Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139316 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #330 : 20 Aralık 2017, 15:12:27 »
Merhabalar,

Foruma yeni katıldım. Birçok ekimciyi uzun süredir takip ediyorum. Koray Erdoğan'ın sonuçları gerçekten harika. Fakat ben de saç için asla finasterid kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum ve kullanmıyorum. Saç ekimi yaptıracağım fakat Koray Hocamızın finasteridsiz sonuçlarını merak ediyorum.

Dostum kimse bayıla bayıla ilaç kullanmaz zaten. Hocada sloocer in dediği gibi tavsiye eder saçlarımızı döken nedir ? Erkek tipi dökülme yani dht bu yüzden dökülmüşken saçlarımız tekrar ekim yaptırıcaksak bu sorunu ortadan kaldırmamız gerek dimi?  saçlarımız beslenip saglıklı hale kavuşması için tek çare finasterid. zaten yapılan incelemede hoca gerek varsa tavsiye eder kullanırsın kullanmazsın bu sana kalmış.

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #331 : 20 Aralık 2017, 15:17:27 »
Merhabalar,

Foruma yeni katıldım. Birçok ekimciyi uzun süredir takip ediyorum. Koray Erdoğan'ın sonuçları gerçekten harika. Fakat ben de saç için asla finasterid kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum ve kullanmıyorum. Saç ekimi yaptıracağım fakat Koray Hocamızın finasteridsiz sonuçlarını merak ediyorum.

Finsteride kullanma sözleşmesi imzalatmıyor Koray hoca. Tavsiye ediyor.
Ayrıca forumda blraz daha zaman geçirirseniz finast kullanmayan hasta sonuçlarınıda görebilirsiniz

Ben 1 tanesine ulaşabildim sadece bana yardımcı olur musunuz?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #332 : 20 Aralık 2017, 15:30:09 »
Merhabalar,

Ayrıca forumda blraz daha zaman geçirirseniz finast kullanmayan hasta sonuçlarınıda görebilirsiniz

Ben sizin için tek tek çıkartırım linklerini paylaşırım isterseniz.. ama paranız varsa uğraşıyım  “sonra 2,5 euro çok para, araba alırım daha iyi” muhabbeti yapmayın:)

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #333 : 20 Aralık 2017, 15:46:54 »
Merhabalar,

Ben sizin için tek tek çıkartırım linklerini paylaşırım isterseniz.. ama paranız varsa uğraşıyım  “sonra 2,5 euro çok para, araba alırım daha iyi” muhabbeti yapmayın:)

Yok aracım yeni kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum fiyattan da haberdarım :) Ayrıca o fiyatlara alınacak araç da pek kalmadı sanırım.

Konuya gelecek olursak çıkartırsanız benim için çok iyi olur. Hatta benim gibi düşünen arkadaşlara rehber olması açısından böyle bir konu dahi açabiliriz. İlaçsız Koray Erdoğan Ekimleri gibi. Harika bir rehber olabilir benim gibi bilgisi kısıtlı olanlar için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #334 : 20 Aralık 2017, 15:52:33 »
İlaçsız çok ekımı var çıkartır ama bu size rehber olmaz çünkü anlaşılmayan nokta şu Kişi ilaç kullanması gerek mi? .. buda nasıl belirlenir; hocanın yapacağı  detaylı ınceleme sonucunda belirlenir  eger bu inceleme sonunda gerek görmez ise tavsiye etmez gerek görürse Neden kullanman gerektiğini anlatır sende kararını verirsin ya kullanırsın ya kullanmazssın o yüZden tavsiyem rehber olarak alacagın kıstas hoca nın size söyledikleri olmalı ve lütfen finasterid i gözünüzde büyütmeyin korkulucak bir ilaç değil. Aracınız hayırlı olsun bu arada :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 15:55:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #335 : 20 Aralık 2017, 16:13:32 »
İlaçsız çok ekımı var çıkartır ama bu size rehber olmaz çünkü anlaşılmayan nokta şu Kişi ilaç kullanması gerek mi? .. buda nasıl belirlenir; hocanın yapacağı  detaylı ınceleme sonucunda belirlenir  eger bu inceleme sonunda gerek görmez ise tavsiye etmez gerek görürse Neden kullanman gerektiğini anlatır sende kararını verirsin ya kullanırsın ya kullanmazssın o yüZden tavsiyem rehber olarak alacagın kıstas hoca nın size söyledikleri olmalı ve lütfen finasterid i gözünüzde büyütmeyin korkulucak bir ilaç değil. Aracınız hayırlı olsun bu arada :)

Teşekkür ederim hocam :) ben de o şekilde araştırmaya devam edeyim o halde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #336 : 20 Aralık 2017, 18:39:21 »
              Detaylı bilgi için tıklayınız.....

Global Moderator

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #337 : 20 Aralık 2017, 21:01:47 »
sonuç
efsane sonuc keepsız birde..benım acıklıga benzıyo gercı bnm vertexte acık ve vertexın yarısından fazlasına ekılmedı  vertexı tozlucaz artık bır sure:)  bu kadar olmasada buna yakın olur umarım  140cm2 5070 ekıldı 2.13 ortalama 54 mikron sac teli beklıyoz =) daha oncede 3000 ekılmıstı yarısı cıkmadı yanı toplam 8070 alındı Koray hoca dedı 1400 daha cıkar onuda vertexın 2 parmak asagına ekcem dedı bakalım hayırlısı artık sonuclandıktan sonra burda paylascam bana forumun cok katkısı oldu bnmde olsun 8)

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #338 : 20 Aralık 2017, 21:07:06 »
inanılmaz bir sonuç bu açıklıga göre  detayları gırıyorum

KAPASİTE TOPLAM ALAN Donör: 7425 greft

* alan yoğunluğu oksipital: 75 uf / cm2
parietal ve oksipital alanda yer alan saçın * çapı: 60 mikron

- işlem ayrıntıları : 4228 , manuel fue  , çapı 0,7 ve 0,8 mm.
: safir bıçakları, yanal yarık.

- Nakledilen Toplam alan: 110 cm 2

* 730 bireysel greftler
* 2081 greft çift
* 1314 greft üçlü
* 103 çoklu greftler
efsane sonuc keepsız birde..benım acıklıga benzıyo gercı bnm vertexte acık ve vertexın yarısından fazlasına ekılmedı  vertexı tozlucaz artık bır sure:)  bu kadar olmasada buna yakın olur umarım  140cm2 5070 ekıldı 2.13 ortalama 54 mikron sac teli beklıyoz =) daha oncede 3000 ekılmıstı yarısı cıkmadı..yanı toplam 8070 alındı Koray hoca dedı 1400 daha cıkar onuda vertexın 2 parmak asagına ekcem dedı bakalım hayırlısı artık sonuclandıktan sonra burda paylascam bana forumun cok katkısı oldu bnmde olsun 8) Not : Sulalede herkes norwood 7  :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 21:09:50 Gönderen: recklai85 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #339 : 20 Aralık 2017, 22:14:19 »
sonuç
efsane sonuc keepsız birde..benım acıklıga benzıyo gercı bnm vertexte acık ve vertexın yarısından fazlasına ekılmedı  vertexı tozlucaz artık bır sure:)  bu kadar olmasada buna yakın olur umarım  140cm2 5070 ekıldı 2.13 ortalama 54 mikron sac teli beklıyoz =) daha oncede 3000 ekılmıstı yarısı cıkmadı yanı toplam 8070 alındı Koray hoca dedı 1400 daha cıkar onuda vertexın 2 parmak asagına ekcem dedı bakalım hayırlısı artık sonuclandıktan sonra burda paylascam bana forumun cok katkısı oldu bnmde olsun 8)
hayırlı olsun kardesım beklıyoruz konunu acil sekılde:)  saç telleri baya inceymıs gene alabiliceğin en iyi sonuc olur kesin
Global Moderator

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #340 : 20 Aralık 2017, 22:45:42 »
bekledıgımden kalın cıktı ben 45 50 beklıyordum proscarı ıcmesek 45 50 cıkardı kesın :) 50 mıkronluk sac telınle efsane sonucları var korayın kendımızı oyle avutuyoz :) ::)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #341 : 20 Aralık 2017, 23:44:22 »
bekledıgımden kalın cıktı ben 45 50 beklıyordum proscarı ıcmesek 45 50 cıkardı kesın :) 50 mıkronluk sac telınle efsane sonucları var korayın kendımızı oyle avutuyoz :) ::)

gerci forumda hasan var  onunda saçları 55 Mikron sanırım harika bir sonuc aldı  2015 de yapıldı ekımı galiba incele moral  olur sana:) tekrar hayırlı olsun 
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 23:58:31 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #342 : 21 Aralık 2017, 00:31:47 »
sonuç
hayırlı olsun kardesım beklıyoruz konunu acil sekılde:)  saç telleri baya inceymıs gene alabiliceğin en iyi sonuc olur kesin

ilk ekim kimeydi hocam ?

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #343 : 21 Aralık 2017, 00:55:01 »

gerci forumda hasan var  onunda saçları 55 Mikron sanırım harika bir sonuc aldı  2015 de yapıldı ekımı galiba incele moral  olur sana:) tekrar hayırlı olsun 

eyw kardesım...hasanın sonucunu bılıyorum muazzam oldu onun saclar senın kadar olmasada  8) o kadar sonuc beklemıyom zaten onun sacı vardı :) bende cm2 10 15 arası vardır 37 de de ekıldı 50 ye yakın olur cm2 bakalım kısmet :) valla sen yazdın dıye vıvıscal aldım yurt dısındayım ben burda ucuz :p ıcıyorum yenı basladım gercı vıvıscala proscarı 2 seneden berı ıcıyorum :) solgar 5000mcg bıotınıde ekıldıgınden berı ıcıyorum bu takvıyelerle ıyı bır sonuc beklıyom :p

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #344 : 21 Aralık 2017, 01:03:55 »
bahtı sorma  donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız  hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı :-X oysakı ektıkten sonra bana   4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu :( Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..

Facebook Twitter Instagram