Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139289 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #375 : 04 Mayıs 2018, 17:40:14 »
Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir  iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim  ;D

8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte :) Geçmiş olsun şimdiden.

Sen hangı tarihde gidiyosun:)

8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise  ;) Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.

4 gün kalmış dostum sabırsızlık heycan varmı? burdan ne söylemek istersin koray hocaya :PP
bu arada umarım tarih erken olur :D

Olmaz mı ya :) Kafaya bir kez koydun mu sonrasında birdenbire olsun bitsin istiyorsun herşey. Koray Hoca'ya saygılarımı sunmakla beraber onca ekimini tek tek incelemiş biri olarak ünlü biriyle tanışcakmış hissiyatı içerisindeyim :) Düşündüğün zaman 2 albümünü dinlediğin sanatçının hayranı oluyorsun lakin biz burda doktorlarımızın onlarca ekimini tek tek inceleyip takdir ediyor ya da beğenmiyoruz. Biraz enteresan geliyor sonrasında yüzyüze görüşmek.

ee var zaten koray hocanın albümü kuzu kuzu ve muhtemel aşk için adlı ıkı parcayı soyluyor consultasyona gıdınce ıste hocadan belkı vardır cd sı :) bende var

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #376 : 04 Mayıs 2018, 18:02:23 »
Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir  iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim  ;D

8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte :) Geçmiş olsun şimdiden.

Sen hangı tarihde gidiyosun:)

8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise  ;) Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.

4 gün kalmış dostum sabırsızlık heycan varmı? burdan ne söylemek istersin koray hocaya :PP
bu arada umarım tarih erken olur :D

Olmaz mı ya :) Kafaya bir kez koydun mu sonrasında birdenbire olsun bitsin istiyorsun herşey. Koray Hoca'ya saygılarımı sunmakla beraber onca ekimini tek tek incelemiş biri olarak ünlü biriyle tanışcakmış hissiyatı içerisindeyim :) Düşündüğün zaman 2 albümünü dinlediğin sanatçının hayranı oluyorsun lakin biz burda doktorlarımızın onlarca ekimini tek tek inceleyip takdir ediyor ya da beğenmiyoruz. Biraz enteresan geliyor sonrasında yüzyüze görüşmek.

ee var zaten koray hocanın albümü kuzu kuzu ve muhtemel aşk için adlı ıkı parcayı soyluyor consultasyona gıdınce ıste hocadan belkı vardır cd sı :) bende var

Vallla bir de eski turkulerimizden "Entarisi dım dım yar / Euro'su dalgalı durmaz yar / Acıdım da kellerin garip haline / Kuru sabitleyip 4 TL'den aldım yar" Türküsünü Koray Hocamızın ağzından duysak harikulade olurdu :)
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 18:12:19 Gönderen: Hintell »

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #377 : 04 Mayıs 2018, 18:10:26 »
Acıdım da kellerin garip haline.. Adlı eser süpermiş :DDD

2 arakdaşada hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve deneyımlerını consültasyon için ayrı Ekim ayrı konulara yazarsınız umarım bizler için

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #378 : 04 Mayıs 2018, 22:35:48 »
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sizin için umarım dilediğiniz sonuçları alırsınız hocanın sihirli ellerinden.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #379 : 10 Mayıs 2018, 17:25:00 »
Evet arkadaşlar 8-9 Mayıs 2018 tarihinde ekimi gerçekleştirdik. Ekim ile ilgili konuyu açıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #380 : 10 Mayıs 2018, 17:56:33 »
Evet arkadaşlar 8-9 Mayıs 2018 tarihinde ekimi gerçekleştirdik. Ekim ile ilgili konuyu açıyorum.

Hadi hayırlı olsun beklıyoruz :)
Global Moderator

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #381 : 10 Mayıs 2018, 22:39:42 »

Aracı park ederken gördüm seni ama geldiğimde gitmiştin sanırım, geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi olur netice  ;)

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #382 : 12 Mayıs 2018, 22:06:52 »

Aracı park ederken gördüm seni ama geldiğimde gitmiştin sanırım, geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi olur netice  ;)

Teşekkürler. Sende ekime mi gelmiştin?

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #383 : 13 Mayıs 2018, 01:39:10 »

Teşekkürler. Sende ekime mi gelmiştin?

Konsültasyon için geldim, ekim sonbahara doğru bir aksilik olmaz ise  :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #384 : 14 Mayıs 2018, 03:43:24 »
Hayırlı olsun dostum
Global Moderator

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #385 : 14 Mayıs 2018, 22:46:59 »
Hayırlı olsun dostum

Sağolasın Hintell  ;)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #386 : 14 Ağustos 2018, 17:18:45 »
3200 grefts  hasta daha önce bır operasyon geçirmis 6300 donör kapasitesi kalmıs ön bölgeyi düzeltmis koray hoca keep kullanılmıs .. sürecini çok  ınceledigim bir ekim donör kapasitesinin 3200 öne kullanıldı sanırım kalanıda  orta ve vertekse bir ekim daha  yapılacak

süper olmuşş

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #387 : 14 Ağustos 2018, 17:24:41 »
süper olmuşş

ilk ekimi ne öyle yav mafetmişler adamın hayatı değişmiş resmen yakışıklıda çocukmuş

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #388 : 14 Ağustos 2018, 17:27:01 »
ekim linki varmı acaba bu arkadaşın ? merak ettim

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #389 : 14 Ağustos 2018, 17:28:36 »
ekim linki varmı acaba bu arkadaşın ? merak ettim