Saç Ekimi Sonuçları
Koray hocanın ekimleri iyi hoş gry009 in attığı örneklerde yaptığı işler muazzam ancak benim merak ettiğim şey şu bu elemanların hepsi finanslı ekim yapilmayan yerler bile atağa kalkmış çünkü acaba bu elemanlar finans kullanmasaydi durum yine böyle mı olurdu ya da finansı bıraktıktan sonra durum nasıl olacak
Alıntı yapılan: smrr - 27 Haziran 2017, 21:27:51Koray hocanın ekimleri iyi hoş gry009 in attığı örneklerde yaptığı işler muazzam ancak benim merak ettiğim şey şu bu elemanların hepsi finanslı ekim yapilmayan yerler bile atağa kalkmış çünkü acaba bu elemanlar finans kullanmasaydi durum yine böyle mı olurdu ya da finansı bıraktıktan sonra durum nasıl olacakhocam saç telleri 40 micron dan 60a çıkmıştır belki ama asıl mesele saç ekimine uygun olmayan adam bile 10 sene değişmiş. hadi finansı bıraksın 6 seneye düşsün:D yani hiç yoktan iyidir ve garanti gibi bişey. başka yere gidince riskte var. keser hocanın harika ekimleri vardı bugün yabancı forumlarda inceleme yaparken patlamış ekimleri denk geldi inanamadım.
Alıntı yapılan: gry09 - 27 Haziran 2017, 21:40:52Alıntı yapılan: smrr - 27 Haziran 2017, 21:27:51Koray hocanın ekimleri iyi hoş gry009 in attığı örneklerde yaptığı işler muazzam ancak benim merak ettiğim şey şu bu elemanların hepsi finanslı ekim yapilmayan yerler bile atağa kalkmış çünkü acaba bu elemanlar finans kullanmasaydi durum yine böyle mı olurdu ya da finansı bıraktıktan sonra durum nasıl olacakhocam saç telleri 40 micron dan 60a çıkmıştır belki ama asıl mesele saç ekimine uygun olmayan adam bile 10 sene değişmiş. hadi finansı bıraksın 6 seneye düşsün:D yani hiç yoktan iyidir ve garanti gibi bişey. başka yere gidince riskte var. keser hocanın harika ekimleri vardı bugün yabancı forumlarda inceleme yaparken patlamış ekimleri denk geldi inanamadım.link bulunca atacağım patlamış ekimi 2 tane denk geldi rastgele bakıyordum. koray hoca benden çok daha kötü hastalara ekmiş ben de bana da eksin diye bunları örnek verip talep edebilirim. kendisi mükemmeli arıyor ama ben kel görünmesem yeteri arıyorum. yani jöleliyim bonus oluyum vs beklentim yok. kafamda homojen dağılımı olan orta yoğunlukta bir saç beni inanılmaz mutlu eder. ön çizgimde dar ve mevcut çizgimden başlasın diyeceğim. yani normalde iyi bir yoğunluk için 6 bin lazımdır ben 4500 e fitim:DKeser hocanın mı ekimi patlamış valla görmeden inanmam. Tabi koray hocanın başarısını sadece finansa bağlamak saçma olur ama açıkçası görmek isterdim ben finanssiz veya finansdan sonra.Koray hoca ektiği saçın muhteşem görünmesini istediğinden sizin gibi dönoru zayıf hastaları tercih etmiyor olabilir mi
Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2017, 20:24:32Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı? bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorum
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı?
66. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri
Ayrıca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?
Alıntı yapılan: Walter - 27 Haziran 2017, 23:06:29Ayrıca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?Ben de rezervasyon yaptırdım 1000 Euro depozito kalanını ekim gününde alıyor.ayrica Kredi kartı felan olayı da yok .pesin çalışıyor
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 20:28:07Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2017, 20:24:32Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı? bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorumhttp://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173865-dr-koray-erdogan-asmed-clinic-4002-grafts-28th-29th-january.htmlEkim sürecini linkte bulabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Fırat - 27 Haziran 2017, 23:25:51Alıntı yapılan: Walter - 27 Haziran 2017, 23:06:29Ayrıca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?Ben de rezervasyon yaptırdım 1000 Euro depozito kalanını ekim gününde alıyor.ayrica Kredi kartı felan olayı da yok .pesin çalışıyorHiç indirim filan yok mu ? Pazarlık yaptıniz mı?
Alıntı yapılan: gkn08 - 27 Haziran 2017, 22:22:05Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 20:28:07Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2017, 20:24:32Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı? bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorumhttp://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173865-dr-koray-erdogan-asmed-clinic-4002-grafts-28th-29th-january.htmlEkim sürecini linkte bulabilirsiniz.Teşekkürler Gökhan kardes.Bu Ekim sonucu daha önce bir tartışmaya sebep olmustu, nw 6 lar 4000-5000 greft ile Bonusa dönermi dönmez mi diye.Süreci tam göremediğimiz için havada kalmıştı.Fotograflar yanıltıcı olabiliyor arkadaşlar ... Ekim iyimi ? Çok iyi... ama bonus falan değil... Hintelin Ekim'inin yanından bile geçmez..
Alıntı yapılan: sloocer - 27 Haziran 2017, 23:54:09Alıntı yapılan: gkn08 - 27 Haziran 2017, 22:22:05Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 20:28:07Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2017, 20:24:32Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2017, 19:53:3166. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı? bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorumhttp://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173865-dr-koray-erdogan-asmed-clinic-4002-grafts-28th-29th-january.htmlEkim sürecini linkte bulabilirsiniz.Teşekkürler Gökhan kardes.Bu Ekim sonucu daha önce bir tartışmaya sebep olmustu, nw 6 lar 4000-5000 greft ile Bonusa dönermi dönmez mi diye.Süreci tam göremediğimiz için havada kalmıştı.Fotograflar yanıltıcı olabiliyor arkadaşlar ... Ekim iyimi ? Çok iyi... ama bonus falan değil... Hintelin Ekim'inin yanından bile geçmez..Abi bu ekim 2014 te olmuş yanı o zaman Keep tekniğini kullanmıyordu Koray hoca .Hintelin Ekim'inin daha başarılı olması birazda Keep e bağlı diye düşünüyorum