Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139400 defa)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #90 : 01 Haziran 2017, 09:13:22 »

:))) tanıyorum evet hoca yı ama doktorum oldugu için hasta doktor ilişkisi..  :) o yüzden bu sekilde bişi söylemek haddimi aşar...

ama belki bu foruma özel bı haftasonu konsültasyon rica edebılırız hocadan asmed de  20 kişi 30 kişi filan toplansak  belki bışeyler olur
bunu rica ederiz iyi niyetli biri hoca geri çevirmez diye düşünüyorum  toplu konsültasyonu çünki bazen yurt dışında forumlar böle konsültasyon düzenleyip koray hocayı ülkesine çagırıyor bı kaçkere gitmişti bizi neden geri çevirsin.
[/quote]

Dostum böyle birşeyin olmasını sağlayabilirsen forum üyelerine büyük bir iyilik yapmış olursun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 01 Haziran 2017, 10:02:14 »
.... toplu konsültasyon ayarlanabılır hoca dan istesek  haftasonu rica ederiz bi cumartesi bu ulaşamama durumları oldugu için oda ortadan kalkar...  bunu rica edebilirim ama tamam dermi onu bilemiyorum işte :) kontrole gıttıgımde sorarım tabi sayıca kalabalık bır lıste olusturursak sormak daha dogru olur bakalım su workshop dan sonra sorarız  simdilik yogun olur çünki hayır dıyebılır :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 01 Haziran 2017, 19:53:31 »
66. 400 greft sürecini takip ettıklerımden biri
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2017, 23:03:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 01 Haziran 2017, 20:24:32 »
66. 4500 greft sürecini takip ettıklerımden biri

Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 01 Haziran 2017, 20:28:07 »

Bu elemanın ekimi efsane.... öncesi vs. Sürecin diger detaylarının olduğu bir link varmı?
bakmam lazım fotolarını kayıt etmıstım linki hatırlamıyorum
Global Moderator

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 01 Haziran 2017, 21:32:53 »
Koray Erdoğan
Muttalip Keser
Zekariya kul
Hlc

gerisi harbi hikaye. Türkiyenin saç ekiminde dünya starları. yok o med yok bu hair estetik hikaye.

Yabancı bir doktor yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ''Estetik ameliyatlar içinde en çok sanata yakın olanları saç ekimi ve burun estetiği imiş. Bu iki dal sanat yapmak gibiymiş.''

Aynen katılıyorum 👍bu hocalar dışındakiler hikaye

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 01 Haziran 2017, 22:16:13 »
Harbiden efsane ..Şöyle ekimleri gördükçe insanın saç ektiresi geliyor...

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 02 Haziran 2017, 03:46:55 »
Arkadaşlar ben Koray Erdoğan a da Muttalip Keser e de foto attım.Koray Erdoğan 2500-2800 greft gerekir derken Keser 1000-1500 greft dedi.iki iyi ekimci arasında bu kadar greft farkı sizce normal mi ?tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur özellikle Koray Erdoğan da ekim yapmış olanlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 02 Haziran 2017, 11:15:10 »
Arkadaşlar ben Koray Erdoğan a da Muttalip Keser e de foto attım.Koray Erdoğan 2500-2800 greft gerekir derken Keser 1000-1500 greft dedi.iki iyi ekimci arasında bu kadar greft farkı sizce normal mi ?tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur özellikle Koray Erdoğan da ekim yapmış olanlar.
2 Hoca'nın  teknigi çok farklı 2 side  manuel çıkarım yapar ama kullandıkları manuel sistemi ve greft  alımları farklıdır. 2 Hoca nın da bakış açısı planlaması farklı; koray erdogan saçı daha çok açıklıgı ne olursa olsun dökülmemiş haline en yakın planlamayı, doğallığı ve sıklıgı yapmayı hedefler, ilerideki dökülmeni hesaplayıp donör kapasitesi müsaitse. keser hoca'da  açık alanına göre en dar planlama yapar, tabi bu ne kadar tatmin eder kişiyi bilemem genelde seyrek saçlı alana girip sıklaştırma yapmaktan kaçınır saçlı alanla saçsız alandaki geçişleri cok fazla yapmaz temple yani kullak hizzasındaki fual bölgesini ileri almaz o yüzden açık alan harıcı bir sorun olmaması lazim keser hoca için. koray erogan sırf tempıl ları ileri almak için 500 yada 400 greft oraya kullanır seyrek her alana gırer zarar vermeden sıklaştırır saçlı alanla saçsız alanda geçişler yapar dogallıgı yakalamak için . tabı bunları yapmakta biraz grefts artısına sebep oluyor ama en iyi görüntüyüde bunları yaparak elde edebilir operasyonda. kısacası tamamen teknik ve planlama farkları bende bunu çok araştırmıstım  koray hoca agrasif ön cizgiler daha genç bir görüntü elde etmek ister planlamalarında bende bunu istedigim için bana hitap eden koray hoca oldu . Tabi 2 hoca da işini kaliteli yapar hitap ettikleri saç tipi modelleri farklı birde keser hocanın exsi'si sadece dar alana çalışır geniş alana Ekim yapmaz .. koray hoca'da donör kapasitesi yeterlıyse hasta ayırt etmez. Şunuda ekliyim manuel alımdaki farkı; koray hoca alımlarında %40  civarı kendi geliştirdigi bir teknik sayesinde bölerek alır; yani 5 li bir kökün 3 telını alır 2 sını bırakır kök tamamen alınmış olmaz yada 4 lü bir kökün 2 sini alır 2 sini bırakır yeterlı gördügü kadar alımında bu sistemi uygular bunun avatajıda alım yapılan bölgenin  seyrelmesini engeller yogunlugunu korur.. keser hoca grefti direk alır oyüzden çok yüksek greft alımı yapmaz donör seyrelmesin diye . Yani keser hocanın 1800 grefti  koray hocanın 2500 greftine göre donörü daha çok seyrekleştirir.. sistemler planlamalar farklı oyüzden  2 hocayı aynı kulvara koyup biri neden daha az biri neden daha fazla grefts sölüyor demek dogru olmuyor
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 14:50:14 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 02 Haziran 2017, 14:31:32 »
teşekkürler Hintell gayet bilgilindirici oldu.Koray hocanın greft alımı hakkındaki söylediklerinizi bilmiyordum.Greft alırken bazı kökleri bırakması çok mantıklı donörün iyi görünmesi çok önemli.donör bölgesindeki kötü görüntüden dolayı ekimden sonra saçları sürekli uzun tutmak zorunda kalan çok kişi var..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 02 Haziran 2017, 14:56:35 »
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. operasyonun da en güzel sekılde sonuçlanır umarım.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 14:59:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 03 Haziran 2017, 12:57:06 »
..
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 08 Haziran 2017, 11:43:42 »
67. Asmed on the National Geographic belgeseli 
Global Moderator

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 08 Haziran 2017, 12:27:17 »
67. Asmed on the National Geographic belgeseli 

Adam nat geo belgesiline çıkmış daha ötesi yoktur sanırım😊Bravo👏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 08 Haziran 2017, 13:30:57 »
68. Forumumuzda 6 cı ayda memnunum diyip konusunda paylaşımı kesen jackcarlo nickli arkadaşımızın 12 aylık sonucu dökülme ve kafa yapısından tanıdım. 2400 grefts http://bellicapelli.forumfree.it/m/?t=74503303
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2017, 13:47:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram