Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 04 Mayıs 2018, 13:00:15Alıntı yapılan: abysmo - 04 Mayıs 2018, 01:13:15Alıntı yapılan: Hintell - 03 Mayıs 2018, 17:35:56Alıntı yapılan: abysmo - 03 Mayıs 2018, 17:13:13Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.Sen hangı tarihde gidiyosun:)8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.4 gün kalmış dostum sabırsızlık heycan varmı? burdan ne söylemek istersin koray hocaya :PP bu arada umarım tarih erken olur Olmaz mı ya Kafaya bir kez koydun mu sonrasında birdenbire olsun bitsin istiyorsun herşey. Koray Hoca'ya saygılarımı sunmakla beraber onca ekimini tek tek incelemiş biri olarak ünlü biriyle tanışcakmış hissiyatı içerisindeyim Düşündüğün zaman 2 albümünü dinlediğin sanatçının hayranı oluyorsun lakin biz burda doktorlarımızın onlarca ekimini tek tek inceleyip takdir ediyor ya da beğenmiyoruz. Biraz enteresan geliyor sonrasında yüzyüze görüşmek.
Alıntı yapılan: abysmo - 04 Mayıs 2018, 01:13:15Alıntı yapılan: Hintell - 03 Mayıs 2018, 17:35:56Alıntı yapılan: abysmo - 03 Mayıs 2018, 17:13:13Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.Sen hangı tarihde gidiyosun:)8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.4 gün kalmış dostum sabırsızlık heycan varmı? burdan ne söylemek istersin koray hocaya :PP bu arada umarım tarih erken olur
Alıntı yapılan: Hintell - 03 Mayıs 2018, 17:35:56Alıntı yapılan: abysmo - 03 Mayıs 2018, 17:13:13Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.Sen hangı tarihde gidiyosun:)8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.
Alıntı yapılan: abysmo - 03 Mayıs 2018, 17:13:13Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.Sen hangı tarihde gidiyosun:)
Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.
Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim
Alıntı yapılan: abysmo - 04 Mayıs 2018, 13:28:30Alıntı yapılan: Hintell - 04 Mayıs 2018, 13:00:15Alıntı yapılan: abysmo - 04 Mayıs 2018, 01:13:15Alıntı yapılan: Hintell - 03 Mayıs 2018, 17:35:56Alıntı yapılan: abysmo - 03 Mayıs 2018, 17:13:13Alıntı yapılan: gulfstarmec - 03 Mayıs 2018, 14:35:32Teşekkürler Hintell. O konuda en ufak şüphem yok konsültasyon için Asmed'e gittiğimde Koray Hoca ve ekibini tanıdığımda kafamda hiç bir soru işareti kalmadı zaten. İşin güzel yanı normalde Ağustos sonu gibi ekimi düşünürken Seda Hanım'ın 8 Mayısta bir iptal olduğunu söylemesiyle operasyonu erkene almam oldu. böylece uzun bir bekleme sürecinden kurtuldum. Artık bundan sonra operasyonu değil saçımın ne zaman çıkacağını bekleyeceğim 8 Mayıs'taki iptal sonrasında ben de konsültasyona gidiyorum o tarihte Geçmiş olsun şimdiden.Sen hangı tarihde gidiyosun:)8 Mayıs öğleden sonra konsültasyon olacak, akabinde de operasyon tarihi netleşecek bir aksilik olmaz ise Değerlendirme ve gelişmeleri forumda paylaşacağım elimden geldiğince.4 gün kalmış dostum sabırsızlık heycan varmı? burdan ne söylemek istersin koray hocaya :PP bu arada umarım tarih erken olur Olmaz mı ya Kafaya bir kez koydun mu sonrasında birdenbire olsun bitsin istiyorsun herşey. Koray Hoca'ya saygılarımı sunmakla beraber onca ekimini tek tek incelemiş biri olarak ünlü biriyle tanışcakmış hissiyatı içerisindeyim Düşündüğün zaman 2 albümünü dinlediğin sanatçının hayranı oluyorsun lakin biz burda doktorlarımızın onlarca ekimini tek tek inceleyip takdir ediyor ya da beğenmiyoruz. Biraz enteresan geliyor sonrasında yüzyüze görüşmek.ee var zaten koray hocanın albümü kuzu kuzu ve muhtemel aşk için adlı ıkı parcayı soyluyor consultasyona gıdınce ıste hocadan belkı vardır cd sı bende var
Evet arkadaşlar 8-9 Mayıs 2018 tarihinde ekimi gerçekleştirdik. Ekim ile ilgili konuyu açıyorum.
Alıntı yapılan: gulfstarmec - 10 Mayıs 2018, 17:25:00Evet arkadaşlar 8-9 Mayıs 2018 tarihinde ekimi gerçekleştirdik. Ekim ile ilgili konuyu açıyorum.Aracı park ederken gördüm seni ama geldiğimde gitmiştin sanırım, geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi olur netice
Alıntı yapılan: abysmo - 10 Mayıs 2018, 22:39:42Alıntı yapılan: gulfstarmec - 10 Mayıs 2018, 17:25:00Evet arkadaşlar 8-9 Mayıs 2018 tarihinde ekimi gerçekleştirdik. Ekim ile ilgili konuyu açıyorum.Aracı park ederken gördüm seni ama geldiğimde gitmiştin sanırım, geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi olur netice Teşekkürler. Sende ekime mi gelmiştin?
Hayırlı olsun dostum
3200 grefts hasta daha önce bır operasyon geçirmis 6300 donör kapasitesi kalmıs ön bölgeyi düzeltmis koray hoca keep kullanılmıs .. sürecini çok ınceledigim bir ekim donör kapasitesinin 3200 öne kullanıldı sanırım kalanıda orta ve vertekse bir ekim daha yapılacak
süper olmuşş
ekim linki varmı acaba bu arkadaşın ? merak ettim