Merhaba arkadaşlar 10.07.2021 tarihi itibari ile asuman hair transplant da ikinci saç ekimimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bundan 3 sene önce alnımdaki açılma sebebiyle acıbadem emphair de 2650 greftlik bir saç ekimi yaptırmıştım fakat sonucu tatmin etmedi hem seyrek olması hem ön çizginin kötü belirlenmesi artı birde geçen zamanda saçlarımın daha da dökülerek gerilemesi beni ikinci ekime ikna etti. Fazla bir ekim merkezi araştırması yapmadan forumdan gördüğüm güzel sonuçları sebebiyle asuman hanım da karar kıldım. Ekim 10.07.2021 tarihinde sabah 8 civarında asuman hanımın ön çizgi belirlemesiyle başladı akşam saat 7 civarında bitti. Buradan ekimi gerçekleştiren tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca bu forumu kuran başta hintel olmak üzere sonuçlarını paylaşıp yol gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 3400 greftlik bir ekim gerçekleştirildi ön orta ve şakaklara ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı ekliyorum pazartesi ilk yıkama olacak yıkama sonrası fotoğraflarıda eklerim süreç boyunca inşallah fotoğrafları paylaşmayı düşünüyorum sizlerin değerli yorumları tavsiyeleri benim için önemli yorumlarınızı tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Takviye olarak şuan xpecia erkek tablet günde iki adet,
Omepa Dk2 omega 3 vit d günde bir adet,
Ve merkezin verdiği ilaçları kullanıyorum antibiyotik vs. Finasteride başlanayı düşünüyorum.