Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139369 defa)

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #120 : 24 Haziran 2017, 18:12:40 »
Firat senin adina cok sevindim hani derlerya kadir gecesi mi dogmussun seninde oyle bir durum olmus :) 5 binlerden 27 binlere cikmakta bu parayi gozden cikarmak senin bu isi cok iyi arastrdigini gosterio.yani o paralar kolay bulunan paralar degil.su bi gercek saclarim istedigim gibi degilse audiye binsem fayda etmez bence😊 sonucun cok iyi olacak ins
Eyvallah saol teşekkür ederim:)  özellikle esteword te ekim yapmama konusunda ne kadar şükretsem az.bu forum sayesinde baya bilgilendigimi söyleyebilirim .

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 24 Haziran 2017, 18:19:26 »
Çok doğru bi karar vermişsiniz yalnız bu parayı ödeyeceğinizi çevrrnize söylemeyin zira hiç bi zaman anlamayacak enayi gözüyle bakacaklardır 10 bine halletğm deyin geçin😊
Haklısın. :) bazı ekimciler 1750 tl ye ekiyor üstelik bunu 9 taksit yapıyor:) e haliyle ekimden anlamayanlar icin aradaki uçurum baya fazla gibi duruyor .

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 27 Haziran 2017, 13:19:14 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=71710431
bu adama 5 bin  greft saç ekilmiş. donör alan oldukça kısıtlı. belki 10 kere sordum bunu ama bu kişiye 5 bin ekip bu sonucu aldıysa hoca, Türk hastalara da ilaç kullan gel dememeli. bu donörden 5 bin aldıysa herkese saç ekimi yapabilir.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 27 Haziran 2017, 13:24:59 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=71882862
saç ekimine uygun değilsin denilecek bir hasta ve sonuç ortada.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 27 Haziran 2017, 13:32:59 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=62024527
neredeyse ekilecek saç yok, ama görüntü değiştirmek için bile olsa ekim yapılmış.. beklentisi olmayan bir hasta ve durum bu. eskiye nazaran eli yüzü belli olmuş en azından.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 27 Haziran 2017, 13:35:43 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=59504254
şaka gibi bir sonuç daha. bundan sonra koray hoca saç ekimine uygun değilsin dememeli kimseye. bunları ben ekmedim hoca harika işler yapmış. kimse kel kalmasın:)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 27 Haziran 2017, 13:38:44 »
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=33921700
bu da son bonus. 2300 greft ile bunu yaptıysa bizede yapsın. bu resimleri dosyalayıp hocaya gidecem :D

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 27 Haziran 2017, 13:41:58 »
şaka gibi bir sonuç daha. bundan sonra koray hoca saç ekimine uygun değilsin dememeli kimseye. bunları ben ekmedim hoca harika işler yapmış. kimse kel kalmasın:)
2si finaslı bnuların birinde minoxda olabilir emin değilim. birindede açıklama yapmış hoca bunu ekiyorum dönorü harap etmeden diye. fakat sonunda iyi bir görüntü yok bence. adam tecrübe ediyor bu olayları ve sonra bu gibi adamlara ekmiyor mesela.
birindede pigmentation var.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 27 Haziran 2017, 13:55:24 »
2si finaslı bnuların birinde minoxda olabilir emin değilim. birindede açıklama yapmış hoca bunu ekiyorum dönorü harap etmeden diye. fakat sonunda iyi bir görüntü yok bence. adam tecrübe ediyor bu olayları ve sonra bu gibi adamlara ekmiyor mesela.
birindede pigmentation var.
minox hafif saç kalınlaştırmak dışında işe yaramıyor onu saymıyorum zaten. finans konusu da zaten geneli 1-2 sene alıp bırakıyor,uzun süre alan kişi sayısı çok az. ayrıca tecrübe etmişse hoca gayet iyi olmuş. bu adamlar saç ektirmese bundan 10 kat kötü haldeymiş zaten. yani bunlara saç ekildiyse herkese saç ekilir. özellikle 2 tanesi saç ekimine uygun değilsin denilecek kişiler.ama gayet güzel ekilmiş.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 27 Haziran 2017, 14:00:58 »
Koray hoca ile konuşalım ya bu forum üyelerine belirli bir indirim yapsın yada türk hastalarına euro fiyatıni biraz düşük tutsun. Yani gerçekten ülkemizde euro çok yüksek paramız çok değersiz para biriktirine kadar euro sürekli artıyor.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 27 Haziran 2017, 14:07:12 »
en azından her ocakta euro neyse aralığa kadar bize 1 yıl sabit kurdan ekim yapabilir. zaten maksimum 6-7 kişi çıkar ektirecek buradan. fiyat konusuna bir şey diyemem ama yabancı hastalara ekilenlere bakınca hayret ediyorum. burada geri çevrilen hastalara bakınca üvey evlat gibi oluyor.hintel beklenti konsuu yüz yüze konuşulursa eker demişti ama zaten donörü bu halde olan adamın beklentisi ne olabilir ki. görüntüm değişsin yeter demeli bu hastalar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 27 Haziran 2017, 17:06:48 »
en azından her ocakta euro neyse aralığa kadar bize 1 yıl sabit kurdan ekim yapabilir. zaten maksimum 6-7 kişi çıkar ektirecek buradan. fiyat konusuna bir şey diyemem ama yabancı hastalara ekilenlere bakınca hayret ediyorum. burada geri çevrilen hastalara bakınca üvey evlat gibi oluyor.hintel beklenti konsuu yüz yüze konuşulursa eker demişti ama zaten donörü bu halde olan adamın beklentisi ne olabilir ki. görüntüm değişsin yeter demeli bu hastalar.
öle düşünme dostum insanlar İsimden dolayı çok yüksek beklentilerle gidebilir ve yapılabilecek olanı begenmez ondan sonrada Anlat anlatabilirsen Hastaya.  herkes senın kadar mantıklı hareket etmeye bilir. Donör deki saç kalınlığı donör sağlıgı dökülmenın devam etmesi bunların hepsı uygunlugu etkiliyecek durumlar. Ve bunarada kendini baskasının saçları ile kıyaslama buna ektiyse banada eker gibisinden olabilicek olanı görmüş ekmiştir bi baskasında göremez yada şüpeli bakarsa hastayı kabul etmez. Türk hastalara indirim olayına gelince zaten %100 kapasitenin %10 belki Türk hastalar bu kapasite indirim olursa Artar hastaları geri cevirmek zorunda kalırlar Oyüzden yapmaz hoca
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 17:12:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 27 Haziran 2017, 17:53:33 »
Ben indirim olayını geçtim aslinda. Mantik olarak bakıyorum mesela 2300gretf ile yaptıği işe bakıyorum.ben ön kisma ona razıyim ekerse. Tabi beklenti iyi izah edilmeli boyle biri hani sacim fırça gibi olmadi derse zaten yanlış.keske yuz yüze görüşme şansım olsaydi.simdi resim atsam beklentimi izah etsem de ilaç kullan sonra bakalim diyebilir.norveçli vardi ilaç aldığında tepe komple kapanmisti bende de cok fazla tüy var ora kapanır ama ben ilac kullanmak istemiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 27 Haziran 2017, 18:35:41 »
Ben indirim olayını geçtim aslinda. Mantik olarak bakıyorum mesela 2300gretf ile yaptıği işe bakıyorum.ben ön kisma ona razıyim ekerse. Tabi beklenti iyi izah edilmeli boyle biri hani sacim fırça gibi olmadi derse zaten yanlış.keske yuz yüze görüşme şansım olsaydi.simdi resim atsam beklentimi izah etsem de ilaç kullan sonra bakalim diyebilir.norveçli vardi ilaç aldığında tepe komple kapanmisti bende de cok fazla tüy var ora kapanır ama ben ilac kullanmak istemiyorum.
norveçli minox ve 0,5 mm finas kullanıyodu minoxtan dolayı daha sonra tepe döngüye girdi yani o finas degil mınoxsun işi  bidr kafasındaki tüm sacı tolejen di nerdeyse yoksa 0'5 finasterid öle bi etki yapmaz sadece korur
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 18:38:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 27 Haziran 2017, 18:47:33 »
norveçli minox ve 0,5 mm finas kullanıyodu minoxtan dolayı daha sonra tepe döngüye girdi yani o finas degil mınoxsun işi  bidr kafasındaki tüm sacı tolejen di nerdeyse yoksa 0'5 finasterid öle bi etki yapmaz sadece korur
Minox uzun süre kullandım tekrar bulaşmam ona gerçekten berbat bişey..ilaç da almadan olduğu kadara raziyim aslinda.bakalım hoca ne diyecek.kabul ederse on ve ortaya 2500 sonra ilerde ne cikarsa kalana..

Facebook Twitter Instagram