Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139384 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #135 : 27 Haziran 2017, 21:27:51 »
Koray hocanın ekimleri iyi hoş gry009 in attığı örneklerde yaptığı işler muazzam ancak benim merak ettiğim şey şu bu elemanların hepsi finanslı ekim yapilmayan yerler bile atağa kalkmış çünkü acaba bu elemanlar finans kullanmasaydi durum yine böyle mı olurdu ya da finansı bıraktıktan sonra durum nasıl olacak

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 27 Haziran 2017, 21:40:52 »
Koray hocanın ekimleri iyi hoş gry009 in attığı örneklerde yaptığı işler muazzam ancak benim merak ettiğim şey şu bu elemanların hepsi finanslı ekim yapilmayan yerler bile atağa kalkmış çünkü acaba bu elemanlar finans kullanmasaydi durum yine böyle mı olurdu ya da finansı bıraktıktan sonra durum nasıl olacak
hocam saç telleri 40 micron dan 60a çıkmıştır belki ama asıl mesele saç ekimine uygun olmayan adam bile 10 sene değişmiş. hadi finansı bıraksın 6 seneye düşsün:D yani hiç yoktan iyidir ve garanti gibi bişey. başka yere gidince riskte var. keser hocanın harika ekimleri vardı bugün yabancı forumlarda inceleme yaparken patlamış ekimleri denk geldi inanamadım.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 27 Haziran 2017, 22:07:53 »
hocam saç telleri 40 micron dan 60a çıkmıştır belki ama asıl mesele saç ekimine uygun olmayan adam bile 10 sene değişmiş. hadi finansı bıraksın 6 seneye düşsün:D yani hiç yoktan iyidir ve garanti gibi bişey. başka yere gidince riskte var. keser hocanın harika ekimleri vardı bugün yabancı forumlarda inceleme yaparken patlamış ekimleri denk geldi inanamadım.
Keser hocanın mı ekimi patlamış valla görmeden inanmam.
Tabi koray hocanın başarısını sadece finansa bağlamak saçma olur ama açıkçası görmek isterdim ben finanssiz veya finansdan sonra.
Koray hoca ektiği saçın muhteşem görünmesini istediğinden sizin gibi dönoru zayıf hastaları tercih etmiyor olabilir mi

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 27 Haziran 2017, 22:18:53 »
link bulunca atacağım patlamış ekimi 2 tane denk geldi rastgele bakıyordum. koray hoca benden çok daha kötü hastalara ekmiş ben de bana da eksin diye bunları örnek verip talep edebilirim. kendisi mükemmeli arıyor ama ben kel görünmesem yeteri arıyorum. yani jöleliyim bonus oluyum vs beklentim yok. kafamda homojen dağılımı olan orta yoğunlukta bir saç beni inanılmaz mutlu eder. ön çizgimde dar ve mevcut çizgimden başlasın diyeceğim. yani normalde iyi bir yoğunluk için 6 bin lazımdır ben 4500 e fitim:D
Keser hocanın mı ekimi patlamış valla görmeden inanmam.
Tabi koray hocanın başarısını sadece finansa bağlamak saçma olur ama açıkçası görmek isterdim ben finanssiz veya finansdan sonra.
Koray hoca ektiği saçın muhteşem görünmesini istediğinden sizin gibi dönoru zayıf hastaları tercih etmiyor olabilir mi

gkn08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 27 Haziran 2017, 22:22:05 »
66. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri

Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı?
bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorum

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173865-dr-koray-erdogan-asmed-clinic-4002-grafts-28th-29th-january.html

Ekim sürecini linkte bulabilirsiniz.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 27 Haziran 2017, 22:31:45 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=70223099&st=180
hocam burada keser hocanın başarısız ekimi. yani çok garip bir duygu ama insan 10 bin ekim yapsa 1 tanesi başarısız da olsa ,ya bana da başarısız olanı denk gelirse endişesi yaşıyor.  1-2 tane daha denk geldi böyle ama bir tanesi belkide eski saçlar döküldü yorumları olmuş.bunda ekilen alan saçsızdı zaten net çıkmamış. bir de donörde iz bıraktığı yazılmış sanırım.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 27 Haziran 2017, 22:53:20 »
Koray hoca ödemeyi nasıl alıyor tamamını nakit mi?

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 27 Haziran 2017, 23:06:29 »
Ayrıca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 27 Haziran 2017, 23:25:51 »
Ayrıca sakal ve göğüs ten kök alınıyor mu? Koray hoca daha önce böyle bir operasyon yaptı mı?. Mesela ön çizgiye donör bölgesinden ekim aralara sıklaştırma içinde sakal veya göğüs bölgesinden kök kullanma gibi bir imkan var mı?
Ben de rezervasyon yaptırdım 1000 Euro depozito kalanını ekim gününde alıyor.ayrica Kredi kartı felan olayı da yok .pesin çalışıyor

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 27 Haziran 2017, 23:28:46 »
Ben de rezervasyon yaptırdım 1000 Euro depozito kalanını ekim gününde alıyor.ayrica Kredi kartı felan olayı da yok .pesin çalışıyor

Hiç indirim filan yok mu ? Pazarlık yaptıniz mı?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 27 Haziran 2017, 23:54:09 »

Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı?

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173865-dr-koray-erdogan-asmed-clinic-4002-grafts-28th-29th-january.html

Teşekkürler Gökhan kardes.

Bu Ekim sonucu daha önce bir tartışmaya sebep olmustu, nw 6 lar 4000-5000 greft ile Bonusa dönermi dönmez mi diye.
Süreci tam göremediğimiz için havada kalmıştı.Fotograflar yanıltıcı olabiliyor arkadaşlar ... Ekim iyimi ? Çok iyi... ama bonus falan değil... Hintelin Ekim'inin yanından bile geçmez..

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 28 Haziran 2017, 00:39:13 »
Sevgili scooler, guzel paylasim, bu paylasimin insanlarin ayagini yere basmasini sagliyor. Sana katiliyorum; hintelin ekimi bonustur. Cok dogal ve duZgun. Ben ayrica sonradankel diye bir arkadasin tecrube paylasiminida cok begeniyorum oda cok dogal

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 28 Haziran 2017, 02:15:58 »

Hiç indirim filan yok mu ? Pazarlık yaptıniz mı?
Pazarlık yapılmıyor sabit fiyatlar hocam .en azından kredi kartına 9-10 taksit yapılsaydı ona da razıydım ama al gulum ver gulum çalışıyor Asmed yapacak bişey yok

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 28 Haziran 2017, 02:20:38 »

Bu Ekim sonucu daha önce bir tartışmaya sebep olmustu, nw 6 lar 4000-5000 greft ile Bonusa dönermi dönmez mi diye.
Süreci tam göremediğimiz için havada kalmıştı.Fotograflar yanıltıcı olabiliyor arkadaşlar ... Ekim iyimi ? Çok iyi... ama bonus falan değil... Hintelin Ekim'inin yanından bile geçmez..
Abi bu ekim 2014 te olmuş yanı o zaman Keep tekniğini kullanmıyordu Koray hoca .Hintelin Ekim'inin daha başarılı olması  birazda Keep e bağlı diye düşünüyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 28 Haziran 2017, 02:27:35 »

Abi bu ekim 2014 te olmuş yanı o zaman Keep tekniğini kullanmıyordu Koray hoca .Hintelin Ekim'inin daha başarılı olması  birazda Keep e bağlı diye düşünüyorum

Kulaktan kulağa diye bir oyun vardı:) ona döndü forum...
ben bu paylaşımda aslında dikkat çekmek istediğim konu Hintelin ekimi ile kıyas konusu değildi.Zaten hintel kıyasla alakalı açıklamayı yapmış.
Geçmişte bu Ekim örnek gösterilerek 5000 greftle bonus olunurmu olunmazmı onu tartışmıştık, yeterli resim olmadığı için konu askıda kalmıştı... geçen süreden sonra arkadas bulup paylaşmış konu bundan ibaret.

Facebook Twitter Instagram