Merhaba Arkadaşlar ben Erkan Almanyadan Antalyaya hem tatil hemde saç ekimi için geldim, Saç ekimini 2 senedir düşünüyordum uzun araştırmalar sonrasında bana en uygun yer olarak AHD klinik oldu, Didem hanımla telefonla görüştükten sonra 8 temuz ve 9 temuza randevu aldım ve bi kaç gün öncesinden kan tahlili yaptırdılar, 8 temuz saat 9:30 da AHD Kliniğe saç ekimi için gittim, beni sağolsunlar çok güzel karşıladılar burdanda herkese teşekkür ederim,sonra Hakan hoca ile oturup konuştuk yapılacakları anlattı ve benim hemşerim olmasıda bana daha da bi güç kuvet verdi, kendisi çok cana yakın ve güleryüzlü bi insan teşekür ediyorum kendisinede burdan, 1ci.gün klinikte saclarim kesildi sonra yıkandı ilk gün 2000, ikinci gün ise 1500 greft alımı yapıldı ekimimi Aygül,Sema,Melike ve Rümeysa hanım kalem yöntemiyle itina ile gerçekleştirdiler, Hakan hoca ilk gün 4 veya 5 kez kontrol amacli geldi herşey yolundamı diye,saç çizgisini Hakan hocam bizzat kendisi çizdi, 2ci. Gün ise Hakan hoca geldip bizzat 600 greft ekim yaptı ön çizgi için ve ben bundan çok memnun kalmıştım ama burdan Saçımı eken Aygül,sema,Melike ve Rümeysa hanıma çok ama çok teşekür ediyorum hepside çok iyi ve samimiler ben kendimi orda evimde gibi hissetim,bu arada Didem hanım Onur bey ve ismini bilmediğim arkadaşlarında hakını yemeyeyim onlara da tşkler ediyorum,ve ekimden 1 gün sonrada Dilara hanım tarafından yıkama yapıldı,Didem hanım süreci ve yapılması gerekenleri söyledi ,Takviye olarak verdiği ilaçlarıda 1.5 ay sonra başlamamı önerdi ben lafı daha fazla uzatmak istemiyorum ama elimde değil çünkü AHD Kliniği gördükten sonra anladımki adamlar işini gerçekten severek ve isteyerek yapıyor, şimdi bekleyip sonucu hep beraber görecez,süreci baştan sona kadar sizinle paylaşacam ha unutmadan HİNTELL hocamada burdan çok ama çok teşekür ediyorum, umarım hepimiz istediğimiz güzel bi saça kavuşuruz saygılar.