İmkanı olan mutlaka Koray Erdoğana gitmeli..Benim verecek sadakam varmış ki çok iyi ekim merkezi diye bildiğim bir yere rezervasyon yapmama rağmen ekim kısmet olmamıştı ve çok üzülmüştüm ama bu durumun benim icin daha hayırlı olacağını yıllar sonra anlayacaktım .
3 yıl önce Esteword adlı ekim merkezi kurucu doktoru bir Tv kanalında bir kaç hafta kendi klinigini öyle ballandıra ballandıra anlatmıştı ki bende bu konudaki cahilliğimin vermiş olduğu saflıkla hemen kanıp rezervasyon yapmış hatta depozito olarak da 500 tl ödemiştim ayrıca geliş gidiş uçak biletimi bile kesmiştim.Ne var ki ekime gideceğim hafta bi aksilik oldu gidememiş ve ekimi 3 ay ertelemiştim hemen akabinde topik ile tanışmış ekim İsini bir sure erteleme kararı almıştım tabi kapora olarak verdiğim paradan ve uçak bileti masrafından olmustum olsun cana geleceğine mala gelsin diyorum şimdi:)
ve böylece bir faciadan dönmüştüm bilmeden..bilmeden diyorum çünkü 5-6 ay önce bu forum ile tanışip sac ekimi hakkında bilgilenip adı geçen Kliniğin Ekim'lerini gördükten sonra bu konuda ne kadar cahil olduğumunda farkına varmıştım.
Bu forumda takılıp bilgilendikten sonra alım isinin manuel olması gerektiğine karar vermiş ve fiyat olarak da uygun olduğunu düşündüğüm İoh ile 4 ay önce görüşmüştüm fakat ben onlara bana söyledikleri fiyattın altına bir fiyat sunup bu fıyata olursa ekimi yaparım demiştim tabi kabul etmemişlerdi . Aradan 3 ay geçtikten sonra bana dönüş yaptılar fiyatımı kabul ettiklerini arzu ederseniz hemen ekim yapabileceklerini bildirdiler tarih olarak da anlaştık bu arada ben de 1-2 ay forumdan uzak kalmıştım hemen forumda ioh nin Ekim'lerine baktım ve 4-5 aylık Ekim'lerinin hala istenilen seviyede olmadığını gördüm ve bu kliniğe de ekim yapmaktan vazgeçtim ve sonunda ekim olayının hiçte riske edilecek bir durum olmadığını anladim.
Tek çarem kalmıştı forumda paylaşılan Ekim başlıklarını defalarca okuduktan sonra kararımı vermiştim kararım kendi alanında Türkiyenin en tab noktasına ulaşmış Koray Erdoğan di. Bir hafta önce rezervasyon yapıp gün aldım inşallah 7 temmuzda ben de Koray Hocaya ekim yapanlar kervanına katılacağım.
. İlk başlarda ekim Işinın 5-6 binle bitebilecegini sanmıştım sonra 10 bine çıkmistim derken sımdı de 27 binde bu işi ancak bitirebildim
bi kaç yıldır araba almak icin biriktirdiğim parayı feda ediyorum ama olsun forumda tanıştığım değerli tecrübesi ve bilgisiyle bana daima yardımcı olan Slocer'in dediği gibi ''saçların olsun da şahin de iş görür"