Saç Ekimi Sonuçları
bahtı sorma donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı oysakı ektıkten sonra bana 4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..
Alıntı yapılan: recklai85 - 21 Aralık 2017, 01:03:55bahtı sorma donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı oysakı ektıkten sonra bana 4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..İnşallah bu ekiminiz çok başarılı olur hocam hayırlı uğurlu olsun.
Alıntı yapılan: bahti34 - 21 Aralık 2017, 01:39:30Alıntı yapılan: recklai85 - 21 Aralık 2017, 01:03:55bahtı sorma donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı oysakı ektıkten sonra bana 4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..İnşallah bu ekiminiz çok başarılı olur hocam hayırlı uğurlu olsun.bahti senın operasyon tamamlandımı ? yoksa 1 ıncı günümü merak ettim nezaman paylaşırsın
Alıntı yapılan: Hintell - 21 Aralık 2017, 01:53:31Alıntı yapılan: bahti34 - 21 Aralık 2017, 01:39:30Alıntı yapılan: recklai85 - 21 Aralık 2017, 01:03:55bahtı sorma donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı oysakı ektıkten sonra bana 4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..İnşallah bu ekiminiz çok başarılı olur hocam hayırlı uğurlu olsun.bahti senın operasyon tamamlandımı ? yoksa 1 ıncı günümü merak ettim nezaman paylaşırsınHintell hocam Recklai85 i kastettin sanırım 😊
eyw bahti..Hıntell bnm ektırelı 2 ay oldu
Alıntı yapılan: nofear114 - 10 Ekim 2017, 22:09:27Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdiVay be neleri takip etmişssiniz maşallah Bilemeyiz ekmişmi Ekmemişmi Asmed in hastaları kendi paylaşmadıkca deşifre olmaz
Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdi
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Ekim 2017, 01:25:45Alıntı yapılan: nofear114 - 10 Ekim 2017, 22:09:27Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdiVay be neleri takip etmişssiniz maşallah Bilemeyiz ekmişmi Ekmemişmi Asmed in hastaları kendi paylaşmadıkca deşifre olmaz Harbiden şahan gökbakar saç ektirmiş diyorlar.Koray hocamı ekti hintel bey ektiyse deşifre ediver bi zahmet ,bir şeycik olmaz yahu.
Koray hocam çok başarılı tartışılmaz ama ekilecek oranlar 3000 ile 5000 arası greft olacağını düşünürsek 30k ₺ ve 50k ₺ arası fiyat çıkıyor.Estetiğinde bir sınırı olmalı Koray Hoca kendi kökenine bu konuda keşke biraz imkan sağlasa ama imkansız duruyor.Hayırlısı diyelim...
66. 400 greft sürecini takip ettıklerımden biri
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 400 greft sürecini takip ettıklerımden biriBu ekim kime ait ve kaç greft acaba