Gönderen Konu: ASMED / Koray Erdoğan / 5073 Greft / 07.07.2021 / Finasteride / Yaş 35  (Okunma sayısı 6129 defa)

Coolsusuzdeniz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun ücret ne kadar odediniz

TC1923

• Full Member
Hayırlı olsun bende hoca da ekim yaptırdım çok iyi seçim umarım mutlu olursun

m1511

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun ücret ne kadar odediniz
Teşekkür ederim. Bu sayfadaki fiyat listesini bana sunmuşlardı.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2728.330
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2021, 10:52:00 Gönderen: m1511 »

Hairtransplant

• Hero Member
Hayırlı olsun zor kötü bir ekimden sonra iyi bir tercihle umarım saçlar harika olur.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz Asmed ekimi kabul ettiyse mutlaka donörü yeterli bulmuştur inşallah memnun kalırsınız.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

m1511

• Yeni üye
  • *
32. gün. şok dökülme 15 .gün başlamıştı. yıkamalarda gittikçe daha az dökülme oluyor. görüş, tavsiye ve önerilerinize açığım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen devam ediyor sürecin sağlıklı kardeşim daha sert yıkaya bilirsin saçlarını artık umarım güzel bir sonuç olacak.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
Şok dökülmeniz devam ediyor zayıf donöre ramen alım da çok başarılı sayıya göre

Lion

• Sr. Member
Donör güzel toparlıyor şok devam ediyor hayırlısı olsun

Lion

• Sr. Member
ne oldu hocam şok dökülme bir şey  kaldı mı?

m1511

• Yeni üye
  • *
ne oldu hocam şok dökülme bir şey  kaldı mı?
116. gündeyim Lion. gelişim pek iç açıcı değil. hem sizin hem kendi moralimi bozmayayım. biraz daha zaman geçsin bakalım o zaman resim paylaşayım.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Hayırlı olsun, zor bir ekim. Bundan sonra beklemekten başka çare yok. Homojen alımla donör bölgeniz eskisinden seyrek de olsa daha iyi görünecektir. Asmed donör bölge konusunda çok başarılı. Ekim öncesinde mutlaka beklentinizi paylaşmışsınızdır, size bu konuda ne söylediler? İyi bir kapatıcılık sağlayabileceklerini belirttiler mi yoksa beklentinizi yüksek tutmayın gibi bir yaklaşımları mı oldu? Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

m1511

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun, zor bir ekim. Bundan sonra beklemekten başka çare yok. Homojen alımla donör bölgeniz eskisinden seyrek de olsa daha iyi görünecektir. Asmed donör bölge konusunda çok başarılı. Ekim öncesinde mutlaka beklentinizi paylaşmışsınızdır, size bu konuda ne söylediler? İyi bir kapatıcılık sağlayabileceklerini belirttiler mi yoksa beklentinizi yüksek tutmayın gibi bir yaklaşımları mı oldu? Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Beklentinizi yüksek tutmayın gibi bir yaklaşımları oldu. Benim de zaten çok yüksek değil ama beklediğimin de altında bir seyir izliyorum şu anda.
Bakalım bekleyip izlemekten başka çaremiz yok. Donör bölge uzun olunca göze batmıyor.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Beklentinizi yüksek tutmayın gibi bir yaklaşımları oldu. Benim de zaten çok yüksek değil ama beklediğimin de altında bir seyir izliyorum şu anda.
Bakalım bekleyip izlemekten başka çaremiz yok. Donör bölge uzun olunca göze batmıyor.
Bu yaklaşım önemli, sonucu değerlendirirken göz önünde bulundurmak lazım. Takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram