Gönderen Konu: BU DURUMDA SAÇ EKİMİ YAPILIRMI  (Okunma sayısı 6315 defa)

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
BU DURUMDA SAÇ EKİMİ YAPILIRMI
« : 17 Temmuz 2017, 18:04:42 »
Merhaba siteye yeni üye oldum bir kaç haftadır da takip ediyordum baya yararlı bi site olmuş tecrübeli arkadaşlardan görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum.Yaşım 28 kafamda baya açıklık var dönor bölgemin pek elverişli olup olmadıgını bılmıyorum oyle cevremden bı kac kısı sana ekmezler sac alacak yer falan yok dıyolar o yuzden bı sormak ıstedım saç ektırmeyı de dusunuyorum geçen sene arenamed serkan aydın a fotograf yolladım 4000 greft çıkar dedı ama forumda okuduktan sonra pek güvenemedim 6000 lıra bütçem var sızce ekim yapilirmi mevcut durumda çok bı beklentim yok ilk etapta ön tarafları sıklaştırmak ıstıyorum eger dönor uygunsa ekıme elverişliyse tabi... görüşlerinizi bekliyorum fotoğrafları yükleyecem hiç bir ilaçta kullanmıyorum saçları tutmak için

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BU DURUMDA SAÇ EKİMİ YAPILIRMI
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2017, 18:23:33 »
hocam forumda gördüğünüz doktorlara yollayıp fikir isterseniz daha sağlıklı olur bence,
tabii ki burada olan tecrübeli arkadaşlarımız da yorum yapacaktır, bence uzman görüşü almanızda fayda var
bütçenize uygun aklıma gelen yerler; serdar gökrem ( manuel alım yapıyor),  hisar hastanesi( hiberbarik oksijen tedavisi de yapıyorlarmış), esma-serkan çifti, alp aslan, özgür nalbantoğlu, sibel ulusan gönderin resimleri bakalım ne yorum yapacak uzmanlar

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2017, 18:38:45 »
Kafadaki mevcut saçları da korumak gerekir ekimden sonra siz cevredekilerin dedigine bakmayın donor seyrek derse doktorlar manuel alan yer tercih edin. En uygun fiyatlı serkan gokrem diğer uygun fiyatlı calısan basarılı doktorlar alp arslan sibel ulusan esma-serkan özgür nalbantoglu bunlar da micromotorla alım yapıyor fiyatta biraz daha cıkarsanız çift hanelere zekariya kul hakan doganay(bu doktor da manuel alıyor)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2017, 18:41:53 »
NW 7 ye doğru yol almışsınız. dönor o kadar da kısa olmamasına rağmen dipler görünüyor. yani yetersiz denebilir. burdan max 3000 greft çıkar diye düşünüyorum (ama siz yinede doktorlara danışın.) açıklığınız tek seferde kurtarılacak durumda değil. 2 seans lazım size. ama 2.ekim için saç çıkar mı, soru işareti. ankarada serdar gökrem var. manuel punch ile alım yapıyor ve geniş alanda çalışıyor genelde. ilk önce onunla görüşün derim ben.

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2017, 18:48:54 »
aslında esma&serkan aklımda onları dusundum ılk etapta forumdan baktıgım kadarıyla numaralarını nerden buluruz cıkmıyor ınternette sankı

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2017, 18:57:25 »
aslında esma&serkan aklımda onları dusundum ılk etapta forumdan baktıgım kadarıyla numaralarını nerden buluruz cıkmıyor ınternette sankı

İnstagram sayfaları var ordan ulaşabilirsiniz. ya da forumda orda ekim yapmış çok arkadaş var.onlarla da irtibat kurup kendilerine ulaşabilirsiniz.

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2017, 20:29:05 »
esma serkan a danıştım konuştuk çok ıstersen yaparım ama sonuc ıstedıgın gıbı olmaz dedı başarı oranı düşük kalırmış çok çok 2000 greft cıkar 1000 de sakaldan alır ekebılırım dedı oda ön tarafta sınırlı bır kısma  ıstersen ama bence cok takıntılı degılsen ektırme dedıler samımı geldı bana ilk dakkadan gölü yedik

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2017, 20:51:37 »
Hocam bence ön kısma bi 3000 greft ektirin derim sizi 6 ,7 yaş geriye atar ust kisimida finans ve minoxil biraz olsun toplayacagni düşünüyorum çünkü bu ilaçlar genelde ust ve vertex bölgesinde çok güçlü ön kısımlara bi etkisi yokiyi bir planlama yaparsanız sizi başarıya goturur

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2017, 21:48:08 »
Hocam bence ön kısma bi 3000 greft ektirin derim sizi 6 ,7 yaş geriye atar ust kisimida finans ve minoxil biraz olsun toplayacagni düşünüyorum çünkü bu ilaçlar genelde ust ve vertex bölgesinde çok güçlü ön kısımlara bi etkisi yokiyi bir planlama yaparsanız sizi başarıya goturur
         dönor bolgede 3000 cıksaydı yaptırırdım sakalı ılk etapta işin içine katmak doğru olurmu onu da bilmiyorum o dedıgınız ılacları kullanırsam bellı bı sure etkısı olurmu donor bolgeye sacların kalıtesını arttırıp ekıme elverıslı hale getırırmı yanı dönorden daha fazla alım olabılırmı                                                                                                                                                                                                       

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2017, 21:53:59 »
finasterid donoru guclendirir donoru ustu biraz guclu zaten biotin falan genel saçıada kalınlaştırsan ii olur saç resimlerini tum ekimcilere atsana bakalım ne dicekler
saçları ekmeydi dersin

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2017, 22:16:33 »
özgür nalbantla da görüştüm fotoları attım 3000 3200 greft cıkar dedı ılk etapta ön bölgeye ekım yapılır tepe bölgesi kalır dedı ekımden 1 sene sonra dönor a bakılır uygunsa ıkıncı bır ekım yapılabılır dedı tepe bölgesı ıcın ekimin bizzat kendısı tarafından yapılacagını soyledı

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2017, 11:53:52 »
Sizce ekimi denemelimiyim ön bölge için.tepe bölgesı için dönor uygun olmazsa ikinci bir ekim için ilerde daha kötü bi görüntü olurmu onler var tepe bos cok kotu olur gibime geliyor sizlerin önerisi ne olur bu durumda

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2017, 12:02:28 »
istersen zekeriya kul asistanı leyla hanımla ondan sonra hlc firmasından özge hanımla ve koray erdoğan asistanı şevval hanımla görüş istersen onlar daha profesyonel

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2017, 12:06:07 »
istersen zekeriya kul asistanı leyla hanımla ondan sonra hlc firmasından özge hanımla ve koray erdoğan asistanı şevval hanımla görüş istersen onlar daha profesyonel
bide onlara danışim o zaman bakalım onlar ne dıyecek eger planlı duzgun bı iş cıkarsa bı sure daha beklerım bütçeyi arttırıp onlara giderim daha ıyı planlama yapıyorlarsa

deniz49

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Temmuz 2017, 15:25:22 »
Alp aslan hocaylada gorustum 3000 3500 arası cıkar dedı ön bölgeye ekim yaparız ön çizgini bozmadan.daha sonra ki surecte 2.ekim olursa duruma göre 1000 greft te tepe bolgesıne ekebılırız dedı dönorun cok kuvvetlı degıl cok kotu de degıl aman aman bır sonuc beklemıyorsan memnun kalırsın dedı operasyonu kendı yapıyormus konaklamada dahıl fıyatıda uygun du sımdılık ulastıklarım arasında aldıgım cevaplar boyle sızce nasıl bı yol ızlemem gerekıyor bunlara gore kım daha ıyı bu durumdakı orneklerle ıyı sonuc alır zekerıya hocayada ulasacam onuda bı kösede tutuyorum görüşme ıcın

Facebook Twitter Instagram