Gönderen Konu: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 139294 defa)

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Koray erdoğan saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #345 : 21 Aralık 2017, 01:39:30 »
bahtı sorma  donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız  hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı :-X oysakı ektıkten sonra bana   4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu :( Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..

İnşallah bu ekiminiz çok başarılı olur hocam hayırlı uğurlu olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #346 : 21 Aralık 2017, 01:53:31 »
bahtı sorma  donorun sol tarafından fazla almıslar sag taraftan az almıslar orantısız  hemde ekılenlerın yarısı cıkmadı koray hoca hep teklı cıkmıs dedı :-X oysakı ektıkten sonra bana   4 lu kokun cok oldugunu cok guzel olcagını demıslerdı nerde tam bı hayal kırıklıgı..Transmedde ektırdım koklerı alan doktor Ali Dursun Kandı tavsıye etmıyorum gıtmeyın o zamanda bana dıs doktorum tavsıye etmıstı pısman oldum 3000 kokte heba oldu :( Bu son sansımdı nerdeyse tek guvendıgım Koray bey vardı ona gıttım belkı son 1200 1400 arası cıkar onuda vertexın kalan kısmına ektırmey dusunuyorum..

bahti senın operasyon tamamlandımı ? yoksa 1 ıncı günümü merak ettim nezaman paylaşırsın
Global Moderator

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #347 : 21 Aralık 2017, 12:19:45 »

bahti senın operasyon tamamlandımı ? yoksa 1 ıncı günümü merak ettim nezaman paylaşırsın

Hintell hocam Recklai85 i kastettin sanırım 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #348 : 21 Aralık 2017, 12:24:48 »

Hintell hocam Recklai85 i kastettin sanırım 😊
evet pardon karısmıs :)
Global Moderator

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #349 : 21 Aralık 2017, 14:22:15 »
eyw bahti..Hıntell bnm ektırelı 2 ay oldu   :-\

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #350 : 21 Aralık 2017, 14:40:39 »
eyw bahti..Hıntell bnm ektırelı 2 ay oldu   :-\

E paylassana arkadasım görelim ne yi beklıyosun daha:)
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #351 : 15 Şubat 2018, 23:02:28 »
Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdi

Vay be neleri takip etmişssiniz maşallah :) Bilemeyiz  ekmişmi Ekmemişmi Asmed in hastaları kendi paylaşmadıkca deşifre olmaz  :)

Harbiden şahan gökbakar saç ektirmiş diyorlar.Koray hocamı ekti hintel bey  ;D ektiyse deşifre ediver bi zahmet ,bir şeycik olmaz yahu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #352 : 16 Şubat 2018, 16:07:21 »
Şahan Gökbakar'ın saçlarında ciddi bir gelisme var bayagi zamandır şapka takiyordu instagramda Koray hocanın paylasimlarini begeniyor sürekli muhtemelen Koray hocaya ektirdi

Vay be neleri takip etmişssiniz maşallah :) Bilemeyiz  ekmişmi Ekmemişmi Asmed in hastaları kendi paylaşmadıkca deşifre olmaz  :)

Harbiden şahan gökbakar saç ektirmiş diyorlar.Koray hocamı ekti hintel bey  ;D ektiyse deşifre ediver bi zahmet ,bir şeycik olmaz yahu.

Beni ilgilendirmeyen konular o yüzden burnumu sokmam.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #353 : 26 Şubat 2018, 02:34:39 »
 Detaylı bilgi için tıklayınız.....

Global Moderator

diego233

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #354 : 27 Şubat 2018, 06:27:02 »
Koray hocam çok başarılı tartışılmaz ama ekilecek oranlar 3000 ile 5000 arası greft olacağını düşünürsek 30k ₺ ve 50k ₺ arası fiyat çıkıyor.
Estetiğinde bir sınırı olmalı Koray Hoca kendi kökenine bu konuda keşke biraz imkan sağlasa ama imkansız duruyor.
Hayırlısı diyelim...

Amerikada 25.000$dan başlıyor saç ekimi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #355 : 28 Şubat 2018, 12:07:08 »
Arkadaşlar merak edenleriniz için sürekli telefonda konuştuğunuz sizinle ilgilenen forumda da adı fazlasıyla geçen seda hanım resimdeki.  aynı zamanda Koray hocanın Asistanı. seda.keskin@asmed.com.tr
Global Moderator

Joy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #356 : 07 Nisan 2018, 21:31:04 »
66. 400 greft sürecini takip ettıklerımden biri

Bu ekimi korsy beymi yapmis bide toplam kaç greft ekimi bu arkadaşın 66 bin 400 yaziyo :)

Joy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #357 : 07 Nisan 2018, 22:04:58 »

Bu ekim kime ait ve kaç greft acaba

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #358 : 08 Nisan 2018, 22:42:07 »

Bu ekim kime ait ve kaç greft acaba

Yabancı forumlarda var paylaşımı görmüştüm.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #359 : 03 Mayıs 2018, 11:05:21 »
Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki hafta salı ve çarşamba günü Koray Hoca'ya sac ekimi yaptıracağım 5000 greft. Şimdiden heyecanı başladı. Ekimden sonra ayrı bir başlık açarak gelişmeleri paylaşmak istiyorum.

Facebook Twitter Instagram