Gönderen Konu: Asuman Hair- 07.07.2021- 4300 Greft  (Okunma sayısı 14681 defa)

John Keller

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hair- 07.07.2021- 4300 Greft
« Yanıtla #30 : 13 Temmuz 2021, 14:27:05 »
Telefonum Samsung ve ''heic'' formatında foto çekiyor ve ancak çektiğim fotoyu kırpma falan yapnca JPG formatına dönüyor.Direkt JPG formatında çekmek için telefonda nasıl dğiştirilebilir bu durum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 13 Temmuz 2021, 14:32:28 »
Telefonum Samsung ve ''heic'' formatında foto çekiyor ve ancak çektiğim fotoyu kırpma falan yapnca JPG formatına dönüyor.Direkt JPG formatında çekmek için telefonda nasıl dğiştirilebilir bu durum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ekran görüntüsü alınca da değişir
Global Moderator

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 13 Temmuz 2021, 15:25:26 »
Ekran görüntüsü alınca da değişir
Hintel başkan,telefonu yeni aldım, ben daha çok ayarlardan falan sorunu kökten çözmek istiyorum, heic formatını bilgisayarımda da açamıyorum, sağ ol

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 16 Temmuz 2021, 15:52:18 »
9.gün fotolar, süreci görmek isteyenler için
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 16:01:54 Gönderen: John Keller »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 16 Temmuz 2021, 15:57:14 »
Donör bölgen çok güzel toparlamış maşallah ekim alanıda güzel kitap gibi saç ekimi:)
Global Moderator

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 16 Temmuz 2021, 16:37:56 »
Donör bölgen çok güzel toparlamış maşallah ekim alanıda güzel kitap gibi saç ekimi:)
Teşekkür ederim Hintel, bilgiyle tecrübeyi birleştirip görüş belirten insanların görüşlerini önemserim her daim. Ekim sürecinde işçilik özenliydi ama kabuklanma az olunca  ve acaba öne az mı ekildi diye düşünürken senin sık ekimden dolayı da kabuklanmanın az olabileceği cümleni okuyunca biraz rahatlattı, kendi saçlarım da ön tarafta henüz çıkmadı galiba. 7 ay önce saç ekimi için  2 günde bir 1/4 şeklinde finansterid kullandım, bilinen yan etkileri görsem de 1 yıl kullanmayı düşünüyordum ama biraz da kilo alınca jinekomasti oluşmaya başladığını hissettim ve Xpecia kullanmaya karar verdim.Elimde şu an merkezin verdiği Mossi'nin saç vitamini(Biotin, Ginseng,Çinko barındırıyor) var, yanına Xpeciayı'da kullanmak ağır olur mu, ağır olmazsa vertex bölgesi için ikisini bir arada kullanmayı düşünüyorum. Ağır olur görüşü ağır basarsa  2 ay sonra Mossi vitamin bitince başlamayı düşünüyorum.Bir de başka bir başlık olarak sordum ama buradan da sorayım, saç bakım ürünlerinin orijinalini satan güvenilir site isimlerini alabilir miyim?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2021, 12:11:33 »
Ekimin hayırlı olsun hocam, açıklık avantajlı sayılır, planlama çok iyi görünüyor, vertex' e de çok sağlam sayıda ve yönlü güzel bir Ekim yapılmış, düşük fire oranı olduğu taktirde tek Ekim'de vertex' te dahil işini görür bir sonuç alabilirsiniz bence, İyi süreçler Dilerim bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2021, 16:02:03 »
Ekimin hayırlı olsun hocam, açıklık avantajlı sayılır, planlama çok iyi görünüyor, vertex' e de çok sağlam sayıda ve yönlü güzel bir Ekim yapılmış, düşük fire oranı olduğu taktirde tek Ekim'de vertex' te dahil işini görür bir sonuç alabilirsiniz bence, İyi süreçler Dilerim bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
Teşekkürler, evet bu saattten sonra temennim fireniz az olması.En baştaki yazımda da belirtmiştim, önceliğim vertex bölgesinin kapanmasıydı, planlamayı da buna göre yaptık, ön ve orta sıklaştırma, tepenin kapatılması üzerineydi. Şu an Mossi'nin vitamini ve Xpecia'yı birlikte kullancağım.Mossi bitince Xpecia sabah-akşam ve günden 1 kez Biotin 5000 kullanmayı düşünüyorum.Bunlara ek olarak şunu da kullansan saçlarını kalınlaştır dediğiniz bakım ürünleri varsa önerilerinizi alabilirim.Bu arada Asuman Hocam ile revizyon konusunu konuşurken senin de kulaklarını çınlattık. :)
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 16:27:21 Gönderen: John Keller »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2021, 16:10:41 »
Teşekkür ederim Hintel, bilgiyle tecrübeyi birleştirip görüş belirten insanların görüşlerini önemserim her daim. Ekim sürecinde işçilik özenliydi ama kabuklanma az olunca  ve acaba öne az mı ekildi diye düşünürken senin sık ekimden dolayı da kabuklanmanın az olabileceği cümleni okuyunca biraz rahatlattı, kendi saçlarım da ön tarafta henüz çıkmadı galiba. 7 ay önce saç ekimi için  2 günde bir 1/4 şeklinde finansterid kullandım, bilinen yan etkileri görsem de 1 yıl kullanmayı düşünüyordum ama biraz da kilo alınca jinekomasti oluşmaya başladığını hissettim ve Xpecia kullanmaya karar verdim.Elimde şu an merkezin verdiği Mossi'nin saç vitamini(Biotin, Ginseng,Çinko barındırıyor) var, yanına Xpeciayı'da kullanmak ağır olur mu, ağır olmazsa vertex bölgesi için ikisini bir arada kullanmayı düşünüyorum. Ağır olur görüşü ağır basarsa  2 ay sonra Mossi vitamin bitince başlamayı düşünüyorum.Bir de başka bir başlık olarak sordum ama buradan da sorayım, saç bakım ürünlerinin orijinalini satan güvenilir site isimlerini alabilir miyim?

Dostum ekimin çok güzel rahatlaman gereken bir durum yok:) bence kullan fin yediklerine dikkat et biraz yürüyüş yap sorun olmaz kilo almanın sebebi pandeni
Global Moderator

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2021, 16:43:42 »
11.gün kabuk dökümü sonrası.Hiç kaşıntım.olmadı, daha önceden saç ekimi yaptırmış olmamın deri üzerinde etkisinden olabilir mi ya da kişiden kişiye değişebilen bir durum mu kaşınma olayı?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 18 Temmuz 2021, 17:21:53 »
Hocam fotolarınız hem flu hem ters ışık. Kanepenin üzerindeki kitap kafanızdan daha net çıkmış :) ben birşey anlayamıyorum aon fotolarınızdan. Tabi hintell güzel ekim diyorsa güzel ekimdir tabi.

Xpecia kullanacaksanız ekstra biotin e gerek yok. Vücudun günlük ihtiyacı 1000mcg iken, xpecia 2,5 katını veriyor tek başına.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 18 Temmuz 2021, 17:28:28 »
Hocam fotolarınız hem flu hem ters ışık. Kanepenin üzerindeki kitap kafanızdan daha net çıkmış :) ben birşey anlayamıyorum aon fotolarınızdan. Tabi hintell güzel ekim diyorsa güzel ekimdir tabi.

Xpecia kullanacaksanız ekstra biotin e gerek yok. Vücudun günlük ihtiyacı 1000mcg iken, xpecia 2,5 katını veriyor tek başına.
Fotolarda ters ışık yok, ters ışıkla çeksem kafa simsiyah çıkar. :) Fotoları büyüttüğün zaman gayet net gözüküyor, özellikle 3.foto  daha  net.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 18 Temmuz 2021, 18:38:10 »
Fotolarda ters ışık yok, ters ışıkla çeksem kafa simsiyah çıkar. :) Fotoları büyüttüğün zaman gayet net gözüküyor, özellikle 3.foto  daha  net.

Dostum uyuzluk yapıyor gibi oluyorum belki ama ışık kameranın tarafından karşıdan gelmeli. Doğru ışık açısı o dur. Senin 4 fotunun dördünde de karşıdan gelmiyor. Forumun genelinde var bu maalesef, basit bir uyarı olarak gör lütfen.

Bir de fotoların net değil. Bak aşağıdaki fotoda arkandaki gömleğin düğmesi kafandan daha net çıkmış, demek istediğim bu.

Haa ekimin güzel gözüküyor bence de, klasik Asuman hanım işçiliği. Umarım sonuç da gönlünce olur.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 18 Temmuz 2021, 18:58:59 »
Dostum uyuzluk yapıyor gibi oluyorum belki ama ışık kameranın tarafından karşıdan gelmeli. Doğru ışık açısı o dur. Senin 4 fotunun dördünde de karşıdan gelmiyor. Forumun genelinde var bu maalesef, basit bir uyarı olarak gör lütfen.

Bir de fotoların net değil. Bak aşağıdaki fotoda arkandaki gömleğin düğmesi kafandan daha net çıkmış, demek istediğim bu.

Haa ekimin güzel gözüküyor bence de, klasik Asuman hanım işçiliği. Umarım sonuç da gönlünce olur.
Işığa özellikle dikkat ettim,tepeyi 2 saniye sonra çekmeye ayarlı çektim  o sürede açıyı değıştirip  benim gördüğüm göruntüden biraz farklı netlikte çekmiş olabilir.Nixon fotoğraf makinesi kalitesinde foto istiyorsan o da mümkün olmuyor maaleesef😂Sorun değil, bir sonraki fotolarda inşallah daha net çekeriz

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #44 : 18 Temmuz 2021, 22:04:36 »
Teşekkürler, evet bu saattten sonra temennim fireniz az olması.En baştaki yazımda da belirtmiştim, önceliğim vertex bölgesinin kapanmasıydı, planlamayı da buna göre yaptık, ön ve orta sıklaştırma, tepenin kapatılması üzerineydi. Şu an Mossi'nin vitamini ve Xpecia'yı birlikte kullancağım.Mossi bitince Xpecia sabah-akşam ve günden 1 kez Biotin 5000 kullanmayı düşünüyorum.Bunlara ek olarak şunu da kullansan saçlarını kalınlaştır dediğiniz bakım ürünleri varsa önerilerinizi alabilirim.Bu arada Asuman Hocam ile revizyon konusunu konuşurken senin de kulaklarını çınlattık. :)

Lanetten Dolayı, Asuman hanımın İlk Revize gerektiren Ekim süreci benimki olmuştu zaten.. :D Xpecia sabah akşam kullanınca zaten 5.000 mg biotin kullanmış oluyorsun, bi 5.000 biotin daha kullanman fazla olur, ve fazla biotin galiba alın bölgesinde sivilce yapıyor, Ek olarak Finasterid kesinlikle öneririm, Arada bir Benexol B12, birde kan değerlerine baktırıp eksik varsa tamamlaman Yeterli Bence.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram