Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139392 defa)

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 16 Haziran 2017, 11:49:12 »
Bu paylaşımlar için çok teşekürederim öncelikle gerçek anlamda sayenizde Aklımdaki Tüm sorulara cevap buluyorum. Bu sayfadaki paylaşımları Hayranlıkla açıp açıp inceliyorum. Piskolojik olarakta inanılmaz rahatladım en azından ekim yaptırınca mutlu olucağıma Artık eminim Tüm korkularımı yendim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 16 Haziran 2017, 12:15:27 »
69. uzun saç ekiminde Manuel alımdaki Teknik kısa saça göre çok daha farklı bir aparat ile alınıyor Görsel video instagramdan. Ben uzun saç ekiminin kısa saç ekimine göre çok daha avantajlı oldugunu düşünüyorum En büyük avantajı operasyon Bitince sonucu görebiliyorsun 1 sene sonra saçlarının nasıl olıcagını beklemeden görmek bence harika olur:)
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 12:22:21 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 16 Haziran 2017, 14:45:56 »
68. Forumumuzda 6 cı ayda memnunum diyip konusunda paylaşımı kesen jackcarlo nickli arkadaşımızın 12 aylık sonucu dökülme ve kafa yapısından tanıdım. 2400 grefts http://bellicapelli.forumfree.it/m/?t=74503303

Dpstum bir de kadsro nickli arkadaşın sürecine ulaşabilsek ne güzel olur. Geniş alana yapılmış bir Koray Erdoğan ekimiydi. Sonucu çok önemliydi
🏇🏇

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 16 Haziran 2017, 14:53:13 »
68. Forumumuzda 6 cı ayda memnunum diyip konusunda paylaşımı kesen jackcarlo nickli arkadaşımızın 12 aylık sonucu dökülme ve kafa yapısından tanıdım. 2400 grefts http://bellicapelli.forumfree.it/m/?t=74503303

Dpstum bir de kadsro nickli arkadaşın sürecine ulaşabilsek ne güzel olur. Geniş alana yapılmış bir Koray Erdoğan ekimiydi. Sonucu çok önemliydi
kastro ekımınden çok memnun güzel saçlarının tadını çıkartıyor ve sonucu çok güzel kendi paylaşırsa gelır paylaşır dostum
Global Moderator

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 17 Haziran 2017, 03:29:44 »
Keşke uZun saç ekimini ekim yapıldıktan sonraki halinide yayınlasa hoca çok merak ettim güzel gözüküyor heyecan verici

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 17 Haziran 2017, 12:18:23 »
Keşke uZun saç ekimini ekim yapıldıktan sonraki halinide yayınlasa hoca çok merak ettim güzel gözüküyor heyecan verici
Global Moderator

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 18 Haziran 2017, 21:45:20 »
Donörden alınan saçların bir kısmı geri çıkıyor mu yoksa tamamen o kökler kaybediliyor mu?

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 19 Haziran 2017, 13:13:02 »
yararlı bilgileri herkesin okumasını öneririm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 19 Haziran 2017, 15:02:56 »
Donörden alınan saçların bir kısmı geri çıkıyor mu yoksa tamamen o kökler kaybediliyor mu?
donör durumundaki yoğunluga baglı olarak.. olabilir
Global Moderator

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 24 Haziran 2017, 03:31:52 »
İmkanı olan mutlaka Koray Erdoğana gitmeli..Benim verecek sadakam varmış ki çok iyi ekim merkezi diye bildiğim bir yere rezervasyon yapmama rağmen ekim kısmet olmamıştı ve çok üzülmüştüm ama bu durumun benim icin daha hayırlı olacağını yıllar sonra anlayacaktım .
3 yıl önce Esteword adlı ekim merkezi kurucu doktoru bir Tv kanalında bir kaç hafta kendi klinigini öyle ballandıra ballandıra anlatmıştı ki bende bu konudaki cahilliğimin vermiş olduğu saflıkla hemen kanıp  rezervasyon yapmış hatta depozito olarak da 500 tl ödemiştim ayrıca geliş gidiş uçak biletimi bile kesmiştim.Ne var ki ekime gideceğim hafta bi aksilik oldu gidememiş ve ekimi 3 ay ertelemiştim hemen akabinde topik ile tanışmış ekim İsini bir sure erteleme kararı almıştım tabi kapora olarak verdiğim paradan ve uçak bileti masrafından olmustum olsun cana geleceğine mala gelsin diyorum şimdi:)
ve böylece bir faciadan dönmüştüm bilmeden..bilmeden diyorum çünkü 5-6 ay önce bu forum ile tanışip sac ekimi hakkında bilgilenip adı geçen Kliniğin Ekim'lerini gördükten sonra bu konuda ne kadar cahil olduğumunda farkına varmıştım.
Bu forumda takılıp bilgilendikten sonra alım isinin manuel olması gerektiğine karar vermiş ve fiyat olarak da uygun olduğunu düşündüğüm İoh ile 4 ay önce  görüşmüştüm fakat ben onlara bana söyledikleri fiyattın altına bir fiyat sunup bu fıyata olursa ekimi yaparım demiştim tabi kabul etmemişlerdi . Aradan 3 ay geçtikten sonra bana dönüş yaptılar fiyatımı kabul ettiklerini arzu ederseniz hemen ekim yapabileceklerini bildirdiler tarih olarak da anlaştık bu arada ben de 1-2 ay forumdan uzak kalmıştım hemen forumda ioh nin Ekim'lerine baktım ve 4-5 aylık Ekim'lerinin hala istenilen seviyede olmadığını gördüm ve bu kliniğe de ekim yapmaktan vazgeçtim ve sonunda ekim olayının hiçte riske edilecek bir durum olmadığını anladim.
Tek çarem kalmıştı forumda paylaşılan Ekim başlıklarını  defalarca okuduktan sonra kararımı vermiştim  kararım kendi alanında Türkiyenin en tab noktasına ulaşmış Koray Erdoğan di. Bir hafta önce rezervasyon yapıp gün aldım inşallah 7 temmuzda ben de Koray Hocaya ekim yapanlar kervanına katılacağım.
. İlk başlarda ekim Işinın 5-6 binle bitebilecegini sanmıştım sonra 10 bine çıkmistim derken sımdı de 27 binde bu işi ancak bitirebildim :) bi kaç yıldır araba almak icin biriktirdiğim parayı feda ediyorum ama olsun forumda tanıştığım değerli tecrübesi ve bilgisiyle bana daima yardımcı olan  Slocer'in  dediği gibi ''saçların olsun da şahin de iş görür" :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 24 Haziran 2017, 10:09:41 »
Çok sanşlıymısşın.. fırat sanırım senınle Konusmustuk ? Hayırlı olsun umarım iyi bir sonuç alırsın.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 11:51:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 24 Haziran 2017, 11:56:45 »
Aynen çok şanslıymışım.Evet hintell konuşmuştuk Asmed ve Koray hoca ile ilgili sorularımi hiç usanmadan cevaplayıp beni bu konuda bilgilendirdiğin icin de size ayrıca teşekkür ediyorum.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 24 Haziran 2017, 12:29:49 »
Firat senin adina cok sevindim hani derlerya kadir gecesi mi dogmussun seninde oyle bir durum olmus :) 5 binlerden 27 binlere cikmakta bu parayi gozden cikarmak senin bu isi cok iyi arastrdigini gosterio.yani o paralar kolay bulunan paralar degil.su bi gercek saclarim istedigim gibi degilse audiye binsem fayda etmez bence😊 sonucun cok iyi olacak ins

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 24 Haziran 2017, 13:03:21 »
Çok doğru bi karar vermişsiniz yalnız bu parayı ödeyeceğinizi çevrrnize söylemeyin zira hiç bi zaman anlamayacak enayi gözüyle bakacaklardır 10 bine halletğm deyin geçin😊

Facebook Twitter Instagram