Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139394 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #150 : 28 Haziran 2017, 02:43:23 »
Evet benim açıklıgım bu hastaya göre çok daha az benim sonucun daha iyi olması gayet normal ama bu ekimde açıklığa bakılırsa çok başarılı. Birde fırat ın dediği gibi keep daha önceki ekimlere göre keep ile çok fark var sonuçlarda.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 28 Haziran 2017, 10:08:45 »
koray hocanında bana göre en kötü ekimi, size göre patlamış denilebilecek bir ekimivar. tabi o zamanlar 2009 2008 yıllar şu an böyle ekimlerini duymadım.
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=38177648&st=795 şu sayfada toplam 6125 graft ekmiş son hali var. nw 6 seviyesinde bir adam. adam halinden memnun sayılır yani ekimden rahatsızlığı yok.
http://www.fuegallery.com/hair-transplants/dr-koray-erdogan/fue/133  şu sayfadanda izleyebilirsiniz sırayla

burda eski ekimleri var hocanın http://bellicapelli.forumfree.it/?f=4328340. asmed olarak değilde dr.koray olarak geçiyo. mesela finas kullandırmadığı bir adama öne ekiyor. sonra adamın aradaki saçlar dökülüyor falan vardı bunlar.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 28 Haziran 2017, 10:53:36 »
nw 7 adama ekimini ilk defa gördüm Koray hocanın. Alınabilecek en iyi sonucu almış, bir kat daha takdirimi kazandı.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 28 Haziran 2017, 14:54:43 »
Sorum arada kaynamış arkadaşlar. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

Koray hoca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 28 Haziran 2017, 16:35:03 »

Koray hoca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?
hiç duymadık görmedik hocam olsa duyardık diye düşünüyorum. göğüs kılından alan zaten sayılı yer vardır da sakaldan da duymadık yani. hlc,tayfun oğuzoğlu,hakan doğanay bunlar heryerden alıp eker sanırım. hepsinin de manuel seçeneği var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 28 Haziran 2017, 16:42:20 »

Bht ekimi yapmıyor koray hoca sadece saç.. Bht ekiminde saç gibi çok doğal olucagını sanmıyorum ama Bht yi en iyi kim yapar dersen de Dr. Umar amerika da. Saç sakal göhüs bacak kılı ne ararsan kullanıyor ama doğal olmuyo ayrı konu. Tr de ise saç ile sakalı karıştırıp eken doktorlar var düşünüyorsan sonuçlarını iyi takip edip o sekılde karar vermelisin.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 16:46:22 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 28 Haziran 2017, 16:51:17 »
Aslında mantıklı baktığımizda sakal diger vucut kıllarında kaliteli kalınlığı ve sınırsız uzaması ile daha iyi. Ama çoğu doktor sakal kullanmıyor.  Aslında sakal şaça en yakın kıl vücuttaki. Ama anlamıyorum mesela adamın açıklıği çok 1500 2000 greft rahat ekilebilir saç aralarına.

Yani doktorların tercih etmemesinin sebebi sakalın kafa derisine uyum sağlayamadığı yönünde. Aslında bu yönde biraz arastırma yapsalar ellerinde ekstradan 2000 veya 3000 kök rezervi daha eklenir.

Fue ilk ciktiginde doktorların agzında sürekli vucut kıllarını da ekme şansı doğdu diyordu ama demek ki buda bir reklam imiş.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 28 Haziran 2017, 16:52:23 »
Aynen sakal kılı saç telinden bile kalın olabiliyor sert ve gür. Hiç kullanılmaması şaşırttı beni.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 28 Haziran 2017, 16:54:52 »
Şakak bölgem ve ön tarafta açıklık ve ince telli olduğu için çok rahatsız ediyor beni. Ön taraflara Koray hocadan ekim yapmak istiyorum. Mail attım ama hala dönmediler bayram tatilindeler hala sanırım :D

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 28 Haziran 2017, 16:56:53 »
Donör bölgem de bu şekilde. Beni en çok endişelendiren saçları kestirmek ve o halde işe gidip gelmek :/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 28 Haziran 2017, 16:57:45 »
İyi de senin sakal yada gögüs kılına ihtiyacın Yok kı bu durumu nerden çıkardın sen ? Nw7 olsan anlarımda.Endişen varsa ya long fue yaptırıcaksın uzun saç oda pahalı yada kısa kestirip normal ekim yaptıracaksın ha 2 sinede yok dersen ekim yaptırmıyacaksın.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 17:32:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 28 Haziran 2017, 17:06:03 »
Sakal olayını merakımdan soruyorum. İleride ekilmeyen bölgelerde de açılma olur ve donör yetersiz olursa kullanılır mı acaba diye.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 28 Haziran 2017, 17:08:35 »
Sakal olayını merakımdan soruyorum. İleride ekilmeyen bölgelerde de açılma olur ve donör yetersiz olursa kullanılır mı acaba diye.
böyle biseye gerek duyacagını sanmıyorum ilerisi için var olan saçların. Ve donör bölgene bakılırsa dogru ekimle Tüm sorunu ortadan kaldırırsın yani sen kel kalmassın o yüzden fazla merak etmene gerek yok.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 17:26:12 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 28 Haziran 2017, 17:11:29 »
Aslında mantıklı baktığımizda sakal diger vucut kıllarında kaliteli kalınlığı ve sınırsız uzaması ile daha iyi. Ama çoğu doktor sakal kullanmıyor.  Aslında sakal şaça en yakın kıl vücuttaki. Ama anlamıyorum mesela adamın açıklıği çok 1500 2000 greft rahat ekilebilir saç aralarına.

Yani doktorların tercih etmemesinin sebebi sakalın kafa derisine uyum sağlayamadığı yönünde. Aslında bu yönde biraz arastırma yapsalar ellerinde ekstradan 2000 veya 3000 kök rezervi daha eklenir.

Fue ilk ciktiginde doktorların agzında sürekli vucut kıllarını da ekme şansı doğdu diyordu ama demek ki buda bir reklam imiş.
kalın olması zaten sorun :) o kafada. Kalın kalın çivi gibi durur oyüzden genelde vertex bölgesınde kullanırlar. Ayrıca Sekil almaz yön verilmez taranırken
Global Moderator

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 28 Haziran 2017, 17:18:53 »
Fiyat bilgisini aldım arkadaşlar.

Traşlı normal saç ekimi ; graft başına 2,50 euro
Non shaving (sadece donör bölgesi traş edilir) ; graft başına 3 euro
Long Hair Fue (Uzun saçlı saç ekimi) ; graft başına 5 euro

Facebook Twitter Instagram