Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139346 defa)

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #255 : 28 Eylül 2017, 16:25:28 »
21 Kasım tarihine ekim için bende randevu aldım. Non-Shaving (Donor shaving) olarak ön bölgeye ekim yaptırıcam. Şimdiden heyecan bastı  :o

Şuan saç durumum bu şekilde

Bu saçlar Koray hocanın sihirli ellerinde efsane olur. Güzel günlerin yakın, şimdiden hayırlı olsun ;)

Ani bir kararla randevu aldım  ;D artık çok sıkılmıştım iki rüzgar esince saçlarımın bozulması şakak açıklıklarından.  Ekim gününü beklemekte sabır işiymiş  ;D Daha çok zaman var ekime bir o kadar da ekimden sonra beklicem  ;D üzüntü verici  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #256 : 28 Eylül 2017, 16:28:13 »
21 Kasım tarihine ekim için bende randevu aldım. Non-Shaving (Donor shaving) olarak ön bölgeye ekim yaptırıcam. Şimdiden heyecan bastı  :o

Bu saçlar Koray hocanın sihirli ellerinde efsane olur. Güzel günlerin yakın, şimdiden hayırlı olsun ;)

Ani bir kararla randevu aldım  ;D artık çok sıkılmıştım iki rüzgar esince saçlarımın bozulması şakak açıklıklarından.  Ekim gününü beklemekte sabır işiymiş  ;D Daha çok zaman var ekime bir o kadar da ekimden sonra beklicem  ;D üzüntü verici  ;D
olsunda işin beklemeye kalsın dostum :)
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 28 Eylül 2017, 16:37:08 »

Asmedden içeri girdiğin an da bitmesin bugün diyeceksin 😉 Sabır kardesim
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2017, 16:41:38 Gönderen: AlpArslan »
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 28 Eylül 2017, 19:00:18 »
Sağolun arkadaşlar. 17 Mart'ta yurt dışına çıkıcam o zamana kadar biraz ön bölgedeki saçları kullanabilirim umarım  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 03 Ekim 2017, 15:33:02 »
Koray hocanın operasyon Anındaki kanal açarken ve diger görüntüleri
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2017, 15:42:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 03 Ekim 2017, 15:36:23 »
Hoca Diger farklı ülkelerden gelen doktorlara Eğitim
 verirken.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2017, 10:37:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 03 Ekim 2017, 15:58:01 »
3..
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2017, 15:36:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 03 Ekim 2017, 16:01:51 »
Tayvan dan bir tv kanalı hoca ile roportaj yapmış ilgili videonun görüntülerini youtub da izledim kanalın paylaşımını ama tayvanca bilmediğim için anlamadım neyse :) işin ilginç yanı Adamlar tayvan dan gelmiş sadece röportaj yapabilmek için.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 07 Ekim 2017, 01:16:33 »
Yunanistan’da Dr koray Erdoğan önderliğinde yapılan workshop daki operasyon yapacak doktorların kendi ülkelerinden getirdikleri Tüm Hastaların ön cizgi tasarımı koray hoca yaptı. O günden bir kare fotografı ben cektim. Bu hasta Dr lorenzo nun operasyon yapacağı hastaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 01:19:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 10 Ekim 2017, 14:34:21 »
2 adet Norwood-6 sonuç
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 10 Ekim 2017, 17:54:33 »
hintel hocam tayvan ne alaka :) uzakdoğu ülkelerine mensup erkeklerin saç problemi yokki. nerdeyse hepsi fırça gibi saçlara sahip. koray hoca niye ilgilerini çekmiş anlamadım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 10 Ekim 2017, 19:16:37 »
hintel hocam tayvan ne alaka :) uzakdoğu ülkelerine mensup erkeklerin saç problemi yokki. nerdeyse hepsi fırça gibi saçlara sahip. koray hoca niye ilgilerini çekmiş anlamadım :)

Var demekki  sorun bilemiyorum kadıköy:)
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 10 Ekim 2017, 22:09:27 »
Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdi
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 10 Ekim 2017, 23:41:04 »
Norw 6 ekimleri efsane olmuş ama bu ve buna benzer sayisiz ekimi Türk hastaya yapmıyor.mutsuz.olursun ilaç kullan sonra bakalim tarzi çok geri çevrilen var. Yabancı olmak gerek galiba? Yine itiraz edebilirsiniz ama donoru cok iyi bir tanıdığım da geri çevrildi. 6 ay ilac al denmiş..yuz yuze belki ikna edilir ama mail yolu ile genelde olumsuz dönüş oluyor açıklık fazla olunca..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 11 Ekim 2017, 00:27:58 »
Norw 6 ekimleri efsane olmuş ama bu ve buna benzer sayisiz ekimi Türk hastaya yapmıyor.mutsuz.olursun ilaç kullan sonra bakalim tarzi çok geri çevrilen var. Yabancı olmak gerek galiba? Yine itiraz edebilirsiniz ama donoru cok iyi bir tanıdığım da geri çevrildi. 6 ay ilac al denmiş..yuz yuze belki ikna edilir ama mail yolu ile genelde olumsuz dönüş oluyor açıklık fazla olunca..

6 ay ilaç kulllan denildiyse geri çevrilmiş olmuyor 6 ay ilaç kullan sonra ekım yapalım donörün güçlensin bu süre zarfında demek oluyor..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram