ederken sonuc  neden olmadi bu denklemi cozsem sac ekim isine el  atardim ztn bu bilmeceyi ekimcilerde cozse hic bir ekim kotu sonuclanmaz heralde senin fikrn varsa alalim kardes

Taner89

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 05 Mayıs 2018, 12:25:20 »
Evet arkadaşlar son durum bu git gide iyi olmaya başlıyor
Çıkışlar daha halen devam ediyor.. 11 buçuk ayda olmama rağmen hayret birşey

Facebook Twitter Instagram