Saç Ekimi Sonuçları
Bilmiyorum 10 gün boyunca günde bir tane olacak şekilde kullanmam gerektiği söylendi. İnternette biraz araştırdım ve şöyle bir bilgiye rastladım.
Teşekkürler Hintell bey yorumlarınız benim için kıymetli. 😊 Umarım tatmin edici sonuç olur benim için.
Hayirli olsun sizin kellik avantajliymis, on bolge tutar zaten. Isciligide basit, verteks alaninizda aciklik yok sizin ekim basarili olur. Ikinci ekime gerek oldugunu dusunmuyorum sac yapiniz kapaticiligi yuksek sekilde.
Öncelikle hayırlı olsun umarım istediğiniz saçlara kavuşursunuz. Tepe probleminizin olmaması büyük avantaj. Benim kanalları şahin hoca açarken kanamamın son derece az olduğunu dile getirmişti. Saçların beslenmesi için kan dolaşımı gerekli dolaşımın çok zayıf diyerek o 10 günlük asprini bana 3 ay verdi. Yani ben 3 ay kullandım.
Cild hafif hafif hareketlenmeye başlamış hocam bundan sonra kararmalar tüylenmeler hızlanmaya başlar yavaş yavaş süreç normal seyrinde
Biraz yavaş ilerliyor ama endişelenecek bir şey görünmüyor hocam
süreç biraz yavaş ama şu önümüzdeki bir iki ay çok önemli ,umarım atak yapar çıkışlar.