Saç Ekimi Sonuçları
6 ay dasın %30 daha gelişim olursa çok iyi olur saçların şimdilik gelişim devam ediyor 12 ay sonunda bir sıklaştırma daha düşünürsen saçlar çok iyi olur benceFena durmuyor süreç sen ne düşünüyorsun?
ekim öncesi durumuna bakarak gayet iyi görünüyor zamanla biraz daha dolgunlaşırsa tatmin edici bir sonuç olur.
Tam algılayamadım durumu hocam şahsen. Bana ıslakken daha iyi duruyor gibi geldi durum halbuki tam tersi olur genelde Kuru olan fotoğraflarda saçlarınızı açıklığı net göstermek için acaba aralayarak mı çektiniz acaba? Sanırım tarama şekli ile daha dolgun bir görüntü elde ediyorsunuzdur. Siz genel olarak önceki halinize göre memnun musunuz?
Öne doğru tarayinca acikliklar daha belli oluyor. Islak halinde yana dogru taramistim. Onceki halime gore memnunum tabi ama en iyi gorunum icin cabalayacagim.
Emeklerinizin karşılığını almanız dileği ile
Yeni dökülmeye başlamış gibi bir görüntü oluşmuş. Prp tavsiye edebilirim. Görüntünüzün değiştiği kesin ancak sonucu beklemekte fayda var.
ön taraf tamamen kelken bu hale gelmen sevindirici ,aralardan çıkan minik tüyler varsa onları güçlendirmek için yukarda arkadaşımızın dediği gibi şu aşamada bir prp yaptırırsan iyi gelebilir.