Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139268 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2017, 12:03:56 »
Koray hocam çok başarılı tartışılmaz ama ekilecek oranlar 3000 ile 5000 arası greft olacağını düşünürsek 30k ₺ ve 50k ₺ arası fiyat çıkıyor.
Estetiğinde bir sınırı olmalı Koray Hoca kendi kökenine bu konuda keşke biraz imkan sağlasa ama imkansız duruyor.
Hayırlısı diyelim...
ozaman kapasite çok artar yetişemezler ve kalite düşer cünki türk hasta oranı artar Dünya ile yarışıyorlar ordaki pazarı için yeteri kadar kapasite bırakmalı ... ben mecbur oldugunu düşünüyorum fiyatı sabit tutmasına.. yoksa hocada durumun farkındadır ama hangi birine yetişsin adam

İmkansız duruyor yazmamın açılımını yapmışsınız katılıyorum. Belki Koray hoca kontrol altına alabileceği kadar klinik açar imkan bu şekilde doğar inşallah :)
ama ozaman o işlem yapmıycak  onun operasyonda olması gerek kanalları açmalı yada diger işlere dahil olup planlaması gerek yoksa başarılı bır sonuç olucagını sanmıyorum bende orda operasyon oldugum için durumu bılıyorum .. oda zor yanı :)

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2017, 15:06:44 »

ama ozaman o işlem yapmıycak  onun operasyonda olması gerek kanalları açmadı yada diger işlere dahil olup planlaması gerek yoksa başarılı bır sonuç olucagını sanmıyorum bende orda operasyon oldugum için durumu bılıyorum .. oda zor yanı :)

Abi şu an Asmedde ekim yapmaya karar versek ve başvursak sizce tahminen ne kadar süre sonraya atarlar.  Kışa doğru ekim yaptırmayı düşünen birinin şimdiden başvurması mı lazım ? :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2017, 15:16:15 »

ama ozaman o işlem yapmıycak  onun operasyonda olması gerek kanalları açmadı yada diger işlere dahil olup planlaması gerek yoksa başarılı bır sonuç olucagını sanmıyorum bende orda operasyon oldugum için durumu bılıyorum .. oda zor yanı :)

Abi şu an Asmedde ekim yapmaya karar versek ve başvursak sizce tahminen ne kadar süre sonraya atarlar.  Kışa doğru ekim yaptırmayı düşünen birinin şimdiden başvurması mı lazım ? :(
  o artık senin saç durumuna baglı 6 ay en fazla yada 2 ayda olabılır 1 ayda hoca karar verır ona biz ne desek boş
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 16:49:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2017, 15:30:11 »
Keşke Koray hoca türk hastalarına özel bir indirim yapsa. Hlc sanırım bir zamanlar öyleydi avrupadan gelenlere 2 euro türklere 1,25 mi neydi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2017, 16:12:03 »
Keşke Koray hoca türk hastalarına özel bir indirim yapsa. Hlc sanırım bir zamanlar öyleydi avrupadan gelenlere 2 euro türklere 1,25 mi neydi.
Türklere çok bayıldıklarından indirim yaptıklarını sanmıyorum çok fazla duyulmamıstı indirim sonucu duyuldu zaten ama malesef çok problemlı ekımlerı oldu ve  bahsettiğiniz süre çok kısa bır donem   ardından  2'5 ero yükselttiler  hak etmedıklerı bır fıyattı bence tabi örnek vermek için söyledınız farkındayım ama 1'25 yapmaları ekım kalıtesıne gore normal Asmed in sonuclarıyla kıyas kabul etmezdi.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 16:50:06 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2017, 01:15:14 »
42. 3408 grafts FUE  http://bellicapelli.forumfree.it/?t=73586234   forumumuz daki Hasan nickli arkadaşımıza ait bu ekim.. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=114.0     

43. SCALA NW VI bir ekim 5009 grafts FUE saç kalınlıgı 40 micron çok ince   http://bellicapelli.forumfree.it/?t=73444877

44. 2700 grafts FUE http://bellicapelli.forumfree.it/?t=55587961

45.     hasan .

46.

47.

48.

49.

50. 

51.

52. CnnTurk 

53. Dr. Koray Erdoğan - Tülin Şahin

55.4009 grafts FUE 

56. 4006 grafts. DES Manual FUE
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 01:49:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Aykut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Mayıs 2017, 02:04:39 »
Dr Koray Erdoğan greft ücreti ne kadardı acaba?

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2017, 02:10:23 »
2,5 euro.

Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2017, 11:25:12 »
Hintell bu paylasimlariniz cok bilgilendirici insan zevkle tek tek bakiyor adam cidden cok iyi ekio foruma girip yorum yapmasini bende istiorum ama oyle yobaz tipler var ki girmemesini anliorum .fiyata gelince dusururse fiyati bencede kalite duser ama 2.5 euro yerine turklerden mesela 8 tl alsa boyle kucuk bir guzellik cok iyi olur ama tabi oda hocanin takdiri ayrica istese turklere ekmeyebilir yinede turkleri geri cevirmedigi icin cok sansliyiz.bilgilendirmelerin icin cok tesekkurler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2017, 11:45:50 »
Hintell bu paylasimlariniz cok bilgilendirici insan zevkle tek tek bakiyor adam cidden cok iyi ekio foruma girip yorum yapmasini bende istiorum ama oyle yobaz tipler var ki girmemesini anliorum .fiyata gelince dusururse fiyati bencede kalite duser ama 2.5 euro yerine turklerden mesela 8 tl alsa boyle kucuk bir guzellik cok iyi olur ama tabi oda hocanin takdiri ayrica istese turklere ekmeyebilir yinede turkleri geri cevirmedigi icin cok sansliyiz.bilgilendirmelerin icin cok tesekkurler
tesekurler cem  sürekli araştırıyorum burda paylaşayım herkes görsün dedim zaten isteyen gidip hoca'dan bilgi alır ulaşabılır yapabılcegı bişey varsada kimseyi geri çevirmez önemli olan bu gerısı bos :)
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 11:47:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 17 Mayıs 2017, 22:41:03 »
Koray erdoğan'ın sırrı ne sizce???? Finasteride olamaz tek başına.. Acaba saç kökleri için kanalları en verimli şekilde mi açıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Mayıs 2017, 23:21:09 »
Koray erdoğan'ın sırrı ne sizce???? Finasteride olamaz tek başına.. Acaba saç kökleri için kanalları en verimli şekilde mi açıyor
20 senedir bu işin uzmanı  20 senedir bu işi araştıran biri  20 senedir binlerce hasta binlerce süreç tecrübe 20 senedir dünyadaki bütün doktorlarla çalışma yapıyor sır degil dostum emek , çaba , alın teri  işini severek yapma disiplin ve fazla zeki biri  ... ama kanal açması çok farklı normal dökülmemiş saç düzeninde  açıyor ve eli çok hızlı müthiş bir yetenegi var .. operasyona girmek lazım yani bazı seylerı anlamak için orda.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 23:29:59 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Mayıs 2017, 23:28:35 »
Ruhunda var :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram